Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 78

Θέμα: 1st TrailRide '08-offroadteam.gr--THE RACE

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: ΜΠΡΑΒΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kosdros
    παίδες!

Κοίτα που στην ταβέρνα καθόμουν δίπλα στον μάριο και ζούμπιτο και δεν το ήξερα

Ποιός ήσουν ρε kosdros

Ελπίζω όχι το παιδί με την μοσχαρίσια

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου ολους του εμπλεκομενους, αλλα και τους συμφορουμιτες για τις σημαντικες συμβουλες τους!

Πολυ ομορφη διαδρομη, ειδαμε και χιονακι (που και που) που το ειχαμε πεθυμησει...

Να'ναι καλα ο μπαρμπας που 5 χμ πριν τον τερματισμο μας κερασε τσιπουρακι (καθως και κατα την διαρκεια του φαγοποτιου), αφου το μαγαζι ΔΕΝ ειχε

Να'μαστε καλα να παμε και στην επομενη (επομενες), με περισσοτερη "εμπειρια" αφου:
    -Το κοντερ του XT χανει μεχρι ... αηδιας, κανοντας την (οποια) πλοηγηση βουνο.
    -Αποτελεσμα, χαμενος στο διαστημα (ρε που ειναι αυτη η τουλιπα γ@αμωτ)
    -1 λεπτο εβγαλα την μασκα (γιατι ειχα σκασει), και μου καρφωθηκε μελισσα στο κουτελο. Αρκετος πονος, και ενα πανεμορφο καρουμπαλο σημερις.
    -Το ΧΤ ειναι "βαρυ" οταν πεφτει, και θελει κολπο στο σηκωμα

Υ.Γ. Ηταν αρκετες οι φορες που λογω "χασιματος", ειπα να παρω τον κατηφορο, να βγω ασφαλτο και να παω ντουγρου στον τερματισμο. Δεν το εκανα και ... ανταμοιφθηκα νομιζω, αφου καταλαβα οτι ο θεσμος αυτος (μαλλον) δεν ειναι τοσο αγωνιστικος, οσο εγκεφαλικος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou

Υ.Γ. Ηταν αρκετες οι φορες που λογω "χασιματος", ειπα να παρω τον κατηφορο, να βγω ασφαλτο και να παω ντουγρου στον τερματισμο. Δεν το εκανα και ... ανταμοιφθηκα νομιζω, αφου καταλαβα οτι ο θεσμος αυτος (μαλλον) δεν ειναι τοσο αγωνιστικος, οσο εγκεφαλικος.

Ειλικρινά έκανες το σωστότερο και γεύτηκες την απίστευτη ηδονή του τερματισμού.Με φτιάχνει ακόμα αυτό το συναίσθημα και πιστεύω είναι όλη η μαγεία.

Ο θεσμός έχει και αγωνιστικό-εγκεφαλικό κομμάτι.... .

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Mpou, χωμάτινος ,taxydromos , zubitos, iatrodikastis, ullyses, jasondakar σας ευχαριστώ για την παρέα

Eλα μπρε,

με κάνεις και ντρέπομαι.:rotflmao:

Πάμε τώρα Κερατέα,ΔΥΣΚΟΛΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou

Να'ναι καλα ο μπαρμπας που 5 χμ πριν τον τερματισμο μας κερασε τσιπουρακι (καθως και κατα την διαρκεια του φαγοποτιου), αφου το μαγαζι ΔΕΝ ειχε

φιλε μπου μου ειπε ο μπαρμπας (tagre) οτι την αλλη φορα δεν εχει τσιπουρακι

μη μου τον στεναχωρητε ρε παιδια εκει στα tr ,γιατι ειναι και μεγαλος ανθρωπας λεμε

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos

Re: Re: ΜΠΡΑΒΟ

Ποιός ήσουν ρε kosdros

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg6101.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	71,3 KB 
ID:	121745
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος

Re: Re: ΜΠΡΑΒΟ

Ποιός ήσουν ρε kosdros

Ο Kosdros ήταν το "παιδί" που έκανε το 1ο ΣΕΔ στην εύκολη διαδρομή ή το 2ο στη δύσκολη, με τους διασώστες, -πριν τα σκυλια και τα σάπια πορτοκάλια

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
    Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου ολους του εμπλεκομενους, αλλα και τους συμφορουμιτες για τις σημαντικες συμβουλες τους!

Πολυ ομορφη διαδρομη, ειδαμε και χιονακι (που και που) που το ειχαμε πεθυμησει...

Να'μαστε καλα να παμε και στην επομενη (επομενες), με περισσοτερη "εμπειρια" αφου:
    -Το κοντερ του XT χανει μεχρι ... αηδιας, κανοντας την (οποια) πλοηγηση βουνο.
    -Αποτελεσμα, χαμενος στο διαστημα (ρε που ειναι αυτη η τουλιπα γ@αμωτ)
    -1 λεπτο εβγαλα την μασκα (γιατι ειχα σκασει), και μου καρφωθηκε μελισσα στο κουτελο. Αρκετος πονος, και ενα πανεμορφο καρουμπαλο σημερις.
    -Το ΧΤ ειναι "βαρυ" οταν πεφτει, και θελει κολπο στο σηκωμα

Νασαι καλά, κιαλώς ήρθες, καλώς μας βρήκες, κι όσον αφορά τον "μπάρμπα"... respect!!!

Είναι ο Τάκης Γκρέτσης, έχει φάει τα βουνά με το κουτάλι, κι έχι γράψει άπειρα Road Book για TR..., ξεκινώντας ουσιαστικά την αναβίωσή τους από το '98 και μετά...

Mπράβο στην επιτροπή !!!!!

Όνομα:	esl271271.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	93,6 KB 
ID:	121842

Αρχικά δημιουργήθηκε από patronos
    Mπράβο στην επιτροπή !!!!!

Όνομα:	esl271271.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	93,6 KB 
ID:	121843

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    Νασαι καλά, κιαλώς ήρθες, καλώς μας βρήκες, κι όσον αφορά τον "μπάρμπα"... respect!!!

Είναι ο Τάκης Γκρέτσης, έχει φάει τα βουνά με το κουτάλι, κι έχι γράψει άπειρα Road Book για TR..., ξεκινώντας ουσιαστικά την αναβίωσή τους από το '98 και μετά...
    "Μπαρμπας" με την καλη εννοια, και ολο το σεβασμο στο προσωπο του (που απο οτι καταλαβα πρεπει να του δειχνουμε αρκετα κιλα) .

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    οι απονομη στην κατηγορια 'pro' με τον μαρκατο στην τεταρτη θεση(5ος γενικης)...
    με την ντουντουκα ειναι ο doc

Όνομα:	cimg6118.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	87,3 KB 
ID:	121861
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Να πώ και εγω με την σειρά μου πολλά μπράβο στην οργάνωση και στον doc για την
    πολύ όμορφη διαδρομή που επέλεξε.

Μετά το πολύ πρόωρο για μένα Πευκί αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου συμμετοχή σε
    αγώνα trail ride.
    Η πλοήγηση για μένα ήταν το μεγάλο μανίκι μιας και επειδή είχα πολύ χαλαρό το ρολό στο κάτω πιάσιμο(ιδέα του Μάριου) :a31: οταν πήγα να τσεκάρω την δεύτερη τουλίπα,το ρολό απο τις αναταράξεις είχε φτάσει ήδη στην 6-7 τουλίπα και δεν μπορούσα να τις γυρίσω πίσω λόγω χαλαρότητας.
    Ετσι μοιραία περίμενα τον brother που ερχόταν απο πίσω μου και μου έκανε τον ταξιτζή
    μέχρι το ΣΕΔ πρίν το ποτάμι.
    Εκεί χαθήκαμε,η μάλλον χάθηκα και απο εκεί αναγκάστηκα να πλοηγήσω μόνος μου.
    Αφου χάθηκα πάμπολες φορές τελικά απο ένα σημείο και μετά άρχισα να το πιάνω
    και κατάφερα να φτάσω στον τερματισμό με μεγάλη ικανοποίηση μιας και ήταν ο πρώτος μου.

