Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ Dainese

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    χρήσιμα όλα αυτά αλλά εγώ που δεν μένω Αθήνα δεν έχω ιδέα για το ποιά αποθήκη μιλάς... Το μαγαζί πάντως στην Καλλιρόης (Dainese Pro) το γνωρίζω μιας και το έχω επισκευτή, είναι από τα κορυφαία του είδους και τα παιδιά μέσα ευγενέστατα...

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Φιλικά,
    Αλέξανδρος
    Δοκίμασε να τους πάρεις τηλέφωνο. Τα στοιχεία μετά από ένα γρήγορο search είναι:
    Ηλιούπολη=> Κεφαλληνιας 44, 210-9961782

Εξήγησέ τους την κατάσταση και δες μπας και μπορούν να στο στείλουν αντικαταβολή (αν το έχουν - γιατί όταν τα πήρα εγώ τα είχαν φέρει δοκιμαστικά) ή μήπως περάσει κάποιος φίλος σου και στο στέίλει αυτός. Sorry αλλά τιμή δεν θυμάμαι. Με το τηλέφωνο όμως μπορείς να λύσεις όλες σου τις απορίες

Ελπίζω να βοήθησα

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    και τα αποτελέσματα βγήκαν...

Ενώ με το δερμάτινο, με επένδυση και φούτερ απο μέσα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το που θα "στέκεται" ο θώρακας, μιας και το μπουφάν είναι από την φύση του στενό, με το καλοκαιρινό, διάτρητο dainese υπάρχει ένα θέμα.

Βλέπεις, επειδή είναι καλοκαιρινό το μπουφάν και πιο "μαλακό" το ύφασμα, επειδή έχω και την κοιλιτσα μπορώ να πω ότι στο ταξίδι μου έπεφτε λίγο, ο θώρακας. Σε κάποιο σημείο μάλιστα κατάλαβα ότι από προστασία θώρακα έγινε προστασία στομάχου. Βέβαια σκέφτηκα την πιο οικονομική λύση, όχι βέλκρα και τέτοια. Ένα κορδόνι που το δένεις στον θώρακα και τον φοράς σαν κολιέ

Επιπλέον, αν και διάτρητο το μπουφάν, διάτρητος και ο θώραξ ήταν λίιιιιιγο ζεστός. Δηλαδή καταλάβαινες διαφορά όταν τον έβγαζες. Παρόλα αυτά δεν ήταν τόσο ζεστός που να τον κάνει ανυπόφορο.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF