Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: Δε γαμ@%στε!!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ωραια ολα ρε παιδια αλλα για να κανω το δικηγορο του διαβολου μηπως λεω καπου βαθια εχει ενα δικιο σε αυτα που λεει.....μηπως ο ανθρωπος ειναι καποιας ηλικιας και ακρα συντηρητικος και τα βλεπει ολα καπως ετσι....μηπως ολα αυτα που λεει ειναι μια προεκταση στο ολο κυκλοφοριακο προβλημα;; μηπως οι περισσοτεροι γυρο μας που μας διοικουν ειναι της ιδιας ηλικιας και εχουν τις ιδιες αποψεις με αυτον.....μηπως πρεπει να δουμε λιγο τα πραγματα απο το δικο τους ματι για να μπορουμε να βγαλουμε και εμεις τα συμπερασματα μας και να κανουμε την αυτοκριτικη μας;;; ολα αυτα τα λεω οχι γιατι περνω το μερος του αλλα γιατι τωρα που το σκεφτομε καθε μερα παραβιαζω το κοκ και εντος και εκτος πολης....και δεν με νοιαζει αν το παραβιαζουν αλλοι και γιατι ...αλλα εγω τη κανω. ουτε παλι αν οι συνθηκες με κανουν πολλες φορες να τον παραβιασω.......αν το δουμε απο αυτη τη μερια πιστευω οτι ξεκιναμε με μια καλη βαση του προβληματος για να καταλαβουμε τελικα που ειναι το προβλημα και να αντιμετωπιστουμε αναλογα
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

..

Efoson o tupos upografei "upodieuthintis - Trapeza tis Ellados" emmesos plin safos, milaei kai ek merous tis trapezis.

Gnomi mou pos i apantisi tha prepei na upografei apo to paralipti tis epistolis tou Soulioti kai na apeuthinetai ston idio me koinopoiisi sto tmima dimosion sxeseon tis trapezis.

An to periexomeno tis epistolis kai i motofovia pou ton diakatexei provlimatizoun mono ton idio, to onoma tou stin upografi apla arkouse, den itan aparaitito na dosei kai tin thesi/etairia pou ergazetai.
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Νέο μέλος Το avatar του/της viki

Re: Re: Δε γαμ@%στε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Παίδες ηρεμία, ο άνθρωπος υπογράφει «Υποδιευθυντής» που δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, 99% είναι δημόσιος υπαλληλάκος σε καμιά διεύθυνση της πούτσας και δεν έχει με τη να ασχοληθεί.

Το γεγονός ότι υπογράφει Υποδιευθυντής σκέτο σημαίνει ότι είναι τελευταία τρυπά στο κλαρίνο και εγώ προτείνω αντί να ασχοληθούμε μαζί του…… να γράψουμε μια διαμαρτυρία και να την υποβάλουμε στο Τμήμα Επικοινωνίας-Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (τηλ. 210 3203445-50)

Και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει

Καλημέρα κατ' αρχήν...

Ο τύπος αυτός (αν είναι αυτό που λέει) για να
    γράψει αυτό που έγραψε προφανώς έχει κάποιους λόγους...

1. μπορεί να έχασε κάποιον δικό του υπαιτιότητα μοτοσυκλετιστή... διόλου απίθανο, δεν είμαστε η άρεια φυλή, ως γνωστόν υπάρχουν πολλοί "ταρζάν" ανάμεσά μας.

2. μπορεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας του να παρκάρουν μηχανάκια και να μην καταφέρνει να στρίψει την πολυπόθητη μερσεντές στα 200 τ.μ. πάρκινγκ....

3. μπορεί να μην έχει δουλειά να κάνει και αντί να τα ξύνει σκέφτηκε να επιτελέσει κοινωνικό έργο...

4. μπορεί να υπήρξε ένας απαίσιος και ανεπείδευτος μαθήσεως μοτοσυκλετιστής στα νειάτα του οπότε κοιτάζει να διορθώσει τα ψυχολογικά του τραύματα με αυτό το τρόπο...

