Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ Killer

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR

αλλα ειπα...ειναι σαν να παρω TOYOTA LAND CRUISER και να παω αντι εστω μια φορα το χρονο σε βουνο,καλλιθεα - Κολωνακι...αλλα καλα θα κανεις να μην απομονωνεις μια φραση μου αλλα ολο το κειμενο που εγραψα...εκτος αν ανηκεις στην παραπαμω κατηγορια του 100% κινηση μεσα στην πολη και θιχτηκες...
    Ισα ισα επειδη δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια θιχτηκα...

Απλως αρχικα τους εβαλες ολους σε ενα σακι γι αυτο αντεδρασα...

Ολα καλα...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ρε παιδια τι λεμε τωρα??η μηχανη παει αναλογα με το ατομο εχουν δικιο τα παιδια!!πχ. τα βαραντερο αρεσουν στους ματσο(οχι λεφταδες,στο μα το τονος) τυπους που ειναι ψευτομαγκες.ειναι το στυλ της μηχανης ετσι..υπαρχουν και εξαιρεσεις ναι.αλλα ο κανονας ετσι ειναι.ακομα,πανε μια βολτα στον πειραια.θα δεις καρατουμπανα gxr 1000 k7 και εναν βλαχο ξεκρανωτο γρηγορο οδηγο να το καβαλαει(γιατι θελει να ζει την καθε στιγμη οπως ηλιθια λεει.)
    εγκληματικη οδηγηση.δεν αγαπαει τα παιδια οποιος προσπερναει απο δεξια.εγω,εσυ ο αλλος εχουμε τα αντανακλαστικα και την δυνατοτηα και την εμπειρια να μην τον τρακαρουμε.η αγχωμενη νεα οδηγος ομως οχι.και θα τον τρακαρει για εμαθε πως οταν θελει να παει αργα θα παει δεξια.."κανονικα" δεξια πρεπει να μπαινεις χωρις καν να κοιτας καθρεφτες(λεμε τωρα,εννοω πως πρεπει οι οδηγοι που κινουνται εκει πρεπει να πηγαινουν αργα και ετσι να μην εχεις θεμα στο να μπεις).αλλα που,δεν ξερουν.δε ξερει ο κοσμος πως με 15000-20000η και 50000 χιλιαρικα παιρνεις ενα αυτοκινητο δρομου.δε αγοραζεις αγωνιστηκο που να στριβει και να φρεναρει σωστα και αμμεσα με 100+χλμ.
    σημασια δεν εχει τι οδηγαρα ειμαι εγω απο την στιγμη που στον δρομο δεν οδηγω μονος μου..ρε με τον σουμαχερ να μπεις μαζι,καποιος θα στην ριξει αν ειναι να στην ριξει.

και τελος,
    αν ο καθενας κραταει την αυλη του καθαρη,ολη η γειτονια ειναι καθαρη
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος
    Πάντως πολύ θα γούσταρα ωρες ωρες να ήμουν ζητάς.

Μέχρι να πάω στη δουλειά μου καθημερινά (απο Κορυδαλλό στη Λ.Αλεξάνδρας) γίνομαι αυτόπτης μάρτυρας καθημερινών ''εγκλημάτων''.
    Πόσοι περνάνε με κόκκινο?Απίστευτα πολλοί.
    Πόσοι περνάνε σφαίρα απο STOP?Άλλοι τόσοι.

Μη την ψάχνετε ρε λέμε.Θέλει παιδεία το πράμα.Εμένα ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς, σταματούσε με κόκκινο, κι ας ήταν βράδυ κι ας μην περνούσε κανένας.
    ''Μπαμπά πέρνα δεν είναι κανένας''
    ''Όχι αγόρι μου,όταν έχει κόκκινο ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ''

Ε, λοιπόν εμένα αυτά μου έχουν μείνει βαθιά μέσα μου ρε παιδιά.Γι'αυτό πιστεύω στο οτι χρειάζεται παιδεία.Απο το σχολείο και απο την οικογένεια.

