Με καλύψε ο ΓιάννηςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη???![]()
![]()
Με καλύψε ο ΓιάννηςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη???![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ολο να σε καλύπτουν θες εσυ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με καλύψε ο Γιάννης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πονηρουλη ... κατι ξερεις ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν εχω παει Σερρες....για να το λες και το εχεις μελετησει κατι θα ξερεις παραπανω....αρα παω πασο...και συμφωνω μαζι σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κάνεις λάθος Πάνο....
στην εταιρεία εχουμε κάνει μια πρόχειρη μελέτη βιωσημότητας για μικρές πίστες σε επαρχια ανα την Ελλάδα...
ειναι μια χαρα βιώσημες...![]()
υ.γ. δεν μπορεις βεβαια να συγκρινεις την Τουρκια γιατι ουτε την ιδια οικονομικη κατασταση εχουμε.....ουτε την ιδια μηχανοκινητη νοοτροπια.....ουτε ειναι καμμια τρομερη πιστα....και νομιζω φτιαχτηκε αποκλειστικα σε προδιαγραφες F1 μονο....νομιζω παντα βεβαια εεεεεεε![]()
Η δικη μου αποψη ειναι οτι πολυ δύσκολα θα ερθει GP της F1 στην Ελλάδα και άς έχουμε την καλύτερη πιστα. Οι μεγαλύτεροι χορηγοί ειναι οι καπνοβιομηχανιες οπου εδω εχουν απαγορευτεί οι διαφημησεις οπως και σε ολη την Ευρώπη. Εδω φτάσαμε σε σημειο να κανουμε βραδυνους αγώνες γιάυτο το λογο, για να παρακολουθει η Ευρώπη που εχει και το μεγαλύτερο ποσοστο τηλεθεατών, τους αγώνες το απογευμα και οχι σε μαγνητοσκόπηση.
Και εκτος αυτου φανταστείτε ποσο θα εχει το trackday εκει.... απαπα... αν θελω να δω GP παω και Ιταλία, διπλα ειναι... Θα δω και Ιταλίδες![]()
![]()
![]()
Οff topicΑρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Εδω φτάσαμε σε σημειο να κανουμε βραδυνους αγώνες γιάυτο το λογο, για να παρακολουθει η Ευρώπη που εχει και το μεγαλύτερο ποσοστο τηλεθεατών, τους αγώνες το απογευμα και οχι σε μαγνητοσκόπηση.
Ο λόγος του νυχτερινού αγώνα δεν είναι η τηλεθέαση, αλλά οι εξοντωτικές θερμοκρασίες της πίστας του Qatar κατα τη διάρκεια της ημέρας. Η ιστορία είχε ξεκινήσει από πέρυσι όταν οι οδηγοί ζήτησαν απ΄το Rossi να οδηγήσει νύχτα προκειμένου να δει αν είναι εφικτή/ασφαλής.
End Off topic
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οff topic
Ο λόγος του νυχτερινού αγώνα δεν είναι η τηλεθέαση, αλλά οι εξοντωτικές θερμοκρασίες της πίστας του Qatar κατα τη διάρκεια της ημέρας. Η ιστορία είχε ξεκινήσει από πέρυσι όταν οι οδηγοί ζήτησαν απ΄το Rossi να οδηγήσει νύχτα προκειμένου να δει αν είναι εφικτή/ασφαλής.
End Off topic
σωστος Βυρωνα!
![]()
Kαι δε μου λέτε....αυτά τα 50 εκ. € ποίος θα τα επενδύσει?
Ποιοί είναι οι εν λόγω επιχειρηματίες που μπορούν να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό σήμερα?
Εγώ δεν περιμένω να γίνει πίστα![]()
Μόνο αν την δω τελειωμένη θα το πιστέψω
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
χμμμ, και τα 50 ακουγονται λίγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Kαι δε μου λέτε....αυτά τα 50 εκ. € ποίος θα τα επενδύσει?
Ποιοί είναι οι εν λόγω επιχειρηματίες που μπορούν να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό σήμερα?
Εγώ δεν περιμένω να γίνει πίστα![]()
Μόνο αν την δω τελειωμένη θα το πιστέψω
στη Κωνσταντινούπολη το κόστος πήγε πάνω απο 100
όπως και σε άλλες καινούριες πίστες Φ1 (μπαχρέιν, μαλαισία κλπ κλπ).... πολύ πάνω απο 100...
το να βγαίνουν λοιπόν και να λένε για εκτιμώμενο κόστος 50... σαν πρώτη ένδειξη, με κάνει να σκέφτομαι ποσο πρόχειρα το έχουν μελετήσει το θέμα...
οσον αφορα τους επενδυτές, το 35% του κόστους θα καλυφθεί απο τον Αναπτυξιακό νόμο, ενα υπόλοιπο απο δανεισμό, και αρκεί το 25% για ιδία συμμετοχή του (των) επιχειρηματία
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Καλός @@ρας ήταν και του λόγου του...![]()
δεν ξερω αν ειναι π@π@ρ@ς αλλα το μαγαζι δικο του ειναι και
συγουρα κανει την δουλεια του
μαζι με την ολη την παρεα
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το ξέρω ρε Σωτήρη....όλη η Ελλάδα έτσι ειναι, διάσπαρτη με βάσεις της αεροπορίας όπου κοτσάρισαν μια δεύτερη έξοδο και ενα κτιριακι κι επειδή έρχονται τσαρτερ πτήσεις το βαφτίζουμε πολιτικο
Απέχει ΜΑΚΡΑΝ απο τις προϋποθεσεις εξπυηρέτησης πτήσεων ενός event σαν τη F1 ή το motoGP
δεν ειπα το αντιθετο
απλα το μεγαλο ατου ειναι το λιμανι= ευκολη προσβαση για πολλους
και για τις ομαδες
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
δώσα αερα στην κοινοπραξία Ιονιας οδου και ρευστό...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Τι σχέση έχουν οι φωτιές?Με τη Χαλανδριτσα?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
...λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλειτε ΧΤ η ανταλλασεται με 1000ss...
![]()
![]()