Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Δε σταμάτησε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Το να προστατεύω την σωματική μου ακεραιότητα είναι δικαίωμά μου ενώ το τα τηρώ τον ΚΟΚ σε διασταυρώσεις κλπ είναι υποχρέωσή μου. Οδηγώ από τα 15 μου δίκυκλα είμαι 40 χρονών, τα παιδιά μου φοράνε κράνος (εγώ τα δίδαξα), ενώ εγώ για μικρομετακινήσεις μέσα στην Πάτρα το αποφεύγω (κανείς δεν με δίδαξε από τα παιδικά μου χρόνια ώστε να μου γίνει συνήθεια). Οι στατιστικές λένε ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 40 χιλ από το σπίτι μας και σε διαδρομές που τις ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Η πιθανότητα να σε τσιμπήσει κάτι την ώρα που οδηγείς και να προκαλέσεις ατύχημα είναι μικρότερη από την πιθανότητα να πάθει καρδιακό επισόδειο ο 89 παππούς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, με τον ματρακά από απέναντι κι να σε εμβολήσει. Έχω εμπλακεί 3 φορές σε τροχαίο ατύχημα (καμία από δικιά μου υπαιτιότητα) και το ατύχημα που μου έφερε τη ζωή άνω κάτω και με έστειλε στο νοσοκομείο για 4 μήνες έγινε πριν από 4 χρόνια όταν ένας μ@λ@κ@ς έστριψε λάθος κι έπεσε πάνω μου την ώρα που αγόραζα τσιγάρα στο περίπτερο. Ναι δυστυχώς δεν φόραγα κράνος στο πόδι μου και μου το έλιωσε. Ακόμα κουτσαίνω, αυτός είναι μιά χαρά. Δεν μπόρεσα να χαρώ την γέννηση της κόρης μου ούτε μπορεσα να παίξω μαζί της όπως κι όσο θα ήθελα. Τουλάχιστον όμως είμαι ζωντανός κα την βλέπω να μεγαλώνει. Τα χιλιόμετρα που έχω κάνει μέσα στην πόλη, σε ταξίδια κι αγώνες είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολά οπότε δεν είμαι άπειρος τουλάχιστον κατά την γνωμη μου. Όσο για τους κυβερνώντες που ενδιαφέρονται απαξάπαντες για την υγεία μας και την σωματική μας ακεραιότητα θυμηθήτε είναι οι ίδιοι ανάλγητοι που στέρησαν από ένα παιδάκι 3 χρόνων το δικαίωμά του να παλαίψει για την ζωή του δεσμεύοντας τα χρήματα που ο κόσμος έβαλε σε κάποιον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ονομάζοντάς τα προϊόν εράνου. Είναι οι ίδιοι που κατασπαταλούν δις για κοινωνικές και άλλου είδους εκδηλώσεις αλλά δεν γεμίζουν καμία γούβα σε εθνικές οδους ούτε καν μέσα στην πόλη (στην Πάτρα κυκλοφορείς αξιοπρεπώς μόνο με μεγάλου κυβισμου Eduro).
    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
    ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (Ιδιαιτέρως των δικυκλιστών)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...

