Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Λάστιχα

Παλαιό μέλος

Re: bridgestone m202 vs m204

Αρχικά δημιουργήθηκε από tony19wrf
    Καλησπέρα παιδια..Ψαχνω να παραγγήλω απο το Internet λαστιχα.. Αυτή τη στιγμή φοραω τα m204/203 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος..Απ' οτι εχω ψαξει στο net υπαρχουν και τα 202/201..
    Θα ηθελα να ρωτήσω τι διαφορες εχουν αυτά τα λαστιχα..Και τα δυο τα κατατασουν ως soft-intermediate..Ξέρει κανεις τι παιζει..???
    τα 201-202 αντικαταστάθηκαμ απο τα 203-204, τα δεύτερα έχουν λίγο καλύτερη αντοχή απο τα παλιά όταν συναντάς πέτρες και καθαρίζουν λίγο καλύτερα στην λάσπη.
    Τα 403-404 μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή για τα περισσότερα ελληνικά εδάφη, και ο συνδυασμός 203-404 μέχρι στιγμής με έχει καλύψει σχεδόν σε ότι έχω κάνει.
    hellasrally.org

Σε ευχαριστώ παρα πολυ φιλε drmel..Να σαι καλα..!!

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: Re: Λάστιχα για Klx 250

Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου, για το CCM404 που μόλις πήρα και:

1. Πρώτα βήματα στο χώμα.
    2. Εκδρομικό εντούρο και χαλαρά πράγματα ακόμα (για παράδειγμα πρώτη βόλτα ήταν στην Πεντέλη στους χωματόδρομους που έχει εκεί, καθόλου "μονοπάτι").
    3. Σκέψη να πηγαίνω στην δουλειά με το CCM αντί με το πλοίο (Caponord) που χρησιμοποιώ τώρα (20 λεπτά σε μέτρια κίνηση και χαμηλές σχετικά ταχύτητες).
    4. Κάμποση διαδρομή από άσφαλτο για να φτάσω Πεντέλη, Πάρνηθα, Υμηττό (περίπου στην μέση όλων αυτών είμαι, Νέα Χαλκηδόνα μένω).

Να καταλήξω σε MT21 για πρώτο ζευγάρι και βλέπουμε?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: Re: Re: Λάστιχα για Klx 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

Ή Michellin T63

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου, για το CCM404 που μόλις πήρα και:

1. Πρώτα βήματα στο χώμα.
    2. Εκδρομικό εντούρο και χαλαρά πράγματα ακόμα (για παράδειγμα πρώτη βόλτα ήταν στην Πεντέλη στους χωματόδρομους που έχει εκεί, καθόλου "μονοπάτι").
    3. Σκέψη να πηγαίνω στην δουλειά με το CCM αντί με το πλοίο (Caponord) που χρησιμοποιώ τώρα (20 λεπτά σε μέτρια κίνηση και χαμηλές σχετικά ταχύτητες).
    4. Κάμποση διαδρομή από άσφαλτο για να φτάσω Πεντέλη, Πάρνηθα, Υμηττό (περίπου στην μέση όλων αυτών είμαι, Νέα Χαλκηδόνα μένω).

+ 10 αλλα αν τα χρησιμοποιεις ( γενικα οποιοδηποτε χωματερο λαστιχο ) και σε πολιτικη χρηση περιμενε αρκετα μικρη διαρκεια ζωης....

nai!

τα Τ63 εχουν πολυ καλυτερο κρατημα σε ασφαλτο, τοπισω σαφως πιο μικρη φθορά το πίοσω αλλα το μπροστινο του ΜΤ21 εχειπολυ καλο τιμονι στο χωμα...

οποτε και ο συνδιασμος εμπρος ΜΤ21 και πισω Τ63 ειναι η συμβουλη του παλιου (εμενα αυτο μου ειχε προτενει η μικρη λουλου και κατεληξα στα ιδια απο τη δικια μου μεπειρια με ον-οφφ μοτοσυκλετα)

οποτεν ξεκινα με ενα ζευγαρακι ΜΤ 21 και βλεπεις αν το επομενο πισινο σου ειναι Τ63.

πάντως οταν αποφασισεις πως το μηχανακι θα ειναι ΠΙΟ χωμαινο παρα καθημερινο βαλε εντουρο λαστιχα , μιλαμε απλώς θα τριβεις τα ματια σου!

Καλοριζικο και καλες βόλτες!

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Από ότι φαίνεται θα βάλω τα Τ21 και βλέπουμε, στην επόμενη αλλαγή βλέπω και για Τ63.

Σταύρο με το "πιο χωμάτινη" εννοείς να το πηγαίνω βουνό με τρέιλερ κτλ? Ή να μην το χρησιμοποιήσω τελικά για καθημερινές μετακινήσεις?

Επίσης θα μπορούσε να μου πει κάποιος πιέσεις για χώμα και άσφαλτο για τα Τ21? Θα μου πει και ο λαστιχάς βέβαια αλλά καλό είναι να ξέρω κι από εδώ...

Α και οι heavy duty σαμπρέλες είναι όλες ίδιες? Τις ζητάω απλά έτσι?

Θυμήθηκα κι άλλο, κόντρες να βάλω?

