Σελίδα 3 από 74 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 1100

Θέμα: ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ

Παλαιό μέλος
    Αφού σε καλύπτει το δίπλωμα, πάρε κάτι σε 250cc.

ΥΓ Το δίπλωμα καλύπτει και το ΧΤ500.

Παρε φινααααα
    Παααρεεε φιιινααααααα!!!!

Πάρε ένα Sm να έχεις και γκάζια και εμφάνιση μην πάρεις cbr θα σε περνάνε και θα σε φαπονουνε οι πιτσιρικάδες με τα πάπια μην ακούς τους καραγκιόζηδες με τα cbr για πες τους να σου πουν τη φάπα και κακό έχουν φάει

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αναμεσα σε cbr125 και παπι,προτιμησε το παπι...
    Γιατί και τα 2 παπιά δεν είναι?
    επειδή το ένα έχει κλιπ όν?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Δες τις φωτο απο αγγελια εδω για ΤΤ250....Μια χαρα μηχανακι και ομορφο...

πεσαμε βλεπω να τα φαμε τα παπια ... λοιπον παροτι ενα καινοθργιο παπι κοστιζει σχεδον οσο κοστιζουν τα περισσοτερα απο τα μοτοσυκλετακια που προτεινονται σε αυτο το ποστ...εγς τηα σου ελεγα να παρεισ παπι... αυτα τα ''θα μαθεισ να οδηγεισ με συμπλεκτη'' και λοιπα σχολια αστα για μετα... ειδικα αν εισαι εντελωσ νεοπας οσα λιγοτερα σε απασχολουν τοσο καλυτερα ειναι... και απορω με τη κριτιρια καταληξαμε στο οτι οι μοτοσυκλετεσ αυτεσ που προτεινοντα οπωσ το ΤΤ250 εχουν απαραιτητως καλυτερα φρενα και αναρτησεισ απο ενα παπι...το καλυτερο δεν κρινεται απο τη διαμετρο του δισκου και των αριθμο των εμβολων αλλα απο το αποτελεσμα... και πιστευω οτι το αποτελεσμα που προσφερουν τα παπια (τα περισσοτερα απο τα καινουργια εστω) ειναι ακρωσ ικανοποιητικο... και επειδη ασχετα με τα ''θελω'' η μοτοσυκλτεα αποτελει κατα πρωτον, μεταφορικο μεσο και μετα ολα τα αλλα , εχω να δηλωσωσ σαν κατοχοσ και ΣΜ ΚΑΙ ΝΑΚΕ και χωματινου αλλα και παπιου...ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μεσο για μεσ την πολη
    PROzacRIDER

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=54386

Κατι τετοιο ισως?
    Μια χαρά είναι εαν σου αρέσει εσένα. 250-300 δίχρονο δεν είναι υπερβολικό όπως είπε κάποιος εδώ. Μιλάμε πάντα για τα παλαιότερα μοντέλα (αν και ακόμη και τα νέα μια χαρά είναι γιατί είναι πιο πολιτισμένα αν και έχουν μεγαλύτερη ιπποδύναμη).

Όσο για την μανιβέλα είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο εύκολη σε δίχρονο παρά σε τετράχρονο γιατί δεν έχει να σπάσεις την συμπίεση.

Εγω το ειπα και πιστευω οτι ειναι υπερβολικο το διχρονο 250 για νεο οδηγο....Για λογους που δεν ανεφερα...Οπως ξεσπασμα στις μεσαιες,δεν φρεναρει το μοτερ κλπ κλπ..

Οσο για την μανιβελα ειχα ΤΤR600,χωρις προηγουμενη εμπειρια μανιβελας,και τα τρυπημενα παπουτσια τα εχω ακομα για ενθυμιο

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Έχω κι εγώ κάτι τρύπια παπούτσια αλλα από μανιβέλα σε ΧΤ250 '89

Καλα τωρα γελαμε....Τοτε με την μελανιασμενη πατουσα και το σκισμενο παπουτσιδεν γελαγα καθολου...Ειμασταν πανω απο 3 ωρες 4 ατομα να βαραμε μανιβελα..Πρωτη μερα που το ειχα..Τιποτα....Παφ πουφ και κυκλακια καπνου απο την Remus...Το αφηναμε για κανα 15λεπτο αντε παλι...τιποτα....Ασχετοι ολοι μας κιολας...

