μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Το να προστατεύω την σωματική μου ακεραιότητα είναι δικαίωμά μου ενώ το τα τηρώ τον ΚΟΚ σε διασταυρώσεις κλπ είναι υποχρέωσή μου. Οδηγώ από τα 15 μου δίκυκλα είμαι 40 χρονών, τα παιδιά μου φοράνε κράνος (εγώ τα δίδαξα), ενώ εγώ για μικρομετακινήσεις μέσα στην Πάτρα το αποφεύγω (κανείς δεν με δίδαξε από τα παιδικά μου χρόνια ώστε να μου γίνει συνήθεια). Οι στατιστικές λένε ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 40 χιλ από το σπίτι μας και σε διαδρομές που τις ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Η πιθανότητα να σε τσιμπήσει κάτι την ώρα που οδηγείς και να προκαλέσεις ατύχημα είναι μικρότερη από την πιθανότητα να πάθει καρδιακό επισόδειο ο 89 παππούς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, με τον ματρακά από απέναντι κι να σε εμβολήσει. Έχω εμπλακεί 3 φορές σε τροχαίο ατύχημα (καμία από δικιά μου υπαιτιότητα) και το ατύχημα που μου έφερε τη ζωή άνω κάτω και με έστειλε στο νοσοκομείο για 4 μήνες έγινε πριν από 4 χρόνια όταν ένας μ@λ@κ@ς έστριψε λάθος κι έπεσε πάνω μου την ώρα που αγόραζα τσιγάρα στο περίπτερο. Ναι δυστυχώς δεν φόραγα κράνος στο πόδι μου και μου το έλιωσε. Ακόμα κουτσαίνω, αυτός είναι μιά χαρά. Δεν μπόρεσα να χαρώ την γέννηση της κόρης μου ούτε μπορεσα να παίξω μαζί της όπως κι όσο θα ήθελα. Τουλάχιστον όμως είμαι ζωντανός κα την βλέπω να μεγαλώνει. Τα χιλιόμετρα που έχω κάνει μέσα στην πόλη, σε ταξίδια κι αγώνες είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολά οπότε δεν είμαι άπειρος τουλάχιστον κατά την γνωμη μου. Όσο για τους κυβερνώντες που ενδιαφέρονται απαξάπαντες για την υγεία μας και την σωματική μας ακεραιότητα θυμηθήτε είναι οι ίδιοι ανάλγητοι που στέρησαν από ένα παιδάκι 3 χρόνων το δικαίωμά του να παλαίψει για την ζωή του δεσμεύοντας τα χρήματα που ο κόσμος έβαλε σε κάποιον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ονομάζοντάς τα προϊόν εράνου. Είναι οι ίδιοι που κατασπαταλούν δις για κοινωνικές και άλλου είδους εκδηλώσεις αλλά δεν γεμίζουν καμία γούβα σε εθνικές οδους ούτε καν μέσα στην πόλη (στην Πάτρα κυκλοφορείς αξιοπρεπώς μόνο με μεγάλου κυβισμου Eduro).
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (Ιδιαιτέρως των δικυκλιστών)
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.![]()
το οτι εσυ ειχες αυτες τις εμπειριες δεν σημαινει οτι δεν μπορει να συμβουν σε καποιον αλλον αυτα τα οποια λες οτι δεν προκειται να συμβουν ποτε (ή τουλαχιστον εχουν πολυ λιγες πιθανοτητες να συμβουν).
![]()