το οτι εσυ ειχες αυτες τις εμπειριες δεν σημαινει οτι δεν μπορει να συμβουν σε καποιον αλλον αυτα τα οποια λες οτι δεν προκειται να συμβουν ποτε (ή τουλαχιστον εχουν πολυ λιγες πιθανοτητες να συμβουν).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Δε σταμάτησε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbrpilotrr
    Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη σε φίλο.Σε δρόμο κοντά στη γειτονιά του,πριν καιρό,βρέθηκε
    μπροστά σε μπλόκο της τρχαίας ξεκράνωτος και φυσικά του έκαναν νόημα να σταματήσει,
    καθαρά για να τον γράψουν...Ο μπαγάσας δε σταμάτησε,έκανε πως δε τους πρόσεξε(πράγμα που αν
    συνέβαινε ήταν για επιτόπου αφαίρεση διπλώματος λόγω γκαβομάρας)κι έφυγε με ελαφρά γκαζωμα-
    τάκια...Δεν τον αδικώ,γιατί όση σχέση έχει η μπανάνα με τον @υν@ν@ έχει αυτός με τον Κροίσο,μα
    το θέμα είναι αλλού.Κάτι μήνες μετά του ήρθε χαρτί να πάει στο τμήμα<<προς λήψη κατάθεσής
    του>>.Την ψιλιάστηκε πως είναι γι'αυτό και δεν πήγε,σκεπτόμενος παραδοσιακά(μπόρα είναι,θα πε-
    ράσει...).Έλα όμως που πρόσφατα το χαρτί ξανάρθε...Αυτή τη φορά έστειλε τον αδερφό του στο
    τμήμα,να δει τί γίνεται.Τους είπε πως ο Π.(ο φίλος)είναι εκτός Αθήνας και φυσικά δήλωσε άγνοια για
    το γεγονός.Αυτό που του είπαν είναι πως<<θα γίνει μήνυση>>αν ο Π. δεν εμφανιστεί,έδωσαν
    μάλιστα κι ένα στενό χρονικό περιθώριο.Θέλω σα φίλος να τον βοηθήσω,μα ανάθεμα κι αν ξέρω κι εγώ τί να του πω να κάνει...Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές-γνώμες-επισημάνσεις σας.

Υ.Γ.Θα του έλεγα να ρωτήσει το δικηγόρο του,μα όση σχέση έχει ο Π. με δικηγόρους,άλλη τόση έχει
    η...μπανάνα με τον Κροίσο...

:rotflmao:
    για αρχη πες του να φοραει κρανος και για τελος πες του οτι οταν θελει να μην σταματαει να εχει βγαλει-κρυψει-διπλωσει την πινακιδα του.

ή τουλαχιστον να φευγει με παντηλικια μπας και δεν την δουν.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μην προσπαθείς να διδάξεις ένα γουρούνι να τραγουδάει...
    Χάνεις το χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι...

Δεν είχα δει το μύνημά σου(Κοινώς τη γλίτωσες μέχρι τώρα...).Ο McGyver ήταν
    παιδικός μου ήρωας,γιατί μπορούσε να κάνει τα πάντα,από το να αφοπλήσει τον
    πυρηνικό εξοπλισμό μιας χώρας με ένα...αχλάδι,μέχρι να μάθει ένα γουρούνι να
    τραγουδά(ευκολότερο,φαντάζομαι)...Εσύ δε μπορείς,άρα δεν είσαι αυθεντικός!

ΙΣΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟ(=ΓΟΥΡΟΥΝΙ)!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Δεν είχα δει το μύνημά σου(Κοινώς τη γλίτωσες μέχρι τώρα...).Ο McGyver ήταν
    παιδικός μου ήρωας,γιατί μπορούσε να κάνει τα πάντα,από το να αφοπλήσει τον
    πυρηνικό εξοπλισμό μιας χώρας με ένα...αχλάδι,μέχρι να μάθει ένα γουρούνι να
    τραγουδά(ευκολότερο,φαντάζομαι)...Εσύ δε μπορείς,άρα δεν είσαι αυθεντικός!

Κατ' αρχήν εσύ αναφέρεσαι στον ΜacGyver και ουχί στον McGyver...

Αυτό που έγραψα (όχι σε εσένα, αλλά στον div400) δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διάσημο quote, το οποίο ουσιαστικά προτρέπει να μην προσπαθούμε να "ανοίξουμε" το κεφάλι κάποιου για να του βάλουμε μυαλό...

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτή τη διαφορά, πάω πάσο και το να σβήσω το post μου είναι τρία clicks...

Όσον αφορά τώρα στην ταύτιση που κάνεις μεταξύ αστυνομικών και γουρουνιών, απλώς δείχνει το επίπεδό σου (το ύψος του οποίου δεν αναφέρω)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Φίλε άκου τι συμβουλή να του δώσεις, από κάποιον (εμένα) που του έχει συμβεί παρόμοιο σκινηκό με καταθέσεις κτλ 4 φορες και πάντα την βγάζω λάδι:

Πές του να πάει κανονικότατα στο τμήμα και να δηλώσει πλήρη άγνοια του τύπου "δεν είδα τίποτα, δε ξέρω τίποτα, δεν ήμουν εγώ, κάνετε λάθος".