Ωστόσο,μέχρι τότε χρειάζεται αστυνόμευση!Βούρδουλας ρε!!
    ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΚΙΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Άσχετο ξε άσχετο πάντως οι οδηγοί varadero και bmw απολαμβάνουν προνομιακής μεταχείρισης στο δρόμο από την αστυνομία.
    Πόσες φορές με έχουν σταματήσει με το βρομοδυχρονο και από διπλά είναι βαλιτσατος ακρανοτος απινακιδωτος και δεν τρέχει τίποτα.
    Όντως κάτι σαν το jeep στο κολωνάκι.
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Και BMW έχω... και Τζίπ έχω... και Κολωνάκι μένω...

Τι μαλάκας που είμαι!!!

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    Και BMW έχω... και Τζίπ έχω... και Κολωνάκι μένω...

Τι μαλάκας που είμαι!!!
    άτρωτος στις μηχανές άτρωτος στα αυτοκίνητα... πάρε και καμια καλή νταλίκα να είσαι ο άρχοντας του δρόμου.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να σαι καλα γεροπιτσιρικο
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Τι να πω ρε φίλε...

Εχθές το βράδυ ήμουν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα μου και την αδερφή μου όπου ξαφνικά μου πετάγεται απο STOP ένα BMW adventure. Από ένστικτο φρενάροντας πάτησα και την κόρνα... αυτό ήταν, σταματάει ο τύπος ο οποίος φορούσε προστατευτικό κουστούμι και καπέλο ασφαλείας :hypnotize και έρχεται μανουριασμένος να μου ζητήσει το λόγο για τον οποίο του κόρναρα!
    Του λέω όμορφα οτι πάτησα την κόρνα ενστικτωδώς και καλό θα είναι να μην πετάγεται από το STOP ειδικά βράδυ που δύσκολα θα τον δει ο άλλος! Απάντηση του "πολιτισμένου" ηλίθιου: αν με χτυπούσες θα σου είχα βάλει την κόρνα στον κώλο! Τον καληνύχτησα και φεύγοντας ευχήθηκα την επόμενη φορά να πεταχτεί σε κάποιον ηλικωμένο που δεν έχει καλά αντανακλαστικά και μετά να δω τι θα κάνει την κόρνα...

(μη μου πει κανείς τι έπρεπε να κάνω γιατί αν δεν ήμουν στην κατάσταση που είμαι μάλλον θα του είχα βάλει το BMW στον κώλο!)

εγώ..
    ακόμα κάτω θα τον είχα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    εγώ..
    ακόμα κάτω θα τον είχα ...
    πριν από δύο χρόνια το ίδιο θα έκανα και εγώ...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Μ@λ@κιες κάνουμε όλοι μας και για να μην είμαι απόλυτος σχεδόν όλοι
    (γιατί κάποιοι νομίζουν ότι δεν κάνουν) είτε γιατί είμαστε άσχετοι είτε γιατί είμαστε κουλοί είτε ακόμα γιατί είμαστε γρήγοροι και δεν εκτιμήσαμε κάτι καλά .
    Μπορεί να μας άφησε η γκόμενα μπορεί μπορεί….
    Εγώ πρωσικά όταν μου έχουν κάνει μαλάκια και έχει βγει ο άλλος και μου ζητήσει συγνώμη κατάλαβενωντας τη χοντράδα που έκανα πάντα ηρεμώ.
    Απ την άλλη οπού δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος και κάτι μαλάκες σαν και αυτόν θέλουν ξύλο για να μάθουν να σέβονται γιατί αντί για εμένα μπορεί να πει τις μαλάκιες του στο 70αρι που είναι ‘πατέρας μου’
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Killer
    από BlaSen στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 20:57
  2. I am selling my pride & joy, my Hayabusha killer......
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF