παρτε το power bikes να γελασετε. αν δεν εχετε λιγη καγκουρια στο αιμα σας, θα σας φανει απαραδεκτο. αν προσεξετε λιγο δεν ειναι και τοσο κακο. αλλα να κανεις σουζα και εντο στο τρανσαλπ ειναι μαλλον αστειο :rotflmao:
παρτε το power bikes να γελασετε. αν δεν εχετε λιγη καγκουρια στο αιμα σας, θα σας φανει απαραδεκτο. αν προσεξετε λιγο δεν ειναι και τοσο κακο. αλλα να κανεις σουζα και εντο στο τρανσαλπ ειναι μαλλον αστειο :rotflmao:
οteenαναι...
Ποιος ο λογος να αγοραζουμε ακομα περιοδικα.
Μαθαινουμε τα νεα καθυστερημενο και τα τεστ ειναι "αντικειμενικα"
Με τοση πληροφορια στο net τα περιοδικα δεν εχουν ιδιαιτερη αξια......
Όταν ένα περιοδικό αυτοαποκαλείται ειδικού τύπου τότε το λιγότερο οφείλει να παρέχει και λίγο ποιο εξειδικευμένα πράγματα. Περιγραφές του τύπου "κάφτο, σουζα στα 180, λιώστω κλπ"
τα ξέρω και μόνος μου και δεν δίνοω και 7 ευρόπουλα για να τα μάθω
Ειδικός τύπος είναι οι 4τροχοί αν και ο καββαθάς τη έχει δει κάπως τελευταία και μας πρήζει τα...
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αγοράζω πλέον περιοδικά ΜΟΝΟ όταν ετοιμάζομαι να αλλάξω μηχανή ........
Επίσης από τα περιοδικά το μόνο που διαβάζω είναι ο Λύκος .....![]()
![]()
![]()
Έχει μεγάλη πλάκα να αναγνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις στα κείμενά του !!!
Πάντως το MOTOSPORT μου λείπει ...........
ουτε γω αγοραζω πλεον..
τζαμπα λεφτα..
προτιμω να τα βαλω βενζινη κ να παω καμια βολτα..
![]()
ela re exoun kamia afisa,kanena autokollhtaki pou k pou kai alla dwrakia ^^![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Ειδικός τύπος είναι οι 4τροχοί-καββαθάς![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Κ.Κ. 4Τ τ.313 Οκτώβριος 1996
Η Τράιομφ «τιμωρεί» τους 2Τ
Δευτέρα 9/9/96. Ώρα 13.30
Στο τηλέφωνο ο Γενικός Διευθυντής της Τράιομφ Ελλάς, κ. Νάσος Ηλιόπουλος, συνομιλεί με τον Υπεύθυνο Ύλης του περιοδικού μας 2ΤΡΟΧΟΙ, Στάθη Βεντουρή:
Ν.Η.: Κε Βεντουρή, σας πήρα και προηγουμένως, για να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να διακόψω κάθε συνεργασία με το περιοδικό σας.
Σ.Β.: Γιατί αυτό, κύριε Ηλιόπουλε;
Ν.Η.: Πρώτη φορά τολμώ να πω, κ. Βεντουρή, ότι διάβασα μια τόσο κακή κριτική για μια μοτοσικλέτα και αναφέρομαι στη συγκριτική δοκιμή που κάνατε στο τεύχος Σεπτεμβρίου των 2Τ μεταξύ της BMW R 1100RT και της TROPHY 1200, που αντιπροσωπεύουμε. Πρώτη φορά «θάβεται» μια μοτοσικλέτα τόσο πολύ – και φανταστείτε δεν έχω διαβάσει και όλο το τεστ – ενώ αντιθέτως απ’ τη άλλη μεριά εκθειάζετε άλλες μοτοσικλέτες. Κανείς σοβαρός άνθρωπος που θα διαβάσει αυτό το τεστ δε θα έρθει μετά να αγοράσει αυτή τη μοτοσικλέτα και όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο μου κάνει ζημιά. Τι θα κάνω εγώ τώρα κ. Βεντουρή;
Σ.Β.: Αυτό δεν είναι δική μας δουλειά, κύριε Ηλιόπουλε. Η δική μας εργασία είναι να πληροφορούμε σωστά και με καθαρότητα τον αναγνώστη μένοντας έξω από εμπορικά παιχνίδια. Ό,τι γράφτηκε για την TROPHY είναι απολύτως αληθές και αποτελεί την – πάντα – υπεύθυνη γνώμη του περιοδικού για το συγκεκριμένο προϊόν. Αν δεν σας αρέσουν τα γραφόμενα, λυπούμαστε πολύ, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα.
Ν.Η.: Ναι, αλλά τ’ άλλα περιοδικά δεν έγραψαν αυτά που γράψατε εσείς, αντιθέτως μάλιστα… Δεν επιθυμώ να συνεχίσω τη συνεργασία μου με το περιοδικό σας και σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρετε…
Σημ.: Δημοσιεύουμε το διάλογο με τον εισαγωγέα της Τράιομφ, για να δουν οι αναγνώστες των 4Τ ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να γράφεις αυτό που πιστεύεις. Και για να πούμε ότι, παρά την απόφαση του εν λόγω εισαγωγέα, οι 2ΤΡΟΧΟΙ θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν / δοκιμάζουν τις μοτοσικλέτες Τράιομφ, οι οποίες ελπίζουμε να παραχωρούνται από τους αναγνώστες του περιοδικού._Κ.Κ.
ΥΓ LINK
Το δύσκολο δεν είναι να είσαι αντικειμενικός , το δύσκολο είναι οι απόψεις σου να είναι ανάλογες με τον όγκο των διαφημίσεων της κάθε εταιρίας στο περιοδικό....
Φίλος μου δούλευε σε περιοδικό ειδικού τύπου και μου έλεγε για ένα χιουνται accent που παρέδοσε το πνεύμα ο κινητήρας, και φυσικά το γεγονός αποσιωπήθηκε![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Είναι ακριβώς το ίδιο με:Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Το δύσκολο δεν είναι να είσαι αντικειμενικός
Δηλαδή, τι αντικειμενικός θα είσαι όταν τα δοκιμάζεις έτσι και τα τσεπώνεις αλλιώς; :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
το δύσκολο είναι οι απόψεις σου να είναι ανάλογες με τον όγκο των διαφημίσεων της κάθε εταιρίας στο περιοδικό
Κύριοι, αυτό το μηχανάκι μου δώσατε, αυτή είναι η άποψη μου.
Κύριοι, τόσο πουλάω τον χώρο μου, εάν θέλετε, κοπιάστε.
![]()
Συμφωνώ 100%
Άλλωστε οι παλιότεροι απο εσάς θα ξέρεται οτι οι 4τ είναι μακράν το ποιο "αντικειμενικό" περιοδικό. Για τις "κατηγορίες" για σχέση με αντιπροσωπεία στην Ελλάδα πήρε τπτ το αυτί σου;
Όχι. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Για τις "κατηγορίες" για σχέση με αντιπροσωπεία στην Ελλάδα πήρε τπτ το αυτί σου;
Είχε ακουστεί κάτι , αν δεν κάνω λάθος στα μέσα της δεκαετίας του 90 για αντιπρόσωπο ιαπωνικών αυτοκινήτων, οτι πολές φορές έπερνε ανοιχτά το μέρος των εν λόγω αυτοκινήτων, σε οποιαδήποτε σύγκριση.Αυτό το πράγμα μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση ειδικά με ένα μικρό μοντέλο της φίρμας (οχι Honda βέβαια, είναι απο μόνα τους πολύ καλα αυτοκίνητα )
χώρις βέβαια να μπορεί να αποδείξει ή να πει κάποιος κάτι παραπάνω. Η εικόνα του περιοδικού βέβαια στα δικά μου μάτια ζημιώθηκε.
εγώ πάντος ΜΟΤΟ διάβαζα και μετά απο μια παύση 13 χρόνων πάλι ΜΟΤΟ ξαναπήρα.
Με χαλάει όμως το 15νθήμερο αν και έχω την εντύπωση πως δεν έχουν κάτι να μας πούν διαφορετικό μέσα σε 15 μέρες. Εκτος βέβαια απο τον Λύκο!!!![]()
Αυτά έχουν ειπωθεί για όλες τις εταιρίες, παλιά καραμέλα.![]()
σωστος.Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Ειδικός τύπος είναι οι 4τροχοί αν και ο καββαθάς τη έχει δει κάπως τελευταία και μας πρήζει τα...