Πές του να δηλώσει οτι η μηχανή εκείνη την περίοδο ήταν σε συνεργείο στο Τιμπουκτού και εκείνος διακοπές στο Υπερπέραν.

Λόγω έλληψης στοιχείων και αμφιβολιών κτλ δε θα γίνει μύνηση και αν γίνει θα αθοωθεί με τη μια.

Μόνο να είναι λίγο πειστικός ε, μη πέφτει σε αντιφάσεις. Να μελετήσει καλά τι ψέμα θα πεί και να έχει και stand by 2-3 ψευδομάρτυρες για να το παίξει "να, πάρτε τηλέφωνο τώρα αν θέλετε κυρ αστυνόμε τον φίλο μου που τα πίναμε μαζί σπίτι του εκείνη την ώρα να σας τα πει κι ο ίδιος".

πληροφοριακά τα συνεργεία όταν μπαίνει μια μηχανή μέσα είναι υποχρεωμένα να την καταγράσουν στο βιβλίο εισόδου εξόδου.
    Αν η αστυνομία το ζητήσει και δει ότι δεν είναι καταγεγραμμένη θα πάει και για ψευδορκία.

Ο φίλος σου όπως και να το πεις μ@λακία έκανε. Τώρα ας αναλάβει τις ευθύνες του. Και οι δικαστές δεν είναι βλάκες κάθε μέρα τις ίδιες δικαιολογίες ακούνε. Άμα θέλουνε θα τον σκίσουνε!
    Άσε που άμα στο μπλόκι ήταν τουλάχιστον δύο αστυνομικοί η μαρτυρία τους είναι πιο δυνατή από του φίλου σου.

Φίλοι λένε είναι αυτοί που μας κάνουνε "να κλαίμε''.

Πες το έτσι να σε καταλάβουμε...

Ξέρεις κάτι στην τελική, επειδή λένε "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι" μία από τα ίδια θα είναι και ο φίλος σου, οπότε του έυχομαι καλά μπλεξίματα και θα χαρώ πολύ αυτή τη φορά να κάνουν τη δουλειά τους κατά γράμμα
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Μη φορώντας λοιπόν κράνος ο Π.,κάνει κακό ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ
    ΤΟΥ....είναι ΕΠΙΛΟΓΗ του
    Άμα την ανοιξει όμως την Καρκάλα του θα θέλει να του τη φτιάξουν ...

και θα πάει στο δημόσιο νοσοκομείο
    και θα γεμίσει το κρεβάτι που προορίζεται και για τους άλλους που θα έχουν χτυπήσει απο μαλακία άλλου, ο οποίος ενδεχομένως να μην βρίσκει άδειο κρεβάτι, γιατί θα το έχει ο τυπος με την ανοιγμένη Καρκάλα, την οποια θα τρέξουν όλοι να φτιάξουν γιατί θα είναι πιο επείγουσα περίπτωση
    και θα ξοδευτούν ένα σωρό λεφτά
    και θα χαθούν ένα σωρό εργατοόωρες (άρα και πάλι λεφτά) γιατί ο δικός σου δεν γουστάρει το κράνος
    και θα καθυστερήσει η θεραπεία άλλων γιατί αυτός θα είναι εκεί
    και θα είναι γεμάτα τα νοσοκομεία απο ένα σωρο τέτοια περιστατικά που αν φόραγαν κράνος θα είχαν πάει σπίτι τους αμέσως
    και εγώ και εσύ θα πληρώνουμε τα ταμεία για την θεραπεία μας, αλλά αυτά δεν θα έχουν λεφτά γιατί θα ξοδεύονται πολλά για να κλείσει η Καρκάλα του φίλου σου
    κλπ κλπ κλπ

Για να μη σου πω για τις συνέπειες στους γύρω του (και βασικά στους γονείς του και τα παιδιά του αν αποκτήσει) σε περίπτωση που ανοίξει απλά η καρκάλα του και του αφήσει κανά κουσούρι (αν βέβαια ζήσει)...

