+1Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
λέω προκειμένου και αν έχουμε σκοπό να χώσουμε τα Χ, Υ φράγκα για κάποια μοντέλα γιατί να μην το κάνουμε όλοι μαζί ;;
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
λέω προκειμένου και αν έχουμε σκοπό να χώσουμε τα Χ, Υ φράγκα για κάποια μοντέλα γιατί να μην το κάνουμε όλοι μαζί ;;
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Ναι κι αυτή είναι μια πολύ καλή λύση αν θέλει καποιος να ασχοληθεί με το σπορ.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
Ακόμα τσίπουρα πίνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ρε Νίκο ... δεν πήρα γραμμή λέμε ...![]()
(μάλλον φταίνε τα τσίπουρα που χτύπαγα με το μονόλυκο ... :wacko: :wacko: )
![]()
![]()
Έχω καιρό να τον δώ και νομιζα ότι άλλαξε συνήθειες.
Βασικά όλους έχω καιρό να σας δω, επιφυλλασωμαι για την μεγάλη εκδρομη moto.gr![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
trigger φοβερή η συλλογή σου κι ακομα περισσότερο η βιτρίνα της!Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
+1![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Σήμερα χαίρεται γιατί η Αφρικάνα του κατάφερε να επαναπατριστεί (νέο κοντέρ με ΧΑΩ και όχι ΜΑΩΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ακόμα τσίπουρα πίνει?![]()
Έχω καιρό να τον δώ και νομιζα ότι άλλαξε συνήθειες.
Βασικά όλους έχω καιρό να σας δω, επιφυλλασωμαι για την μεγάλη εκδρομη moto.gr![]()
![]()
) ... και πήρε έτσι και δέκα άλογα παραπάνω ...
![]()
![]()
άντε να σε δούμε ρε ... τι εκδρομή μοτό ... εκεί δεν προλαβαίνουμε να πούμε λέξη...
![]()
![]()
Μόνος μου την έφτιαξα αλλά όπως πάει θα χρειαστώ κι άλλη...Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
trigger φοβερή η συλλογή σου κι ακομα περισσότερο η βιτρίνα της!![]()
![]()
![]()
Φοβερό το βιτρινάκι Δημητρό, έχει κι ένας φίλος ένα παρόμοιο, MotoGPάδικο βέβαια αλλά μοιάζει πολύ με το δικό σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Μόνος μου την έφτιαξα αλλά όπως πάει θα χρειαστώ κι άλλη...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φοβερό το βιτρινάκι Δημητρό, έχει κι ένας φίλος ένα παρόμοιο, MotoGPάδικο βέβαια αλλά μοιάζει πολύ με το δικό σου !
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήθελα να κάνω μια βιτρίνα που να έχει τα περισσότερα είδη. Έτσι αυτή τη στιγμή είναι κάπου στα 85 κομμάτια με Vespa, ss, on-off, enduro, naked και custom. Αλλά αυτοί κερατάδες δεν έχουν σκοπό να με αφήσουν σε ησυχία μιας και βγάζουν συνεχώς καινούρια μοντέλα![]()
Από που τα αγοράζεις ρε trigger;
Γιατί και εγώ έχω μια συλλογή (περίπου 90), αλλά όπου και να πάω όλο τα ίδια βλέπω.
Kάποια τα έχω πάρει από καταστήματα μοντελισμού και άλλα από καταστήματα παιχνιδιών. Μόνο το Ζ 1000 και και το ΖΧ-10R πήρα από την Kawasaki.