5. μπορεί εκεί που περίμενε τον οδηγό του, με την σύζυγο, φορώντας την γούνα της και αυτή η άμοιρη, για να πάνε στο γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό της Γκουάντα, να πέρασε ένας άξεστος delivery boy με πίτσα που μύριζε από χμ και η σύζυγος να θυμήθηκε τα νειάτα τους που ήταν ερωτευμένοι και να ήθελε πίτσα (για να μην αλλάζω γράμματα τώρα...) οπότε αρχίζει την γκρίνια η δικιά σου και άντε να την πείσεις τώρα ότι ο πρωθυπουργός θα έχει πιο καλή π..ί..τσα στο γεύμα, του χαλάει η διάθεση, αρχίζει και βρίζει θεούς και δαίμονες και φυσικά ο delivery boy παίρνει το βασικό μερίδιο της ευθύνης...

Όπως πολλά άλλα μπορεί... παρ' όλα αυτά ο Julius έχει δίκιο....

Καλό είναι να απαντηθεί, με σύνεση και επιχειρήματα, αν υπάρξει και το παραμικρό ίχνος ύβρης τότε το μπαλάκι θα είναι στην δικιά μας μεριά.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    ωραια ολα ρε παιδια αλλα για να κανω το δικηγορο του διαβολου μηπως λεω καπου βαθια εχει ενα δικιο σε αυτα που λεει
    ..............
    Γιωργο, εχεις ενα δικιο, αλλα ...

Συμφωνω οτι εδω μεσα μεροληπτουμε.
    Αυτο ομως δεν δινει αυτοματα δικιο, σε αυτους που εχουν τετοιες (φασιστικες, θα μπορουσα να πω) αποψεις.

Προσωπικα απεχθανομουν (φοβομουν, θα ηταν ισως πιο σωστο) τις μηχανες, μεχρι την ηλικια των 29 χρονων. Ειμουνα (και) τοτε ενας ανθρωπος με την ιδια κοσμοθεωρηση που εχω και τωρα (οσον αφορα τους συνανθρωπους μου), επαγγελματιας, με δυο παιδια, και (θελω να πιστευω) αρκετα συνειδητοποιημενος. Τοτε, απο αναγκη (λογω κυκλοφοριακου), γνωρισα τον κοσμο της μηχανης. Με μικρα σκουτερακια στην αρχη και πολυ φοβο και τουμπες. Εμαθα να οδηγαω (ενω πιστευα πως ημουνα πολυ καλος οδηγος) πολυ διαφορετικα. Πολυ πιο προσεκτικα, μιας και μονος μου επρεπε να φροντισω τον εαυτο μου, εκει εξω στον δρομο. Αυτο αντι να με δειλιασει με πισμωσε, με αποτελεσμα σε διαστημα 15 χρονων να αλλαξω 7 μηχανες, πηγαινοντας παντα προς τα πανω σε ενεργητικη ασφαλεια. Σημερα στους μικροτερους λεω πως η μηχανη ειναι ειναι ενα πολυ ισχυρο ναρκωτικο που δεν χωραει απεξαρτηση!

Τα ειπα αυτα για να δεις οτι παταω και στις δυο οχθες και πιστευω οτι μπορω να δω (ισως) πιο αντικειμενικα καποια πραγματα στον τροπο σκεψης τετοιων ανθρωπων.
    Αυτο που βλεπω εγω λοιπον ειναι οτι δεν ξερουν και θα αρνηθουν και να μαθουν τι γινεται στην αντιπερα οχθη!
    Δεν ξερω για ποιους λογους ακριβως ...
    Μισος? Ζηλια? Κατι αλλο?
    Εχω συναντησει, ειδικα παλιοτερα, ΙΧδες να με κλεινουν επιτηδες (λιγους, ειναι αληθεια) και να χασκογελανε, ενω οι ιδιοι ειναι ακινητοι.
    Προσφατα στην Αττικη Οδο, ενω περναγα αυτοκινητα απο την αριστερη βοηθητικη (μεταξυ αριστερης λωριδας και τοιχου), ενα μικρο φορτηγακι με κλεινει πανω στον τοιχο, ενω ειχε διπλα του την μεσαια ελευθερη, κανοντας μου τσατισμενος νοημα να τον περασω απο δεξια αμα θελω, αντι να κανει ο μαλακας δεξια και να μου δωσει την λωριδα.
    Αυτοι ομως δεν μπορουν να χαρακτηρισουν τους ΠΟΛΛΟΥΣ οι οποιοι στο βαθμο που μπορουν ή αντιλαμβανονται προσπαθουν, οντως να μας βοηθησουν.