Έλεος πια ...
    Ας σοβαρευτούμε πια ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Άμα την ανοιξει όμως την Καρκάλα του θα θέλει να του τη φτιάξουν ...

και θα πάει στο δημόσιο νοσοκομείο
    και θα γεμίσει το κρεβάτι που προορίζεται και για τους άλλους που θα έχουν χτυπήσει απο μαλακία άλλου, ο οποίος ενδεχομένως να μην βρίσκει άδειο κρεβάτι, γιατί θα το έχει ο τυπος με την ανοιγμένη Καρκάλα, την οποια θα τρέξουν όλοι να φτιάξουν γιατί θα είναι πιο επείγουσα περίπτωση
    και θα ξοδευτούν ένα σωρό λεφτά
    και θα χαθούν ένα σωρό εργατοόωρες (άρα και πάλι λεφτά) γιατί ο δικός σου δεν γουστάρει το κράνος
    και θα καθυστερήσει η θεραπεία άλλων γιατί αυτός θα είναι εκεί
    και θα είναι γεμάτα τα νοσοκομεία απο ένα σωρο τέτοια περιστατικά που αν φόραγαν κράνος θα είχαν πάει σπίτι τους αμέσως
    και εγώ και εσύ θα πληρώνουμε τα ταμεία για την θεραπεία μας, αλλά αυτά δεν θα έχουν λεφτά γιατί θα ξοδεύονται πολλά για να κλείσει η Καρκάλα του φίλου σου
    κλπ κλπ κλπ

Για να μη σου πω για τις συνέπειες στους γύρω του (και βασικά στους γονείς του και τα παιδιά του αν αποκτήσει) σε περίπτωση που ανοίξει απλά η καρκάλα του και του αφήσει κανά κουσούρι (αν βέβαια ζήσει)...

Έλεος πια ...
    Ας σοβαρευτούμε πια ...
    3 σελιδες αμπελοφιλοσοφιες θεατρινισμοι φιλοκρατικα "συνθηματα"
    για να πει καποιος το απλο το ουσιωδες που αφορα ολους μας
    συμφωνω απολυτα με sergiosm!

@cityfly: δεν χρειαζεται να αποφασισουμε πότε οι μπατσοι θα ειναι το οτιδηποτε.ο καθενας εχει τη γνωμη του. και ναι ακομα κ αν δεν τον εγραφαν παλι οι ιδιοι θα ητανε για μενα.

@div400:δεν σε καταλαβαινω.γουστο του κ καπελο του που τους εγραψε στα τετοια του για να γλυτωσει το προστιμο και ξανα γουστο του κ καπελο του που θελει να τη γλυτωσει.
    δλδ αμα παω και σηκωσω μια τραπεζα μετα ας παω να αναλαβω τις ευθυνες μου

@cbrpilotrr: δεν εβαλα γελια στη μελισσουλα γιατι δεν το θεωρω αστειο.περσι τετοια εποχη στην πολυτεχνειουπολη που εχουμε πολλα κ καλοθρεμενα ιπταμενα καποιο βαρεων βαρων εκανε στη ζελατινα 2cm χαρακια σε μηκος και μισο χιλιοστο βαθος.αμα το ετρωγα στο ματι

@trigger:συμφωνω οσοι δεν φορανε τουλαχιστον κρανος ειναι βλακες.και;
    μηπως να παμε να τους δωσουμε στους κ.Αστυνομικους;να τους δειρουμε;τι;

κ εν τελει το να φυλακιζουμε ανθρωπους η να τους βαζουμε προστιμα για να τους μαθουμε το σωστο το θεωρω ζωωδες.ειμαι ανθρωπος.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μην προσπαθείς να διδάξεις ένα γουρούνι να τραγουδάει...
    Χάνεις το χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι...

