Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω που εμεινα ενα χρονο στην Καστορια, μετραω ???
:rotflmao:
![]()
Εσύ μετράς γενικώς![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω που εμεινα ενα χρονο στην Καστορια, μετραω ???
:rotflmao:
![]()
Εσύ μετράς γενικώς![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Η 193 σχεδόν σίγουρα δεν υπάρχει, άλλα έχω κάνει φαντάρος στην 161 ΜΜΠ στα Γιαννιτσά, η οποία σίγουρα έκλεισε, οπότε φίλε από Γιαννιτσα, ρίξε μιά μούτζα και για μένα![]()
Βρε παιδιά που είναι αυτά τα στρατόπεδα??? Ξέρω ένα που έχει προς την Έδεσσα, ένα ακόμη που έχει προς Αραβησσό και ένα που είναι στα περίχωρα της πόλης όπου είναι και το μεγαλύτερο. Είναι το 507, πρώην 501. Κάθε λίγο αλλάζουν ονόματα μιας και βρισκόμαστε σε διαρκεί ανασχηματισμό του αμυντικού δόγματος. Δηλαδή απλός αλλάζουμε ονόματα στα στρατόπεδα. Χατίρι δεν σας χαλάω και θα τα μουτζώσω όλα για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.![]()
Λοιπον απο οτι καταλαβα κατι θα κανουμε .........
Δεν τραβαμε προς κανενα καφε της παραλιακης???
Το θεμα ειναι ποτε??????
που βολευει ολους....
Και εννοειτε οτι απευθηνεται σε ολους ειτε ειναι απο μακεδονια ειτε απο 1 τσιγαρο δρομο (βορεια προαστεια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Λοιπον απο οτι καταλαβα κατι θα κανουμε .........
Δεν τραβαμε προς κανενα καφε της παραλιακης???
Το θεμα ειναι ποτε??????
που βολευει ολους....
Και εννοειτε οτι απευθηνεται σε ολους ειτε ειναι απο μακεδονια ειτε απο 1 τσιγαρο δρομο (βορεια προαστεια)
Αν εννοείς παραλιακή τον δρόμο που βγάζει στον Πύργο συμφωνώ αλλά δεν θα μου άρεσε να πάω σε καφετερία που βλέπω reserve σε τραπεζάκι!!! Που είμαστε ρε όμορφε και βάζεις reserve??? Είχα πάει με παρέα για καφέ στην Αριστοτέλους και μόλις τα είδα φρίκαρα. Επειδή έτυχε και υπήρχαν όμορφες παρουσίες στην παρέα, όλος τυχαίος βρέθηκε τραπέζι reserve για να καθίσουμε!!! Πείτε ΌΧΙ στον κοινωνικό ρατσισμό, ΝΑΙ στον ελεύθερο καφέ.
Το πότε και το που πρέπει κάποιος να προτείνει κάτι. Εγώ δεν γνωρίζω ακόμη αρκετά μέρη για να προτείνω, αλλά θα κάνω μια αρχή. Στα Γιαννιτσά υπάρχει μια όμορφη και μεγάλη καφετερία πάνω στο βουνό που διαθέτει και τζάκι. Για τον καιρό αυτό είναι καλή φάση. Επίσης τα Γιαννιτσά είναι το κέντρο των αποστάσεων για όλους. Αν έρθουν από Έδεσσα, Βέροια, Θεσσαλονίκη κλπ κλπ τα Γιαννιτσά είναι το κέντρο. Ωραία, εγώ πρότεινα και περιμένω και άλλες προτάσεις.
Προσωπικά δουλεύω από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 17:00. Μετά είμαι free 2 go everywhere.
Καταρχήν οι νότιοι να μην μας γαμάνε το post!
Δεύτερον λέω να συνατηθούμε Θεσσαλονίκη γιατί είναι πιο ωραία, έχει ωραίες γυναίκες, κάνουμε ωραίο φραπέ έχουμε παραλία, έχουμε και ωραία τσιπουράδικα, έχουμε και μπυραρίες και κυρίως δεν έχουμε μεταφορικό μέσο (βλέπε παπόβιος) για να ακολουθήσουμε σε κάποιο άλλο μέρος!