Οσο και να προσπαθω λοιπον να δω τα πραγματα κι απο την δικη τους μερια, δεν μπορω να μη βλεπω οτι οποιαδηποτε "ομαδοποιηση" ειναι μια φασιστικη συμπεριφορα και αντιμετωπιση.
    Αυτο ομως σαφως
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

χρηστο το κειμενο του κυριου ειναι αυστηρα μονοπλευρο οπως και πολλων μοτοσυκλετιστων η αποψη....ο τυπος ειναι οντως αυτος που αναφερει και διερωταμε μηπως η ακραια αυτη αποψη σε σχεση με την δικια μασ καμια φορα ακραια μπορει να γινει η αρχη για μια αναθεωρηση ορισμενων αποψεων μας που σιγουρα μονο σε καλο θα μας οδηγησουν....δηλαδη ξεκαθαρα πιστευω οτι αυτο που εκανε στελνοντας το απευθειασ σε εμασ ασχετα με το πως το γραφει ειναι τιμιο και πρεπει να γινει θεμα συζητησης οχι μονο ωσ θεμα συμπεροφορας μασ αλλα και γενικης οργανωσης της μοτοσυκλετιστηκης κοινωνιας μας γιατι μονο αν αυτη οργανωθει και δομηθει σωστα μπορει να αποκατασταθει το ονομα μασ και μονο τοτε να δοθει μια σωστη παιδεια στα νεα παιδια που αγαπουν την μοτοσυκλετα ωσ δραστηριοτητα και οχι ως αντικειμενο επιδειξης αναρχιασ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    χρηστο το κειμενο του κυριου ειναι αυστηρα μονοπλευρο οπως και πολλων μοτοσυκλετιστων η αποψη
    .....................
    Μα Γιωργο, η μηχανη σημαινει "ελευθερια". Πως ειναι δυνατον να βαλει καποια ταξη κανεις?
    Υπαρχουν τοσο πολλοι διαφορετικοι τυποι ανθρωπων που αγοραζουν μηχανη για τοσους πολλους διαφορετικους λογους.
    Ειναι εκ των πραγματων αδυνατον να μπουν ΟΛΟΙ αυτοι σε καποια "ταξη", οτι κι αν σημαινει αυτο.
    Μεσα σ' αυτο το τεραστιο μπουλουκι, βρισκονται καποιες ομαδες με κοινους λιγο πολυ στοχους και κατευθυνση. Ετσι δημιουργουνται καποιες λεσχες ή forum, για να ανταλλασουν αποψεις, να βελτιωνονται και να προσπαθουν τελικα να βελτιωσουν και κατα καποιο τροπο και ΟΛΟ αυτο το χωρο.
    Ως εκει ομως!
    Σιγουρα με τα χρονια θα αλλαξουν τα πραγματα. Οι "οργανωμενοι" θα περναν καποιες σωστες αποψεις προς τους εξω. Σ' αυτο μπορει (και εχει και υποχρεωση να το κανει) και το Κρατος.

Αρκει να σκεφτεις ποσο διαφορετικοι ειμαστε και μεσα σε αυτο το "οργανωμενο" forum ...
    Να τους χωρισουμε σε τρεις μεγαλες κατηγοριες?
    Τους Σουπερσπορτακηδες, που χαιρονται την μηχανη τους σε εθνικες και γραφοντας χιλιομετρα.
    Τους Χωματινους και Ονοφαδες, που χαιρονται την δυνατοτητα που τους δινει η μηχανη τους να γνωριζουν τις ομορφιες της χωρας μας.
    Και τους Μοταρντεους, που χαιρονται την μηχανη τους παιζοντας ειτε μεσα στην πολη ειτε σε "κλειστα" κομματια.

