Πλάκα σου κάνω ρεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ημαρτον βρε byr0n...
-4000 δηλαδή να το πουλάγανε από 9200 στα 5200???
![]()
Σε όλες τις αγορές του κόσμου συμβαίνει αυτό, σε ότι εμπορεύεται... απλά στις μοτοσυκλέτες και ειδικα μετά την έλευση των μοτοσυκλετών παράλληλης εισαγωγής, ζόρισε τους επίσημους (που εκμεταλεύονται όπως όλοι οι εμπόροι/εισαγωγείς την ανυπαρξία ορίου αναλογίας χονδρικής/λιανικής στην καλή Ελλάδα μας) και άλλαξαν ρότα...
Μειωμένο τιμολόγογιο και προσφορές...
Ή μήπως έχετε την εντύπωση πως θα έβγαζε ο σφακιανάκης το νέο Busa 14.000E αν δεν είχε ένα σκασμό μαγαζιά/εισαγωγείς στη γωνία να τον περιμένουν...
17000Ε θα το έβγαζε, όπως έκανε η kawasaki με το 14 πρίν λίγα χρόνια και έφαγε τα μούτρα της.
Εδώ παιδιά η ντουκάτι ξεφορτώθηκε τα παλιά της μηχανάκια... 749/S/R 999/S/R με χασούρα δεκαχίλιαρο για κάποιους... τι να λέμε τώρα. Νόμος της αγοράς είναι... κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις.
Ας στειλουμε και εμεις ενα εμαιλ οπως κανανε οι ιδιοκτητες των Mitsubishi EVO παλιοτερα,που απο 62 χιλιαρικα μολις καταργηθηκε το τεκμηριο το πηγε ο αντιπροσωπος στα 49,900... :rotflmao: :rotflmao:
Και φυσικα πηρανε τα @ρχιδια του αντιπροσωπου...![]()
Η λυση παντως ειναι μια και ειναι πολυ απλη,για μενα τουλαχιστον?Πεσαν οι τιμες? Πολυ ωραια,ποσο πουλιουνται τα Κ5 τωρα 8.000 ?? Ωραια,το ζζμπρωχνω και παιρνω ενα Κ7 μεταχειρο 10.000 ?,δλδ δινω 2.000 ? οσο θα εδινα δηλαδη και πριν πεσουν περιπου...Οποτε μια η αλλη μου'ρχεται.
Το "προβλημα" το εχει οποιος θελει να πουλησει το δικο του και να μην ξαναγορασει μηχανη, ή εστω καποια εταιρειας που δεν εχει ριξει τις τιμες...
Συμπερασμα παραμενουμε πιστοι στο Hamamatsu... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αν θελει να ειναι σωστος προς τους συνεργατες του, υπαρχουν και τα ''πιστωτικα''
Παλιοτερα γινοτανε αυτο,ο νεος διευθυντης πωλησεων της Suzuki ουσιαστικα αναγκαζει τους εμπορους να αγοραζουν τις μηχανες εστω και για βιτρινα...![]()
![]()
Δεν είναι προσφορά ξεχασμένων μοντέλων στην αποθήκη, αλλά αναπροσαρμογή του τιμοκαταλόγου σε τιμές Ευρώπης, αυτές που βλέπουμε και θέλαμε να έχουμε και εδώ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Δεν είναι προσφορά ξεχασμένων μοντέλων στην αποθήκη, αλλά αναπροσαρμογή του τιμοκαταλόγου σε τιμές Ευρώπης, αυτές που βλέπουμε και θέλαμε να έχουμε και εδώ.![]()
Αντε να δουμε και καμια αναπροσρμογη σε τιμες Αμερικης...![]()
![]()
καλησπερα ρε παιδια , εχω το GSXR K7 600 , το πηρα τον Αυγουστο και ελεγα να το πουλησω για χαρη του κ8 . Οταν ειδα τις νεες τιμες με πιασανε τα νευρα μου αλλα οταν εκατσα και το σκεφτηκα ειδα οτι ειναι μια η αλλη , και εξηγουμαι : πριν τις προσφορες θα το πουλαγα π.χ 8500 Ε και θα τσονταρα για το κ8 περιπου 2000 Ε ( με θεωρητικη τιμη του κ8 στα 10500 Ε ). Τωρα θα το πουλησω 7900 και θα τσονταρω παλι 2000 Ε ( με την τινη προσφορας που ανακοινωθηκε . Οποτε μια η αλλη δεν ειναι ? οι τιμες δεν ειναι απολυτες αλλα απλα ενα παραδειγμα . Χανεις απτο δικο σου κερδιζεις απτην προσφορα . τα ιδια πραγματα πιστευω οτι ειναι ρε παιδες . Απ οτι ειπε και ο φιλος πιο πανω χανεις μονο οταν θες να την πουλησεις και να μην ξανα αγορασεις μηχανη .
αυτό ισχύει μόνο αν θες να ξαναπάρεις suzuki..
Άρα το πρόβλημα είναι με τις υπόλοιπες αντιπροσωπίες που θα πρέπει να αρχίσουν να ρίχνουν και αυτές τις τιμές και όχι με τον Σφακιανάκη!!! Μην τρελαθούμε κι όλας ρε παιδιά. Να πληρώνουμε λιγότερα θέλουμε όλοι και όταν αυτό συμβαίνει παραπονιόμαστε γιατί έτυχε κάποιοι να αγοράσουν νωρίτερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
αυτό ισχύει μόνο αν θες να ξαναπάρεις suzuki..
Και είναι δυνατόν να συμμεριστώ τον πόνο κάποιων οι οποίοι όπως ο Κ7600 θέλουν να αλλάζουν μηχανές κάθε εξι μήνες ή ενα χρόνο και να μην συμμεριστώ τον πολύ κόσμο που κάνει το σκατό του παξιμάδι για να καταφέρει σε κάποια στιγμή να αγοράσει καινούργια μηχανή και μετράει και το ευρώ?
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Το ξέρω. Απλά ήσουν ενα πολύ καλό παράδειγμα. Πάντως ποτέ δεν ήμουν υπέρ στο να αλλάζεις κάθε λίγο μηχανή για να πάρεις το νέο μοντέλο εκτ'ος και αν αλλάζεις κατηγορία μηχανής ή κυβικά. Πάντα χάνεις αρκετά χρήματα (ακόμη και χωρίς προσφορές) και ταυτόχρονα δεν κερδίζεις ουσιαστικά τίποτε. Μπορεί θεωρητικά να έχεις καλύτερη μηχανή αλλα συνήθως είναι καλύτερη σε λεπτομέρειες οι οποίες στο 99% των αναβατών δεν αξιοποιούνται αλλα και δεν γίνονται καν αντιλιπτές. Λίγες είναι οι χρονιές που κάποιο μοντέλο άλλαξε ριζικά. Ακόμη και έτσι είναι προτιμότερο να δώσεις λίγα χρήματα για να βελτιώσεις τις αναρτήσεις σου παρά για να αλλάξεις. Άλλωστε ο αναβάτης έχει πολύ περισσότερα περιθώρια βελτίωσης παρά η μηχανή. Αξιοποιήστε τα χρηματά σας καλύτερα και μην σας πιάνουν κοροϊδα με το μάρκετινγκ.![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
+1299Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Άρα το πρόβλημα είναι με τις υπόλοιπες αντιπροσωπίες που θα πρέπει να αρχίσουν να ρίχνουν και αυτές τις τιμές και όχι με τον Σφακιανάκη!!! Μην τρελαθούμε κι όλας ρε παιδιά. Να πληρώνουμε λιγότερα θέλουμε όλοι και όταν αυτό συμβαίνει παραπονιόμαστε γιατί έτυχε κάποιοι να αγοράσουν νωρίτερα?
Και είναι δυνατόν να συμμεριστώ τον πόνο κάποιων οι οποίοι όπως ο Κ7600 θέλουν να αλλάζουν μηχανές κάθε εξι μήνες ή ενα χρόνο και να μην συμμεριστώ τον πολύ κόσμο που κάνει το σκατό του παξιμάδι για να καταφέρει σε κάποια στιγμή να αγοράσει καινούργια μηχανή και μετράει και το ευρώ?
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!
ή είναι σωστή η HONDA π.χ. που πουλάει 14.450 Ε το Blackbird XX ;;; 10 χρονών μηχανάκι και το δίνει ακριβότερα από το Κ8 Hayabusa !!!
Ξυπνήστε κάποιοι και θα καταλάβετε ότι και στην μεταπώληση ΔΕΝ χάνετε τόσο πολλά όσο νομίζετε !!!
Πιό πολλά χάνετε από την πολιτική των εταιρειών να αλλάζουν κάθε χρόνο ΧΡΩΜΑΤΑ και μόνο ......
φιλε senninha , το μηχανακι που εχω ξεπερναει κατα πολυ τις δυνατοτητες μου , δεν σκεφτομαινα το αλλαξω γιατι δεν με καλλυπτει , ουτε ειμαι απ τους ανθρωπους που καθα 6 μηνες αλλαζουν μηχανη ( και αυτη που πηρα με δανειο την πηρα ) , απλα εχω παθει πλακα με το κ8 600 σε λευκο με τις λευκες τις ζαντες . Μια σκεψη εκανα , δεν σημαινει οτι θα το κανω κιολας.