Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Τι να αγοράσω Aprilia - Honda - Kawasaki - Suzuki - Yamaha ?

να σου το περιορισω λιγο....

shiver - το πιο designατο
    Z 750 - το πιο εμπορικο, ευκολοσυντηρητο κλπ κλπ
    street triple - το πιο αποτελεσματικο

το καθενα εχει τη χαρη του παντως, και τα δυνατα του σημεια, απο ενα σημειο και περα ειναι και θεμα γουστου.....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Τελος το gsr φανταζει το πιο ολοκληρωμενο,περαν της πιο αδιαφορης εμφανισης.
    ?ουδετερη εμφανιση
    -αναρτησεις
    -κοστος χρησης-ανταλλακτικων
    +ουδετερη εμφανιση
    +κινητηρας-κλιμακωση
    +ανεση
    +χαμηλοτερη τιμη ολων
    +αξεσουαρ

Το GSR εχει και μαμω την πισω αναρτησης,αναλογικα παντα με τα αντιστοιχα,και μια ψαλιδαρα ΝΑ με το συμπαθιο...Ολα τα περιοδικα λενε για το μπροστινο οτι ειναι πολυ μαλακο ΑΛΛΑ καταπινει ανωμαλιες,βιδωμενο στην ασφαλτο κτλ κτλ....Δεν μου εχει κανει κιχ το μπροστινο ποτε εμενα....Και στην τελικη λαδακια-ελατηριακια και κομπλε....

Εγω σου λεω GSR...Προσωπικα πιστευω οτι ειναι κουκλι απο ολες τις γωνιες ΠΛΗΝ να το βλεπεις απο μπροστα...Με μια ζελατινουλα γινεται λιγο καλυτερο....Απο το πλαι,πισω και σε γωνιες εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο ολα πλην Shiver το οποιο το ειδα live και ειναι κουκλι...

Παπακι κατω απο τις 8,000 και τραβαει με 4η απο τις 3,000 ανετοτατα και με δευτερο ατομο...Ζυγισμενο μηχανακι....

ΤΟ μεγαλυτερο μειονεκτημα για εμενα ειναι η καταναλωση....8λτ/100χλμ μεσα στην πολη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Θα σου ελεγα να κοιταξεις και το νεο bandit
    Σε ευχαριστω ηδη φιλε μου που αφιερωσες τοσο χρονο για να μου τα γραψεις τοσο αναλυτικα και τοσο επεξηγηματικα στο προηγουμενο σου μηνυμα.

Το Bandit δεν το θελω γιατι αν προσεξεις δεν κοιταω καμια μηχανη που φοραει πισω λαστιχο με προφιλ μικροτερο των 180χιλ.

Θελω οσο το δυνατον το ελαστικο να ειναι ποιο φαρδυ και να εχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη προσφυση με το εδαφος.

Τωρα συμφωνα με το προηγουμενο μηνυμα εχουμε τα εξης αποτελεσματα.

Aprilia Mana 850 (3-,3?,3+) Συνολο αποτελεσματος ουδετερο.

Honda Hornet 600 (1?,3-,6+) Συνολο αποτελεσματος Υπερ.

Yamaha FZ6 S2 600 (1?,2-,5+) Συνολο αποτελεσματος Υπερ.

Suzuki GSR600 (1?,2-,5+) Συνολο αποτελεσματος Υπερ.

Εχουμε 3 Υπερ, 1 ουδετερο, 0 Κατα.

Για να μπορεσω να βγαλω ενα τελικο αποτελεσμα και επειδη σχεδον καθημερινα κυκλοφορω με δευτερο ατομο ητε αυτη ειναι φιλη ή φιλος και παιζει πολυ σημαντικο ρολο να ειναι ο συνεπιβατης ανετος ειδικα στις μεγαλες αποστασεις που μπορει να κρατησουν ακομη και μια ωρα ασταματητη οδηγηση.

Ποιο απο τα παραπανω εχει το πισω ποιο χαμηλο καθισμα και μεγαλυτερη επιφανεια καθισματος και τα καλυτερα χερουλια για κρατημα?

Επισης εχω φαει ενα κολημα σχεδιαστικα πρωτα με το Aprilia Shiver 750 και μετα με το Kawasaki Z750.

Εαν κοιταξω την παρτη μου και οχι των συνεπιβατη καθολου με βλεπω για μια Kawasaki Z750 και σαν δευτερη επιλογη ενα Aprilia Shiver 750.

Αυτα ειναι τα δυο μηχανακια που πολεμανε μεσα στο μυαλο μου λογο Design.

