Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: περι μαθηματων ο λογος.......

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    edo den prepi na prospa8oume na empsixosoume ton arkoudo na sinexisi tin prosfora tou stous filous motosikletistes

ala na episimanoume tin kamia prosfora filou pou e8ikse to 8ema exontas ipopsin tou na mas tonisi tin iperaristi gnosi tou epano sto idio 8ema,

den vlepo omos pos mpori na mas voi8isi i aristi afti gnosi tou filou pou apla mas dilose oti tin katexi ke ti prepi na kanoume emis gia afto? as tin exi na tin xerete

to oti xaraktirise merikous ili8ious pou den tin exoun afto ine epilipsimo....

ke to oti o enas tin mirazete eno o alos tin dialali den tous sindei kati

o enas ine dotikos filikos ke an8ropinos

ke o alos ine iperfilodoksos ke epidiksias
    diladi o megistos malakas

min tous sinxeete lipon ine la8os

ke esi file arkoude den prepi na mpenis ston kopo
    oti ke na kanis stin zoi apo tin mia 8a ine evergetiko gia merikous ke apo tin ali katastrofiko gia alous
    statistika etsi ginete panta i idia praksi dimiourgi ex8rous ke filous

stin periptosi tou megistou malax profanos psaxni kati pou 8a ton kani monadiko ke kalitero ton alon 8a ton anadiknioi ke prospa8i o an8ropos ego tou efxome otan 8a pe8ani apo va8ia geramata na vgazi ke i ferrari feretra na tafi me ena tetio gia na ksexorizi
    :rotflmao: :rotflmao:
    min ton valoune se kanena maoni ke kseftilisti
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ετσι και αλλιως :

Με οποιον δασκαλο καθησεις, τετοια γραμματα θα μαθεις......

O καθενας μπορει επιλεξει για τον εαυτο του....

Νέο μέλος

ma8hmata

re paidia opote xanaorganosete kana ma8hma valte k mena mesa me endiaferei poly

Το καλοκαίρι που πέρασε πήρα την πρώτη μου μηχανή (fazer) και λέω μηχανή γιατί παπάκια, σκουτερακια, βέσπες και τέτοιες παπαριες που οδηγούσα από τα δεκαπέντε μου (και έχω ακόμα για μετακινήσεις στο κέντρο) μόνο στον κόσμο της μοτοσικλέτας δεν σε βάζουν. Ήμουν, είμαι, και θα είμαι χέστης όσο αφορά την γρήγορη οδήγηση με κάθε είδους όχημα, το λέω και δεν ντρέπομαι, όταν πήγα στην Πεντέλη για το μάθημα ασφαλούς οδήγησης έκανα delete σε κάθε μαλακία που άκουγα κατά καιρούς από τους γρήγορους της καφετέριας και της πλατείας άνοιξα τα αυτιά μου και προσπάθησα να μάθω, να μάθω από ανθρώπους (υπάρχει ανταλλαγή απόψεων, ερωτήσεις και απαντήσεις) που ευτυχώς έχουν πολύ περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες από εμένα μετά την θεωρία ήρθε η πράξη στον δρόμο, ευτυχώς με τους υπολοίπους της παρέας μιας και δεν θα τολμούσα να το επιχειρήσω από μόνος μου οι ρυθμοί ήταν αργοί ώστε να εμπεδώσω αυτά που πριν λίγο είχα ακούσει. Είναι φοβερό τα χέρια μου σταμάτησαν να σφίγγουν το τιμόνι, το σώμα μου να παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην αλλαγή κατεύθυνσης και να νιώθω την μηχανή σαν προέκταση του εαυτού μου και όχι σαν ξένο σώμα.
    Μετά από αυτό το ‘μάθημα’ παραμένω χέστης σε κάθε δημόσιο δρόμο με την διαφορά ότι προτιμώ να είμαι χέστης και γνώστης (έστω αυτών των 5 πραγμάτων που άκουσα) παρά ‘γρήγορος και ημιμαθής’

Γιώργο η προσφορά σου είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο μπορείς να φανταστείς, να σε καλά.

Αν ολοι ειχαμε περάσει απο τετοιου ειδους σχολες-μαθήματα πιστευω οτι θα θρηνούσοαμε λιγότερα θύματα στην άσφαλτο και αυτο που λέω το πιστεύω!!Ενας σωστος μηχανόβιος πρέπει να εχει παιδία μεσα του και να σέβεται παν'απόλα τον ίδιο του τον εαυτο! Προσοχή παιδια δεν αξίζει να χάσουμε τις ζωές μας πανω στην ασφαλτο είμαστε οι πιο ευάλοτοι και αυτο πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο πολύ προσεκτικούς στις κινήσεις μας!Εγω προσωπικα οταν πάρω την μηχανί μου, θα συμμετάσχω σε αυτά τα μαθήματα για να ανοίξουν τα μάτια μου και να θεώρουμε πραγματηκά γρηγορος

Σορρυ για τα ορθογραφικα!