τελικα...+απειρο

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

γκρό'ι'νγκ:rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    --Αλχημιστή,Trooper νομίζω πως οι συμβουλές αυτές είναι καταλληλότερες για τα παιδιά-ανίψια σας,
    παρά για τον Π. ...
    τουλαχιστον αν και οταν αποκτησουμε παιδια-ανηψια θα εχουνε περισσοτερες πιθανοτητες 1.να ζησουν απο καποιο τροχαιο, 2.να μην φορτωσουν τυψεις και ενοχες καποιον συνανθρωπο μας σε περιπτωση που το τροχαιο ειναι θανατηφορο και δεν ευθυνεται αυτος αλλα τα παιδια μας-ανηψια μας και 3.σε πριπτωση που παραβιασουνε νομους και κανονες της κοινωνιας μας θα ειναι υπευθυνοι για τις πραξεις τους και δε θα ψαχνουνε φτηνες δικαιολογιες για να αποποιηθουν των ευθυνων τους.

αρα θα εχουμε δημιουργησει υπευθυνους ανθρωπους που θα εχουνε περισσοτερες πιθανοτητες να ζησουνε και με τις πραξεις τους θα σεβονται και τους συνανθρωπους με τους οποιους συμβιωνουν σε μια κοινωνια.

απο μενα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Καλά μυαλά!

Βρε παιδια γιατι ολα αυτα?
    Ο Π. εχει την ωραιοτερη φατσα του κοσμου και θελει να την επιδεικνυει καβάλα πανω στ'αλογάτα προς τερψην νεαρων κορασιδων.ΤΕΛΟΣ

ΥΓ:To κρανος χαλαει και το μαλλι επισης
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
    Βρε παιδια γιατι ολα αυτα?
    Ο Π. εχει την ωραιοτερη φατσα του κοσμου και θελει να την επιδεικνυει καβάλα πανω στ'αλογάτα προς τερψην νεαρων κορασιδων.ΤΕΛΟΣ

ΥΓ:To κρανος χαλαει και το μαλλι επισης
    δεν διαφωνω(ιδιαιτερα)
    προσωπικα ομως χεστηκα για τον Π.
    αλλου ηταν το νοημα της σηζητησης, τουλαχιστον για μενα.

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Οπως και να εχει το θεμα , θα επρεπε το παλικαρακι ο Π. , να φοραει το ρημαδι γιατι στην οποιαδηποτε στραβη και πιο πιθανο ειναι να γλυτωσει αλλα και αν εμπλακει σε οποιοδηποτε ατυχημα ( μακρυα απο το παιδι ! ) να μην τρεχει και ο ιδιος και ποσο μαλλον ο αλλος αν παει για ... εξ αμελειας ...
    Και επειδη μιλαω απο προσωπικη εμπειρια να τρεχω σε δικαστηρια 2μιση χρονια επειδη καποιος δεν φοραγε κρανος και περασε με κοκκινο , εμβολιζοντας με με το σκουτερ του ΕΓΩ ετρεχα σε δικαστηρια για φονο εξ αμελειας και ας ειχα και 3 αυτοπτες μαρτυρες και ασ φαινοταν απο την εκθεση της τροχαιας η καθαρη υπαιτιοτητα του !

Γιαυτο ας σταματησουμε ποια την μ@λ@κι@ του : δεν φοραω κρανος , κανο κακο μονο σε εμενα , γιατι δεν κινουμαστε μονοι μας στον δρομο !
    Αν θεωρει στο κατω κατω οτι ειναι ο Super οδηγος , ας σκεφτει οτι κυκλοφορουμε εμεις ολοι οι αλλοι οι ΚΟΥΛΟΙ και δεν εχουμε ορεξη για τρεχαματα ....

Παντα φιλικα , αλλα μεχρι ενα σημειο ρε παιδια η ανευθυνοτητα ...

www.fazerclub.gr

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μανιφέστο του Δε-θελοντισμού...
    από dimitrism στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 15:48
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 15:30
  3. Ρε Δε Φευγουμε
    από XTMPAM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21