Τι λέτε;
![]()
![]()
![]()
ok.Εγώ με το husaberg θα έρθω????Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Καταρχήν οι νότιοι να μην μας γαμάνε το post!
Δεύτερον λέω να συνατηθούμε Θεσσαλονίκη γιατί είναι πιο ωραία, έχει ωραίες γυναίκες, κάνουμε ωραίο φραπέ έχουμε παραλία, έχουμε και ωραία τσιπουράδικα, έχουμε και μπυραρίες και κυρίως δεν έχουμε μεταφορικό μέσο (βλέπε παπόβιος) για να ακολουθήσουμε σε κάποιο άλλο μέρος!
Τι λέτε;
![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει βρε !ποιος με βλέπει ένας ντυμένος εντουρας στην Εθνική Έδεσσας Θεσσαλονικης. Ακόμα και έτσι μέσα είμαι .Ότι πει ο λαός.
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Βρε έλα με ότι θες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Εγώ με το husaberg θα έρθω????
Θα σε περιποιήθούμε ούτως ή άλλως!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Βρε έλα με ότι θες!
Θα σε περιποιήθούμε ούτως ή άλλως!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προειδοποίηση ……. Τρώω πολύ !
![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ωραία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Προειδοποίηση. Τρώω πολύ !
Βρήκα ταίρι!
![]()
![]()
![]()
Παίδες,
επειδή έχασα τα υπόλοιπα post, δεν μπόρεσα να περιμένω και ξεκίνησα με παρέα να γυρίσουμε την Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε με ούζο Πλωμάρι και θαλασσινούς μεζέδες. Μετά από λίγη ώρα μάλωναν στο στομάχι μου το κταπόδι με το καλαμάρι για το ποιος θα φάει την λακέρδα. Τελικά έπεσε από πάνω το σαλάχι και τα έκρυψε όλα. Όμως αυτό δεν ήταν το τέλος. Γιατί οι γαρίδες σαγανάκι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Και όλα αυτά κολυμπούσαν μέσα σε άφθονο ούζο. Οι μεζέδες ήταν τέλειοι αλλά οι τιμή ψιλό πόνεσε. Δεν γνωρίζω που έχει ουζομεζεδωπολεία και κατά τύχη καταλήξαμε στην περιοχή Σαλαμίνα. Εκεί βρήκαμε μερικά και αράξαμε. Για συνέχεια πήγαμε να πιούμε και καφέ για να φύγει λίγο το αλκοόλ και να συνέλθουμε λίγο. Νομίζω ήταν η περιοχή Νέα Κρήνη. Όμορφα ήταν και εκεί με όμορφες παρουσίες. Έτσι τελείωσε και η νύχτα μας.
Καλά ρε φίλε είπες να κάνεις μια γύρα και έπεσες και στα καλύτερα μας μέρη;Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
ξεκίνησα με παρέα να γυρίσουμε την Θεσσαλονίκη
Τι ένστικτο ήταν αυτό;
Σαλαμίνα γαμάει από φαεί και Κρήνη γαμάει από κοριτσάκια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε με τη λογική αυτή σας κερνάω και εγώ. Δεν έρχεστε όλοι βορειότερα, προς Αγγλία μερια; χα χα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Το καλό με τις σχέσεις των μοτοσικλετιστών είναι η απόσταση (διαφήμιση της Seat). Αφού μένεις βόρεια προάστια είσαι κοντά στην εθνική, άρα σε 4 ώρες το πολύ έρχεσαι Θεσσαλονίκη. Μια ευθεία είναι ο δρόμος. Κερνάμε καφέ και μπουγάτσα με τυρί.Και ότι άλλο θέλεις.
![]()
Ναι αλλά έτσι θε περάσουμε και θάλασσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
Ε με τη λογική αυτή σας κερνάω και εγώ. Δεν έρχεστε όλοι βορειότερα, προς Αγγλία μερια;
Και καλά εγώ με το παπί, οι άλλοι τι θα κάνουν;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: