γεια σου ρε Πετρο "σειρα"
Kαλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά .
Γιώργο δεν πειράζει την επόμενη φορά![]()
Υγ Μην μιλάς για ηλικίες γιατί πέφτει το ηθικό του Πάρη![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
He once owned a Harley Davidson and a Triumph Bonneville.Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
but too young to die.....![]()
α ρε jethro tull που πέφτει.![]()
Eίχες harley και bonneville στα νιάτα σου Πέτρο?
![]()
![]()
Born to be wildddddddddd ! Mε B.S.A καί ΝΟRTON Stepenwolf !
τα παληκάρια μας να τερμάτισαν άραγε.![]()
πρέπει να φάγανε λούκι........,ειδικά αμα εβρεξε ,ουτε κινητά δεν σηκώνουν ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
πρέπει να φάγανε λούκι........,ειδικά αμα εβρεξε ,ουτε κινητά δεν σηκώνουν ..
Σκέψου να έβρεξε λάσπη. Να βρέχει λάσπη στη λάσπη...
Μακάρι να το ευχαριστήθηκαν ότι και να γινε. Προκαταβολικά τους κερνάω από μια![]()
Οτι και να εγινε , σε τετοιο μερος σαν την Καλαμπακα σιγουρα θα ευχαριστηθηκαν ολοι...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Σκέψου να έβρεξε λάσπη. Να βρέχει λάσπη στη λάσπη...
Μακάρι να το ευχαριστήθηκαν ότι και να γινε. Προκαταβολικά τους κερνάω από μια![]()
(αυτο που δεν παλευετε με τιποτα ειναι η πολυωρη επιστροφη μετα την ταλαιπωρια του αγωνα... )![]()
![]()
Γύρισα - STOP
Ψόφησα (στον αγώνα) - STOP
Πήγα κάπου μεταξύ χάλια έως σκ@τ@ (αλλά δεν με πολυνοιάζει) - STOP
Kαλά πήγε ο prime minister (και το υπουργικό συμβούλιο) και ο Ισίδωρος - STOP
Έπρεπε να πάω σε κανονική κατηγορία (3 γύρους), δεν θα είχε καμμία διαφορά αφού ήμουν λιώμα από το τέλος του πρώτου (μετά το συνηθίζεις) - STOP
ΔEN τρελλάθηκα με τα χώματα (πολύ αμμούδα ρε παιδί μου) - STOP
Το παραπάνω προφανώς και είναι δικαιολογία για την κουλαμάρα μου σε τέτοια τερραίν - STOP
Tρελλάθηκα με τα τοπία και με την εικόνα των Μετεώρων καθώς βρισκόμουν σε χωματόδρομο (από τις λιγοστές φορές), σε απλή..... Μου θύμισε ηρωικές εποχές ράλλυ Ακρόπολις - STOP
Και αυτό -αν και πραγματικότητα- είναι επίσης δικαιολογία για τα 2 καπέλλα στα αντίστοιχα ΣΕΧ - STOP
:ZZZ: :ZZZ:
You BETA believe...
Σημασία έχει η συμμετοχή
GO ON![]()
![]()
Eπίσης ξέχασα τον ktmakis, o oποίος είχε πολύ καλούς χρόνους (και έκανε το full monty όπως και ο Berg).Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γύρισα - STOP
Ψόφησα (στον αγώνα) - STOP
Πήγα κάπου μεταξύ χάλια έως σκ@τ@ (αλλά δεν με πολυνοιάζει) - STOP
Kαλά πήγε ο prime minister (και το υπουργικό συμβούλιο) και ο Ισίδωρος - STOP
Έπρεπε να πάω σε κανονική κατηγορία (3 γύρους), δεν θα είχε καμμία διαφορά αφού ήμουν λιώμα από το τέλος του πρώτου (μετά το συνηθίζεις) - STOP
ΔEN τρελλάθηκα με τα χώματα (πολύ αμμούδα ρε παιδί μου) - STOP
Το παραπάνω προφανώς και είναι δικαιολογία για την κουλαμάρα μου σε τέτοια τερραίν - STOP
Tρελλάθηκα με τα τοπία και με την εικόνα των Μετεώρων καθώς βρισκόμουν σε χωματόδρομο (από τις λιγοστές φορές), σε απλή..... Μου θύμισε ηρωικές εποχές ράλλυ Ακρόπολις - STOP
Και αυτό -αν και πραγματικότητα- είναι επίσης δικαιολογία για τα 2 καπέλλα στα αντίστοιχα ΣΕΧ - STOP
:ZZZ: :ZZZ:
You BETA believe...