Αυτα που πολεμανε μεσα στο μυαλο μου λογο Ισχυς ειναι το πρωτα Triumph Triple Street 675S μετα το Kawasaki Z750 και τελος το Aprilia Shiver 750 λογο τις ροπης του.

Αυτο που σκεφτομαι σαν ποιο Ξεκουραστη μηχανη εντος και εκτος πολης και για Απειρο ειναι πρωτα το Aprilia Mana 850 και μετα Honda Hornet 600, Yamaha FZ6 S2 600, Suzuki GSR600.

Ακομη μου φαινεται οτι εχω πολυ δρομο μεχρι να κατασταλαξω σε μια και μονο μηχανη.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πρώην κάτοχος;
    οχι ακριβως!δυο φιλοι μου και αρκετοι γνωστοι...ειχανε προβλημα με ανταλλακτικα βασικα...αλλα τωρα ακουσα πως βελτιωθηκε πολυ η κατασταση!!!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

ποιο σου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα??βασικη ερωτηση...πχ οταν ειδα το πρωτο ζεντ
    σκεφτηκα"η μηχανη μου"....μετραει για μενα πολυ αυτο..
    The sickness

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
    Αυτο που σκεφτομαι σαν ποιο Ξεκουραστη μηχανη εντος και εκτος πολης και για Απειρο ειναι πρωτα το Aprilia Mana 850 και μετα Honda Hornet 600, Yamaha FZ6 S2 600, Suzuki GSR600.

Ακομη μου φαινεται οτι εχω πολυ δρομο μεχρι να κατασταλαξω σε μια και μονο μηχανη. [/B]
    Ετσι ειναι η σειρα οπως την λες μονο που στο ΜΑΝΑ θα διαφωνησω, και αυτο γιατι δεν εχει χερουλια δεξια αριστερα, αλλα τα εχει πισω. Τα πισω ειναι πιο κουραστικα για τον συνεπιβατη απο τα πλαϊνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Φιλε pavlara το νεο bandit νομιζω οτι φοραει 180 πισω λαστιχο.Αν κυκλοφορεις καθημερινα με δευτερο ατομο ειναι πιστευω κριμα να τον ταλαιπωρεις.Και δεν θα ειναι μονο ταλαιπωρια για τον πισω αλλα και για εσενα(πιστεψε με αυτο ειναι χειροτερο)Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τεσταρεις τα μηχανακια αν αυτο ειναι δυνατον γιατι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος.....
    Επισης σε αυτα τα χρηματα παιζει και το νεο bandit 1200,ισως η καλλιτερη overall μοτοσυκλετα αυτην την στιγμη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    ποιο σου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα??βασικη ερωτηση...πχ οταν ειδα το πρωτο ζεντ
    σκεφτηκα"η μηχανη μου"....μετραει για μενα πολυ αυτο..
    Πριν 2 χρονια περιπου εμφανισιακα στην αρχη μου αρεζε οταν την εβλεπα στο δρομο την Yamaha FZ6 μετα απο λιγο καιρο
    και συγκεκεριμενα πριν απο 1 χρονο περιπου οταν ειδα την Kawasaki Z750 επαθα καρδιακο.

Ελεγα οποτε μαζεψω λεφτα αυτην θα παρω χωρις δευτερη σκεψη.

Τωρα τελευταια και συγκεκιμενα τους τελευταιους 2-3 μηνες απο οτου ειδα την Aprilia Shiver εφαγα αλλη μια φλασια - αναλαμπη και λεω πολυ ωραια μηχανη αλλα τι μου θυμιζει?

Μου θυμιζει γενικα το σωμα τις Ducati τις εξατμισεις τις FZ6 με λιγο Suzuki Β-King style.

Φωτιστικα παλι Ducati και Suzuki Β-King.

Γενικα ειχε λιγο πολυ απο ολες τις ωραιες μηχανες κατι.

Απλα ειχα δει το Mana ποιο νωρις και ελεγα αυτη ειναι μηχανη για καποιον scootera δεν χρειαζεται να ξερεις τιποτα απο αλλαγες με ταχυτητες.

Απλα ανοιγεις και κλεινεις το γκαζι

Ολα γινονται απο μονα τους.

Παρε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ στο ματι, και δεν θα το βαρεθεις
    Με ολα που ειπες, θα στριβεις το ιδιο, πιστεψε με, μην κοιτας πιο εχει καλυτερη αναρτηση κτλ κτλ κτλ, ολα στην ιδια κατηγορια παιζουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Παρε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ στο ματι, και δεν θα το βαρεθεις
    Με ολα που ειπες, θα στριβεις το ιδιο, πιστεψε με, μην κοιτας πιο εχει καλυτερη αναρτηση κτλ κτλ κτλ, ολα στην ιδια κατηγορια παιζουν
    +++1

πανω κατω τα ιδια ειναι.το ενα που χανει εδω,κερδιζει εκει.ετσι ακρη δε θα βγαλεις!!
    The sickness

Yamaha FZ6 S2 ABS Midnight Black

Σημερα κατασταλαξα σε ενα και μοναδικο μοντελο.