Σταύρο με το "πιο χωμάτινη" εννοείς να το πηγαίνω βουνό με τρέιλερ κτλ? Ή να μην το χρησιμοποιήσω τελικά για καθημερινές μετακινήσεις?

εννοώ να κανεις λίγη ασφαλτο δηλαδη κατα κυριο λόγο μη χρησιμοποιώντας το σε καθημερινες μετακινησεις , επειδη η φθορά των καθαρων εντουρο ή ΜΧ ελαστικων ειναι πολυ μεγάλη και η συμπεριφορα τους στο βρεγμενο ειδικα απαγορευτικη (εγω στο 640 μετα το ρποωτο χρονο χρησιμοποιούσα Καθαρα εντουρο λαστιχα αλλα δεν ειμαι και παραδειγμα προς μίμηση! )

η τιμη τους βεβαια ειναι καλυτερη, βρισκεις απο 100 και 110 ευρα μεχρι και 135 , ενω τα ΜΤ21 εγω τα αφησα στα 150-160 ευρω!

Επίσης θα μπορούσε να μου πει κάποιος πιέσεις για χώμα και άσφαλτο για τα Τ21? Θα μου πει και ο λαστιχάς βέβαια αλλά καλό είναι να ξέρω κι από εδώ...
    χωμα ξεκινας με 15 - 15 και αποκτωντας εμπειρια πειραματίζεσαι!

στην ασφαλτο οτι σου πει το μανουαλι!

Α και οι heavy duty σαμπρέλες είναι όλες ίδιες? Τις ζητάω απλά έτσι?
    παίρνεις της Bridgestone αποκλειστικά!

Θυμήθηκα κι άλλο, κόντρες να βάλω?

ναιαιιαιαιαιααιιαι!

πας με σκασμένο λάστιχο βόλτα ολόκληρη!

Ωραία, οπότε ίσως να ξεχάσω την καθημερινή μετακίνηση που έλεγα μήπως και ξεκινήσω με το CCM και να βάλω καθαρά εντούρο λαστιχάκια... Θα μιλήσω και με τον λαστιχά να δούμε τιμές και αποφασίζω...

Σαμπρέλες Bridgestone έκλεισε!

Και κόντρες επίσης έκλεισε!

Ευχαριστώ ξανά Σταύρο!

Όταν μαζέψω και λίγη εμπειρία ίσως να έρθω μαζί σας καμιά βόλτα γιατί τώρα δεν είμαι για μονοπάτια, δεν νιώθω ακόμα άνετα για τα δύσκολα...

γιατί τώρα δεν είμαι για μονοπάτια, δεν νιώθω ακόμα άνετα για τα δύσκολα...

όσο έτοιμος και να νοιώσεις μ'ονο το μονοπάτι σε κάνει ανδρα!

Οπότε μη το σκέφτεσαι και έλα στην επόμενη!

θα σε ενημερώσω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    όσο έτοιμος και να νοιώσεις μ'ονο το μονοπάτι σε κάνει ανδρα!

Οπότε μη το σκέφτεσαι και έλα στην επόμενη!

θα σε ενημερώσω!

Χαχαχα οκ!!!

Αυτό το ΠΣΚ θα λείπω αλλά από το επόμενο αν παίξει βόλτα (θα ανέβουν και οι ζέστες, αν και στο βουνό δεν έχει και τόση) PM me να δούμε!

Εντωμεταξύ θα κάνω μερικές χαλαρές καθημερινές απογεύματα για να ξεκολλήσει λίγο το μυαλό μου!

Νέο μέλος Το avatar του/της COBRAKAI

neos sto xwma

Καλησπέρα σε όλους, αν και στην άσφαλτο καλά τα πήγαμε ήρθε η ώρα για λίγο λάσπη.
    Άγόρασ απο κάποιο παιδί στο forum ένα dr σε μέτρια κατάσταση αν και είχα κάνει πριν καμιά δεκαετία χώμα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά θέλω την γνώμη σας για τα Τ63 μιας και θα είναι λίγο απ΄ολα το πρώτο καιρο(κανα μήνα) γιατι μετά πάμε για δευτερες ζάντες επομένοσ νομίζω πως τα Τ63 είναι καλά.Αν κάποιος έχει καλύτερη γνώμη που σίγουρα έχει μεγαλύτερη γνώση απο εμένα παρακαλώ ας την πεί,Στην αρχή πάμε γαι λίφη flatadoura και μόλις μάθουμε πάμε και για τα περισσοτερα,για τις σαμπρέλεσ υπάρχει κάποος συγκεκριμένοσ τύπος η απλά ζητάω βαρέως τύπου και βάζω και κάτι τελευταίο εγκυκλοπαιδίκα γνωρίζει κάποιος τιμή γαι τα λάστιχα απλά για να ξέρω και να γλυτώσουμε την όποια μαιμουδιά...

Υ.Γ Υπάρχει κάποιος απο το forum η και μή ΄να πάμε για αλλαγή ελαστικών για να τον στηρίξουμε

Ευχαριστώ
    LIVE WITH PRIDE OR DIE WITH HONOR

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα και συναγερμος για ΧΤ
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2004, 08:04
  2. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 17:29