Οι τρεις παραπανω (και πολυ γενικες) κατηγοριες, μοιαζουν να μην εχουν τιποτα κοινο μεταξυ τους.
    Εχουν ομως την αγαπη για την μηχανη και την ζωη.
    Αυτη η αγαπη τους ενωνει εδω μεσα στο να ψαχνουν τροπους να συντηρησουν καλυτερα την μηχανη τους, να εξοπλιστουν καλυτερα ή (και) να μαθουν να οδηγουν καλυτερα (βλεπε ασφαλεστερα).

Αυτη ειναι μια "ταξη".
    Αλλο ειδος "ταξης" δεν μπορω να δω ...
    Ισως πετυχουμε περισσοτερα "σπρωχνοντας" γνωστους μας να μπουν σε καποια λεσχη ή forum, οπου σιγουρα η ανταλλαγη αποψεων σε κανει καλυτερο ...

Κύριοι αν ψάχνετε τους λόγους που ώθησαν τον κύριο αυτό σ' αυτή τη φασιστίζουσα θεωρία, σας έχω την απάντηση έτοιμη:

Ο τύπος έχει μπουχτήσει να ακούει από το αστυνομικό δελτίο "οι δράστες της ληστείας της ΧΥΖ τράπεζας διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού"

δε διαφωνω σε ολα αυτα η ενσταση μου ειναι στο οτι οταν πρεπει να βγει καποιος να μιλησει για μασ δεν υπαρχει .....καταλαβαινεις τι εννοω εγω νιμιζω οτι πρεπει να διαφημιστει καπως ο χωρος με σωστες οργανωμενες ενεργειες να φανει μια καλη πλευρα προς τα εξω....ποιος θα τα κανει ολα αυτα ..οι λεσχες που εκτος λιγον ολες οι αλλες εχουν γινει τουριστικα γραφεια ...τα περιοδικα που πλεον εχουν αμεση εξαρτηση απο τις αντιπροσωπιες η τα φορουμ που τουλαχιστον αυτο που γραφουμε για να συμφωνησουμε σε κατι μασ περνει και μηνα και αν....οσο για τις κατηγοριες πλην των χωματερων που και αυτοι εχουν καποια προβληματα με την καταπατηση δασικων εκτασεων(ελαχιστα αλλα υπαρχουν) ολες οι αλλεσ καταπατουν τον κοκ βλεπε ορια ταχυτητασ εντος εκτοσ πολεων βλεπε ινδιανιλικια που και εγω τα κανω ολα αυτα αλλα κανω τα στραβα ματια............διαμαρτυρεσε για το φορτηγο που παει με 150 ενω και συ πας με 200 + ......ασχετα πιος προκαλει μεγαλυτερο κινδυνο και τα δυο ειναι φαουλ.......στο ποδοσφαισφαιρο η ηττα ειναι ηττα τι και αν φασ 5 η 1 γκολ....με καταλαβαινεις .......

ΥΠΟ.................

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ.... ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!
    Ο ΜΑΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.........

απαντηση απο ενα φιλο μοτοσυκλετηστη

"Κυριε Σουλιωτη επειδη σ αυτα τα προσβλητικα και υποτιμιτικα που αναφερατε για το συνολο των μοτοσυκλετιστων θυγομαι αμεσα για 2 λογους.

1ον γιατι ειμαι και εγω μοτοσυκλετιστης και 2ον γιατι ημουν και εγω παρων στην αντιπροσωπεια των μοτοσυκλετιστων που παραβρεθηκαν στον Μαλιακο .