Δεν ξερω εαν ειναι καλη επιλογη ή οχι αλλα σιγουρα ειναι μια επιλογη που με πηρε πολυ καιρο για να την αποφασισω.

Θα παω την Δευτερα να παραγγειλω την Yamaha FZ6 S2 ABS Midnight Black.

Θελω να κανω 7 ερωτησεις για την FZ6 S2.

1. Απτο εργοστασιο στον βασικο τις εξοπλισμος διαθετει πλαγιοστατη ή ορθοστατη ή και τα δυο μαζι?

2. Εαν βαλω Grip Heater Kit για τον χειμωνα παιζει να μενω απο μπαταρια ?

3. Βρηκα ενα Head Light Fairing Dark Smoke Semi Transparant με κωδικο 5VX-W0751-00-00 απο FZ6 ταιριαζει να μπει και σε FZ6 S2 ?

4. Μου προτειναν να βαλω συστημα συναγερμου Patrol τον οποιο δεν τον γνωριζω εαν ειναι καλος ή οχι.
    Που μπορω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες για αυτον και τι αλλες εναλακτικες λυσεις εχω σε συναγερμο?

5. Imobilizer εχει η μηχανη απο την μανα τις και ποια η διαφορα απο τον συναγερμο?

6. Υπαρχει τιποτα σε Leather Tank protector και ποσο κοστιζουν?

7. Μπακαζιερα με στοπ ποιες εταιριες εχουν και ποσο κοστιζουν ?

αυτα προς το παρον

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2008-fz6-s2-abs-static-08_tcm26-207197[2].jpg 
Προβολές:	428 
Μέγεθος:	88,1 KB 
ID:	124752

Επειδή έχω οδηγήσει το Ζ και το FZ6 ABS 08 να σου πω πως το yamaha είναι κατα πολύ πιο ήρεμο μηχανάκι σε αντίθεση με το Ζ που είναι νευρικό απο χαμηλά.Πολύ καλή η επιλογή σου,το μόνο που με ενοχλεί στα γυμνά είναι οτι σε ταξίδι δεν μπορείς να πας με μεγάλη ταχύτητα
    www.myspace.com/deathmetalito

Yamaha FZ6 Fazer S2 ABS Midnight Black 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Επειδή έχω οδηγήσει το Ζ και το FZ6 ABS 08 να σου πω πως το yamaha είναι κατα πολύ πιο ήρεμο μηχανάκι σε αντίθεση με το Ζ που είναι νευρικό απο χαμηλά.Πολύ καλή η επιλογή σου,το μόνο που με ενοχλεί στα γυμνά είναι οτι σε ταξίδι δεν μπορείς να πας με μεγάλη ταχύτητα
    Τοτε εαν ειναι ετσι να παρω το Yamaha FZ6 Fazer S2 ABS Midnight Black 2008 μιας και την παραγγελεια την εκανα σημερα το μεσημερι.

Μιας και εδω και μια εβδομαδα δεν μπορουσα να κατασταλαξω σε εναν χρωματισμο και σε τι αξεσουαρ θα του προσθετα.

Εβαλα συναγερμο,μανιταρια,προστατευτικο bagster μαυρο δερματινο και κουκουλα.

Πιστευω οτι αυτα ειναι τα βασικα που χρειαζεται να εχω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2008-fz6-fazer-s2-abs-colour-black_tcm28-207479[1].jpg 
Προβολές:	372 
Μέγεθος:	76,6 KB 
ID:	125361

Μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το εντελώς γυμνό fz6
    Καλοτάξιδο σου έυχομαι και περιμένω photos
    www.myspace.com/deathmetalito

Re: Τι να αγοράσω Aprilia - Honda - Kawasaki - MvAgusta - Suzuki - Triumph - Yamaha ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1

MVAGUSTA BRUTALE 750S ( 13.000 € )

Τι ειναι αυτο που το ξεχωριζει απο τα υπολοιπα?
    αυτο

το όνομα ξεχωρίζει σε όλες τις καφετέριες!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνομαι να αγοράσω το Honda CBF-600S
    από mahost στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2010, 21:49
  2. ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ????
    από MHXANOFAGOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2008, 12:03
  3. Τι να αγορασω ????
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 19:53
  4. Help, Τι να αγορασω??
    από CyBeRseXX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2006, 13:42
  5. Τι να αγορασώ;
    από Maira στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 14:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