Περνω τηλεφωνο τον ξαδερφο που μου το πουλησε και του λεω δεν ξερω τι θα κανεις &%&(@$#%^(@$#^@(# τσακισου και ελα Χαλανδρι να το βαλεις μπροστα να παω σπιτι μου γιατι @%$%$#%$%...

Ερχεται Χαλανδρι απο Γουδη ανεβαινει πανω....Τραβαει 1.5 μανιβελια και περνει με την μια....

4 χρονια πριν αυτα....Την πρωτη βδομαδα το αφησα στο γκαραζ μετα απο αυτο και πηγαινα με το λεωφορειο στην σχολη και στην δουλεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Παρε φινααααα
    Παααρεεε φιιινααααααα!!!!
    :rotflmao:
    τι ακυρη διαφιμιση ειναι αυτη
    :rotflmao:

@nvov: αστα εχω φαει φαπα απο παπια που δεν συμαζευεται.ειναι αεροπλανα απο μονα τους βεβαια αλλα με τον καταληλο χειριστη πιτσιρικα(εννοω πιο πιτσιρικα απο μενα) με το μισο γκαζι κ σουζα εξαφανισονται οι ατιμοι.
    ειδικα οταν κολανε στο εσωτερικο(νταξει μπορει να μην φταινε τα μηχανακια) της στροφης ειναι μουρλια να τα βλεπεις.
    ασε αυτον τον υπεροχο σωληνα που σαν γρανιτενιος βραχος στηριζει τις υπεροχες αναρτησεις τους.

@GsM: μου τα μπερδευεις.η θεση του ειναι σαν τα μεγαλα μηχανακια που εχουν τα κλιπ-ον απο απανω αλλα επειδη ειναι κοντο ερχονται τα χερια σου πιο κοντα στα γονατα σου.
    οσο για το σκυψιμο αν δεν λυγισεις τη μεσουλα σου για να λυγισουν τα χερακια εγω τουλαχιστον δεν νιωθω ανετα να στριψω.
    κ το φερινγκ δεν χρειαζεται να πας με διακοσα για να ειναι χρησιμο.κ τον αερα του διωχνει κ τη βροχουλα του.

αρα καταληγουμε ή ninja250 ή μοταρντ 250 ή χωματινο 250.αναλογα με τι νομιζεις οτι θα σου αρεσει παιρνεις.
    παντως οχι cbr125 εκτος κ αν θες αρκετα καινουριο(μεταχ) μηχανακι με λιγα λεφτα.
    ξεχναω καμια επιλογη για το παλικαρι;;

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Πάρε ένα παπί ή ένα 125 μοτοσυκλετάκι για αρχή(μεταχειρισμένο), να μάθεις το άθλημα.
    Αφού πειραματιστείς, αφού μάθεις να στρίβεις και να φρενάρεις σε οριακές καταστάσεις,
    αφού οδηγήσεις αρκετές φορές σε άσφαλτο γυαλισμένη-λιωμένη από τα λάστιχα των αυτοκινήτων, αφού μάθεις να κρατάς τον έλεγχο του υπό βροχή, τότε αγόρασε ότι θέλεις.

Θα σε συμβούλευα όμως να οδηγείς καθημερινά για 6 μήνες το "μικρό" (όλα είναι σχετικά) και αφού περάσει αυτό το διάστημα, πήγαινε πάρε μεγαλύτερο τηρώντας και πάλι τις προηγούμενες συμβουλές.
    Πάντα όρθιοι

sta @@ tou o K()K()$
    www.myspace.com/deathmetalito

ολοι εσεις που θαβετε το cbr το εχετε οδηγησει?

ειναι παπι με κλιπον???
    οι επιδοσεις του για 125 ειναι πολυ καλες,δηλαδη τι περιμενατε απο ενα 125 4Τ?(μην αρχισετε τωρα να μου λετε για aprilia rs...)
    επιπλεον κανενα παπι δεν εχει το στησιμο που εχει το cbr,και μιλαω για φρενα αναρτησεις πλαισιο κτλ,αλλιως στριβει το cbr αλλιως ενα παπι....και η θεση οδηγησης του απεχει απιστευτα απο παπι!

για αρχη ειναι αρκετα καλο,θα σε μαθει αυτα που χρειαζεσαι για να προχωρησεις αργοτερα σε κατι μεγαλυτερο

Σελίδα 3 από 74 ΠρώτοΠρώτο 123456781353 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  2. Μηχανή vs ζώα στον δρόμο...
    από Gandalf dr685sm στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2011, 13:06
  3. Παπι Ή ΜηΧανη?
    από christin στο forum Off topic