Εξηγουμαι : Σας πληροφορω οτι εχετε μεινει στις εποχες που ησασταν εσεις εφηβος και σας ελεγαν οι γονεις οτι οσοι ειναι αναβατες μοτοσυκλετων κλεβουν τραπεζες ,ειναι τσαντακιδες ,ναρκομανεις,βανδαλοι,χουλιγκανς.Και μαλλον αυτη την αποψη κρατησατε απο τοτε χωρις να ψαξετε αν αληθευει η' οχι.

Εγω κυριε Σουλιωτη, ειμαι κατοικος Κομοτηνης, δουλευω καθε μερα 15 ωρες την ημερα ,χωρις γιορτες ,αργιες,Κυριακες .Και σας πληροφορω οτι το συνολο των μοτοσυκλετιστων κανει πανω-κατω τον ιδιο τροπο ζωης.Αρα δεν μπορει ενας σαν εσας να με αποκαλει εμενα αναρχικο στοιχειο και να μου λεει οτι δεν επρεπε να παω στον Μαλιακο για να αναψω ενα κερακι για τα παιδια που εχασαν αδικα την ζωη τους απο μια νταλικα ,γιατι φταιω και εγω για αυτο το τραγικο ατυχημα που εγινε.

Τι ηθικη ευθηνη εχουν οι μοτοσυκλετιστες για τις τραγωδιες στα Τεμπη,στον Στριμωνα,στον Μαλιακο κυριε Σουλιωτη που αναφερατε στην επιστολη σας?

Τελειοι οδηγοι δεν υπαρχουν σε κανεναν χωρο.(ΙΧ,μοτοσυκλετιστες,επαγγελματικα).Ολοι προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι καθε μερα.

Ξερετε τι τραβανε καθε μερα οι μοτοσυκλετιστες με την αδιαφορια των 4τροχων οχηματων?Και ιδιως απο την "συμπαθη ταξη των ταξιτζιδων " που αναφερετε?Και εμεις εχουμε πληρωσει για να κυκλοφορουμε στους δρομους που κυκλοφορουν τα 4τροχα

Υπαρχουν κινησεις στον χωρο των μοτοσυκλετιστων απο διαφορες λεσχες/περιοδικα που μονο αδιαφορες δεν μπορουν να χαρακτιριστουν.Ρωτηστε και θα μαθετε.

Λυπαμαι που ενα μεγαλο συνολο της κοινωνιας εχει αυτη την αποψη για τους μοτοσυκλετιστες.Αλλα το ξερω οτι παντα οι μοτοσυκλετιστες θα ειναι μια κατωτερη ομαδα πολιτων .

Σας ευχομαι ποτε να μην κλαψετε καποιον δικο σας ανθρωπο ,αναβατη μοτοσυκλετας απο την αδιαφορια καποιου ΙΧ,φορτηγου.

Παναγιωτης Τσιφουτης

Κομοτηνη

και η απαντηση στον φιλο μου..

Αγαπητέ Κύριε Πάνο,

Αποφάσισα να απαντήσω πρώτα σε σας γιατί με συγκίνησε η επιστολή σας και επιπλέον πιστεύω ότι οι απλοί, εργαζόμενοι για το μεροκάματο άνθρωποι έχουν συλλάβει καλύτερα το νόημα της ζωής από πολλούς «γραμματισμένους»

Σε καμμία περίπτωση δεν σας κρίνω αρνητικά επειδή παραστήκατε στις εκδηλώσεις πένθους στον Μαλιακό κόλπο. Αντίθετα η συμπεριφορά σας αυτή δείχνει μια ευαισθησία την οποία θεωρώ προσόν ώριμων και ευαίσθητων ανθρώπων.

