re den gam@@@@@ lew gw.....giwtadesΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και εγω σιγουρα ακυρος...ο αστραγαλος με εχει πεθανει...![]()
re den gam@@@@@ lew gw.....giwtadesΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και εγω σιγουρα ακυρος...ο αστραγαλος με εχει πεθανει...![]()
kai tha douleueis mexri tis 10 i wra diladi?Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
ΟΧΙ, ειπα να αρχισω απο σημερα![]()
Εννοω ρε Γιωργο οτι λειπω απο Πεμπτη, και εχει μαζευτει τοση οσα τα σκουπιδια που υπαρχουν στους δρομους![]()
kai o sporakias douleuei mexri tote kai erxetai kateuthian malliokouvara apo kantza
ρε μαλακα ποναω.....αλλα μπορει να ερθω να σας κραξω λιγο.....η μαλλον καλυτερα......για να δω να ξαναχανουν τα κουτσαλογα.....και μονο η παρουσια μου ειναι αρκετη....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re den gam@@@@@ lew gw.....giwtades![]()
apo ti ponas mwri loulou, patises polles fores to freno? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε μαλακα ποναω.....αλλα μπορει να ερθω να σας κραξω λιγο.....η μαλλον καλυτερα......για να δω να ξαναχανουν τα κουτσαλογα.....και μονο η παρουσια μου ειναι αρκετη....![]()
na min pigaineis voltes afou se xalane![]()
μαλλον καποια στιγμη λιγο πριν ξεκινησω,ξεχαστηκα και πηγε να μου πεσει το busa προς τα δεξια,και εβαλα ολη την δυναμη στο δεξι ποδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
apo ti ponas mwri loulou, patises polles fores to freno? :rotflmao:
na min pigaineis voltes afou se xalane![]()
![]()
Μαγκες ειμαι μεσα αλλα δεν εχω καταλαβει...ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ; ή οχι; Πες ρε Γιωργο τι θα γινει;
mustili
fusika tha paixoume.....Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Μαγκες ειμαι μεσα αλλα δεν εχω καταλαβει...ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ; ή οχι; Πες ρε Γιωργο τι θα γινει;
osoi mazeutoume diladi xxaxxxxa
Βρε Γιωργη μου, και εγω παντα μετα την δουλεια ερχομαι. Απλα σημερα παιζει να μην εχω τελειωσει ουτε μεχρι εκεινη την ωρα. Μακαρι να εχω τελειωσει και να ερθω, ξερεις ποσο μου αρεσει να κερδιζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kai tha douleueis mexri tis 10 i wra diladi?
kai o sporakias douleuei mexri tote kai erxetai kateuthian malliokouvara apo kantza
1ον περαστικάΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον καποια στιγμη λιγο πριν ξεκινησω,ξεχαστηκα και πηγε να μου πεσει το busa προς τα δεξια,και εβαλα ολη την δυναμη στο δεξι ποδι...![]()
2ον ρε πάνο μήπως χ3στηκές επάνω σου που θα σε σκίσω αυτή τη φορά και βρήκες δικαιολογία για να μην ξεφτιλιστείς
1ον thnxΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
1ον περαστικά
2ον ρε πάνο μήπως χ3στηκές επάνω σου που θα σε σκίσω αυτή τη φορά και βρήκες δικαιολογία για να μην ξεφτιλιστείς
2ον :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ρε κουλαδια παιξατε???![]()
μονο μην μου πειτε οτι εχασε παλι ο Βασιλης γιατι θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......![]()
Τι ματς. τι παθος... 5 εναντιον 4 με μπαλαντερ τον kal στο τερμα! Κριθηκε στα μπεναλντι να φανταστεις. Ας πουν αλλοι για τα γκολ που χαθηκαν αλλα και για 2 γκολακια-ποιημα.
1. Μυτο απο το πουθενα (το ειδαν στο replay)
2. Στοπαρισμενη μπαλα στη γραμμη του τερματος, γονατισμα και γκολ με το κεφαλι για να τους ξεφτιλισουμε
Φοβερο γκολ του Σπορακια 2 δευτερολεπτα αφοτου ο Kal μας ειπε "αφηστε τον ειναι κουλος"
Βασικα ηταν η ντροπη του ποδοσφαιρουαλλα ετσι μας αρεσει
![]()
mustili
na erxosoun na evlepes....paliaderfiΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε κουλαδια παιξατε???![]()
μονο μην μου πειτε οτι εχασε παλι ο Βασιλης γιατι θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Τι ματς. τι παθος... 5 εναντιον 4 με μπαλαντερ τον kal στο τερμα! Κριθηκε στα μπεναλντι να φανταστεις. Ας πουν αλλοι για τα γκολ που χαθηκαν αλλα και για 2 γκολακια-ποιημα.
1. Μυτο απο το πουθενα (το ειδαν στο replay)
2. Στοπαρισμενη μπαλα στη γραμμη του τερματος, γονατισμα και γκολ με το κεφαλι για να τους ξεφτιλισουμε
Φοβερο γκολ του Σπορακια 2 δευτερολεπτα αφοτου ο Kal μας ειπε "αφηστε τον ειναι κουλος"
Βασικα ηταν η ντροπη του ποδοσφαιρουαλλα ετσι μας αρεσει
![]()
παλι εχασε ο Βασιλης δηλαδη???![]()
το ξερω ειναι ντροπη να μπερδευω τετοιους παιχταραδες αλλα αν ο Βασιλης ειναι το γλυκο ψηλο μελαχρινο αγορι
τοτε ναι εχασε!
Αν ομως ο Βασιλης ειναι το πιο κοντο γλυκο αγορι με τα ατιθασα γενια που παραπονιεται συνεχειατοτε κερδισε....
![]()
mustili