Alex6RR

Σορρυ για τα ορθογραφικα!
    ------------------------------------------------------------------------------------
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ μου καπηλευετε την βασιλια την ανορθογραφειας:
    οταν πριν 2 1/2 χρωνια αποφασισα να παω στα μαθηματα το εκανα για να ειμαι ασφαλεις εγω αλλα και να μεταφερω και της γνωσεις μου στους γιους μου.
    ειδη οι φιλοι τους λενε οτι ειναι πολυ καλοι οδηγοι.
    και μαλιστα οταν ειναι να πανε καπου βολτα οι φιλοι τους, προτιμουν να ανεβουν συνεπιβατες στα παιδια μου, παρα σε καποιον αλλο.
    και μαλιστα στο τελευτεο μαθημα που καναμε στο δελεαρ ηρθε να το παρακολουθηση και ενας φιλος τους γιατι εχει καταλαβη οτι ξερουν να οδηγουν σωστα και ηθελε να μαθη και αυτος.
    στην ιταλια που πηγαμε και ειχε ερθη και ο μεγαλος μου γιος, μου ελεγαν οτι ειναι πολυ ωραιος οδηγος, και οδηγαει μιαλομενα.
    αλοστε δεν νομιζω οτι κανω σε κανεναν οικονομικο κακο.
    1) οσους βοηθησα και μπορεσαν καποια στιγμη να μαζεψουν τα χρηματα πηγαν και κανανε μαθηματα.
    2) με ενδιαφερη περισοτερο η σωματηκη ακερεοτητα των γνωστων και αγνωστων φιλων.
    3) καλιτερα να δειχνω εγω αυτα που ξερω, παρα να πιγενω στην δυσκολη καταλιξη τους.
    γιωργος

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    ..............
    αλοστε δεν νομιζω οτι κανω σε κανεναν οικονομικο κακο.
    .............

Τι λες ρε Γιωργο που ΔΕΝ κανεις οικονομικο κακο ???

Ξερεις ποσο εχει το τσιπουρο στο Δελεαρ ?

Χαθηκε να πηγαιναμε σε κανα τσιπουραδικο για τα μαθηματα ???

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γιαγια αντιγραφω το ποστ μου που εγραψα σε λαθος μερος μαλον

Μπορει να μην ειμαι απο τα πιο ενεργα μελοι και να μην εχα ακομα καταφερει να ερθω σε καποια συναντηση η μαθημα (καταραμενη δουλεια γρρρρρ)ομως εν λευκο περνω το μερος του Γιαγια αρκουδα...
    Ακομα και που διαβασα 2 3 πραγματακια σε καποια ποστ του βρηκα γνωσεις που με βοηθησαν παρα πολυ στο να κατανοησω του τι εχω αναμεσα στα ποδια μου... Καλα καλα οι πονηροι ας σκεφτουν οτι θελουν εγω για την μηχανη μηλαω... Και για να μηλαω με τεκμηρια 2 φορες η κατανοηση του γυροσκοπικου φαινομενου που για αυτο λεει το ποστ αλωστε με εβγαλε καθαρο σε μια στροφη που αθελα μου μπηκα με περισσοτερα χωρις να το καταλαβω...Αμεσως θυμηθικα τι ειχε διαβασει και ακολουθοντας τα βγηκα και εγω αλλα και η μοτο μου ασπροπρωσοποι απο την κατασταση...Λακουβες αμαξια??Εχω αποφυγει πολλα τετοια ....Φιλοι μου εχουν ερθει με την ατακα <<ελλα ρε μαλακα που τα ακουσες αυτα γαμω ειναι>>και αλλα τετοια...Ο καθενας εχει δικαιωμα γνωμης ετσι και εγω...Γνωμη μου ειναι λοιπον οτι εγω σε αυτον τον ανθρωπο οφειλω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που απλα μοιραζοντας μαζι μου μεσω ενος forum λιγο απο τις γνωσεις του και την εμπειρια του με βοηθησε στο απο το 40% των δυνατοτιτων της μηχανης μου τωρα να γνωριζω το 60%...Σεβομενος και αυτους που συμφωνουν αλλα και αυτους που διαφωνουν ενα εχω να πω

ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
    και ας μην με ξερεις......

Γιώργο, είμαι κάθετα αντίθετος με το "μάθημα" και τον "δάσκαλο".

Είμαι όμως απόλυτα θετικός με τη "τεκμηριωμένη συμβουλή" και τον "βοηθό".

Συνέχισε...

ireneepi
    Και εγω παρουσα στην ολη διαδικασια,πραγματικα αξζει.Απλα τυχαινει να ειμαι Λαμια οποτε κανονιζετε ρε γμτ μου!!!

Την επομενη θα προσπαθησω να ειμαι παρουσα.!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Γιώργο, είμαι κάθετα αντίθετος με το "μάθημα" και τον "δάσκαλο".

Είμαι όμως απόλυτα θετικός με τη "τεκμηριωμένη συμβουλή" και τον "βοηθό".

Συνέχισε...

BLADE καλως ηρθες και σε αυτο το φορουμ!!!!
    (φυσικα και ειμαστε εδω για καμια δικια σου τεκμηριωμενη συμβουλη ... ξερω οτι εισαι καλος βοηθος!!!
    ποτε θα παμε για κανα καφε?)

nai nai pote tha pame?

kalwshrthes blade

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    Telika giagia arkouda pote tha xanasynantithite ???
    Me tin kainouria mixani (kai me xamilotero kentro barous pou exei ) exo kapoies erotiseis kai tha ithela na se akouso ...
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  2. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25
  3. περί mp3 ο λόγος
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 13:38
  4. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  5. Περι γουρουνιων ο λογος!!!!
    από dela στο forum Off topic