Κατ’αρχήν δεν θεωρώ ότι όλοι οι μοτοσυκλετιστές είναι αναρχικοί και παράνομοι, διότι έχω πολλούς φίλους που οδηγούν και μοτοσυκλέτα τους οποίους εκτιμώ πολύ. Εκείνο το οποίο πιστεύω είναι ότι οι οδηγοί μοτοσυκλέτας λόγω του μικρού όγκου του οχήματος που οδηγούν ιδιαίτερα εντός των πόλεων έχουν τη δυνατότητα (και το κάνουν στην πλειοψηφία τους) να παραβαίνουν βασικές διατάξεις του ΚΟΚ. Ενα αυτοκίνητο δεν μπορεί να προσπεράσει από τα δεξιά σ’ένα μονόδρομο, δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα στα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα στους μονόδρομους αντίθετα, δεν μπορεί εύκολα να κόψει την εξάτμιση για να κάνει θόρυβο. Βέβαια μπορεί να κάνει άλλες παραβάσεις και ο οδηγός του όπου «τον παίρνει» τις πραγματοποιεί. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να δικαιολογήσουμε την παραβατική συμπεριφορά των δικυκλιστών. Δηλαδή διαφωνώ με τη σκέψη «μέσα σε μια κοινωνία μπάχαλο αφού κανένας δεν σέβεται τον άλλον γιατί να τον σεβαστώ εγώ;» Το ότι το πρόβλημα που συζητάμε είναι θέμα παιδείας συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Και για τον λόγο αυτό έγραψα την επιστολή, για να ξεκινήσει από τις λέσχες μοτοσυκλετιστών μια εκπαιδευτική «καμπάνια» ιδιαίτερα μέσω της τηλεόρασης σε συνεργασία με την Πολιτεία για την ευαισθητοποίηση των δικυκλιστών αλλά και όλων των οδηγών.

Ισως να απευθύνθηκα σε λάθος ανθρώπους γιατί από τις επιστολές που έλαβα παρατήρησα, όπως τονίζετε και εσείς στην επιστολή σας, ότι οι λέσχες μοτοσυκλετιστών είναι ευαισθητοποιημένες στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορούσα όμως να απευθυνθώ στους άπειρους «πιτσιρικάδες» των Αθηνών που με τα «μηχανάκια» τους λύνουν τα προβλήματα της εφηβείας τους και επιπλέον μόνο οι λέσχες υπάρχουν στο internet. Επιπλέον αν είναι να γίνει κάτι από τις λέσχες μοτοσυκλετιστών θα ξεκινήσει.

Τελειώνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θεωρώ τους μοτοσυκλετιστές κατώτερους κοινωνικά πολίτες, τους σέβομαι όπως και τους άλλους, απλά ίσως η επιστολή μου τους βοηθήσει να σκεφτούν το συγκεκριμένο θέμα περισσότερο, για την καλύτερη διαβίωση στις πόλεις όλων μας

Με εκτίμηση και φιλία

Δημήτριος Σουλιώτης

-----------------------------------------------------------------------

Ε αφου μου εστειλε φιλακια τωρα ηρεμησα.

τα σχολια δικα σας

Καλο σ/κ σε ολους.

Και την Κυριακη ο ΓΣΤΕ να σηκωσει το τιμημενο.................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber

Re: Re: Re: Δε γαμ@%στε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από viki
    Καλημέρα κατ' αρχήν...

Ο τύπος αυτός (αν είναι αυτό που λέει) για να
    γράψει αυτό που έγραψε προφανώς έχει κάποιους λόγους...

1. μπορεί να έχασε κάποιον δικό του υπαιτιότητα μοτοσυκλετιστή... διόλου απίθανο, δεν είμαστε η άρεια φυλή, ως γνωστόν υπάρχουν πολλοί "ταρζάν" ανάμεσά μας.

2. μπορεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας του να παρκάρουν μηχανάκια και να μην καταφέρνει να στρίψει την πολυπόθητη μερσεντές στα 200 τ.μ. πάρκινγκ....

3. μπορεί να μην έχει δουλειά να κάνει και αντί να τα ξύνει σκέφτηκε να επιτελέσει κοινωνικό έργο...

4. μπορεί να υπήρξε ένας απαίσιος και ανεπείδευτος μαθήσεως μοτοσυκλετιστής στα νειάτα του οπότε κοιτάζει να διορθώσει τα ψυχολογικά του τραύματα με αυτό το τρόπο...

5. μπορεί εκεί που περίμενε τον οδηγό του, με την σύζυγο, φορώντας την γούνα της και αυτή η άμοιρη...