Υ.Γ 1 Η πλοήγηση είναι κουραστική ώρες ώρες ειδικά εαν οι τουλίπες είναι πολύ κοντα μεταξύ τους.

Υ.Γ 2 Η πλοήγηση θελεί εμπειρία και νομίζω οτι το IMO είναι απαραίτητο γιατί με τις κατοστάδες
    της μαμάς ΚΤΜ θέλοντας και μή κάπου το χάνεις.

Υ.Γ 3 Μπράβο σε όσους συμετείχαν και στις δύο διαδρομές και σε όσους τερμάτισαν
    ανεξάρτητα απο την κατάταξη.

Υ.Γ 4 Ατυχος της ημέρας ο ullyses μιας και είχε κλατάρισμα στο λάστιχο μόλις στο πρώτο 5λεπτο.

Υ.Γ 5 άντε και στο επόμενο

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    ομορφη διαδρομη (μιλαω για την ευκολη) αρκετα rally η φαση αλλα η μ.ω.τ χαμηλη
    λογικο απως εξηγησε ο doc γιατι περιμεναν να εχει χιονια ελα ομως που δεν ειχε και το σομπρερο ηρθε.

και ας πηγαινα με εναν κυλινδρο λογο μπουζιου:rotflmao: :rotflmao:

αντε παμε για αλλο τωρα

σε οσους συμμετηχαν με εμπειρια και χωρις
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Τερμάτισα με ανάμικτα συναισθήματα.

Η "δύσκολη" διαδρομή ήταν δύσκολη.

Πριν προλάβεις να ζεσταθείς και γιά 25χλμ,χωρίς ανάσα,οι τεχνικές επιλογές του ντοκ και η πέτρα μου έκοψαν τα χέρια.Τα τελευταία 2,5χλμ του ποταμιού κόλαση.Είχα χτυπήσει και στο 8χλμ τον δεξί καρπό,αλλά είπαμε το εντούρο δεν θέλει χέρια...

Γιά ακόμα μιά φορά με έβγαλε από τα δύσκολα το 200αράκι με την πανάλαφρη αισθησή του και το γλυκό του γκάζι.

Την διαδρομή την ήξερα από τον περσινό αγώνα του πανελληνίου που την είχα σκουπίσει δύο φορές.
    Τελικά όμως αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καλό αυτό.Γνώριζα τις δυσκολίες και τις σκεφτόμουν από πριν.Τελικά έπεσα εκεί που φοβόμουν και είχα μελετήσει περισσότερο...:rotflmao:

Νάμαστε καλά να ξαναπεράσουμε όμορφα στον επόμενο.

ΥΓ1.Η οδήγηση με σήμανση δεν έχει σχέση με την οδήγηση με πλοήγηση.Είναι πολύ πιό ξεκούραστη και σε αφήνει να οδηγήσεις τεχνικά.

ΥΓ2.Η ίδια διαδρομή με σήμανση φαίνεται πολύ ευκολότερη σε σύγκριση με την πλοήγηση.

ΥΓ3.Συγχαρητήρια στους διωργανωτές που σκέφτονται-ακούνε-απαντάνε εμάς τους αγωνιζόμενους.Το αποτέλεσμα φάνηκε και πιστεύω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή.

Όνομα:	5.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	121917

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. http://tgh-gr.the-up.com/
    από youp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2008, 18:56
  2. Η πίττα του moto.gr >8/2/08 - The Party!
    από taxydromos στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 21:09
  3. www.motocikleta.gr The way of the future !
    από rc31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 18:26
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