Όπως πολλά άλλα μπορεί... παρ' όλα αυτά ο Julius έχει δίκιο....

Καλό είναι να απαντηθεί, με σύνεση και επιχειρήματα, αν υπάρξει και το παραμικρό ίχνος ύβρης τότε το μπαλάκι θα είναι στην δικιά μας μεριά.
    και:

6. Απλά είναι μέγιστος μαλάκας και το μόνο που του αρμόζει είναι η "ύβρης"!

Είναι δυνατόν να κάτσουμε και να απαντήσουμε με επιχειρήματα σε τέτοιο καθίκι;
    Αν σου πουλάνε τρέλα, πούλα τρέλα και εσύ!
    Πιάνει...

Πρέπει να πάμε σπίτι του ντυμένοι ινδιάνοι και να αρχίσουμε να ουρλιάζωντας τις ξερογκαζιές και τα burn out, να καταλάβει καλά τι κανίβαλοι και αλήτες είμαστε!

Ή να του κάνουμε μια μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών!

Πριν από κανένα δυο μήνες είχα μια κουβέντα με τον θειο ενός φίλου μου που δουλεύει(σε λίγο βγαίνει σε σύνταξη) σε μια νομαρχεία της κεντρικής Ελλάδας στον τομέα της οδοποιίας μιας και είναι πολιτικός μηχανικός, λοιπόν ο τύπος που παρεμπίπτοντος έχει χεστεί στο χρήμα έκανε την εξής πουστιά, όταν αναλάμβανε ένα έργο πχ 10 χλμ μεταξύ Θήβας-Λιβαδειάς το οποίο έπρεπε σύμφωνα με τα σχέδια ο δρόμος να έχει πλάτος 8 μέτρα αυτός έκανε το εξής, έφτιαχνε τον δρόμο 7 μέτρα και 80 πόντους (έτρωγε 10 π από κάθε πλευρά!) με το σκεπτικό ποιος θα κάτσει να μετρήσει (αφού όλοι τρώγανε) και έτσι αυτοί οι 20 πόντοι σε 15 χλμ μεταφράζονται σε τόνους υλικών που αγοράστηκαν από την νομαρχεία αλά ποτέ δεν έπεσαν στο δρόμο γιατί απλούστατα τα έφαγε ο θειος σε συνεργασία με τον προμηθευτή.
    Έτσι δικαιολογούνται κατά κάποιο τρόπο οι κακοτεχνίες των δρόμων και οι ελλείψεις που οδηγούν τραγικά ατυχήματα όπως αυτό και άλλα τόσα.
    Για να μην πούμε για το ΚΤΕΟ που ανάλογα το λάδωμα βγάζει στην κυκλοφορία ότι σαβούρα υπάρχει από επαγγελματικό μέχρι ΙΧ

Ο συγκεκριμένος καρεκλάκιας υποδιευθυντής που μόνο αυτός ξέρει πόσες πίπες (αυτές που διώχνουν πίσσα και νικοτίνη) έχει κάνει στην εκάστοτε εξουσία για να κατέχει αυτή την θέση ώστε να κουκουλώνει τέτοιου είδους κομπίνες (αν δεν κάνω λάθος τα χρήματα του δημοσίου βρίσκονται στην τράπεζα της Ελλάδος)
    Γι αυτό λοιπών πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ένα ακόμα γρανάζι στην μηχανή του διεφθαρμένου αυτού συστήματος.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟ,ΑΝΤΙ,κ.λ.π. ΕΣΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ,Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΤ/ΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ"ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..
    ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ"ΜΟΤ/ΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ IMAGE..
    ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ...
    ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ,ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
    ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ..............
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

Ναι !!!
    Ναι !!!
    Ναι !!!

Στις Διαμαχες !!!
    Στις Διαμαχες !!!

:rotflmao:

Αλλα δεν υπαρχει αντιπαλος ρε γαμωτο ...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γμτ Δε βοήθησε
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 03:12
  2. Το μανιφέστο του Δε-θελοντισμού...
    από dimitrism στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 15:48
  3. Απαντήσεις: 16