μωρε θα σας φερουνε....καλη θεληση να υπαρχει....!!!την αυτονομια τα προσεξετε πολυ ομως....κινητα φορτισμενα και με μπολικη καρτα....
μωρε θα σας φερουνε....καλη θεληση να υπαρχει....!!!την αυτονομια τα προσεξετε πολυ ομως....κινητα φορτισμενα και με μπολικη καρτα....
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Μιά χαρά θα πάτε Αθήνα και Καλαμάτα ακόμα αμα γουστάρετε πάτε, ακολουθήστε τις βασικές συμβουλές που σας έδωσαν οι πιό πάνω συμφορουμίτες και βουρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από themis_kas
Καλημερα παιδια...
Ειμαι κατοχος ενος YAMAHA CRYPTON R και σκεφτομαι με αλλα 3 παιδια να κατεβουμε με τα παπακια Αθηνα!!!Τι λετε,με αρκετη υπομονη μας πανε η θα μας μεινουνε στο χερι το πολυ μεχρι την Λαρισσα?
Το μεγαλυτερο μου ταξιδι που εχω κανει με το παπι ηταν να παω μεχρι Πευκοχωρι χωρις καμια σταση...Η αποσταση αυτη ειναι γυρω στα 110 χλμ...
τα αλλα παιδια εχουν ενα HONDA INNOVA,YAMAHA CRYPTON X και ενα αυτοματο KYMCO MOVIE 150
Βασικα θελουμε να κανουμε μια τρελλα...
*αν ειναι να με βρισετε,χωστε ελευθερα :rotflmao:
Προσοχή στα αυτοκίνητα δεν πρόκειτε να σας σεβαστούν με τπτ, και μακρυά από τα φορτηγά επίσης.
Κάνετε στάσεις γιά ξεκούραση τακτικά.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
ΕΓΩ ειμαι σιγουρος οτι θα φτασεται με λιγη υπομονη και χωρις να τα σπατε...
(περιοριστε τους κραδασμους)...
τωρα οσο για την επιστροφη δεν σας δινω ελπιδες...
καλο ταξιδι και καλη επιτυχια... και προσοχη...![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Παιδες το θεμα ειναι οτι θα το κανουμε οπως και να εχει...
Δεν λεμε για σπασιμο αλλα με 80 χλμ την ωρα καλα δεν θα ειναι...
Ενοοιτε οτι θα εχουμε μεγαλη ποσοτητα καφε και νερο...
Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι δεν θα μας πανε...Παντως τα μηχανακια ειναι εντελως μανισια
eimai 8eos
θα σας πανε
just do it
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Το μονο που πηστευω μετα απο αυτο το ταξιδι (πηγαινε-ελα) ειναι οτι τα μηχανακια θα ειναι για πεταμα...
Αν ομως κρατησουν και συγκεκριμενα το δικο μου θα το κρατησω για παντα...
eimai 8eos
ε τοτε αν αυτο φοβαστε, εχετε και το τηλεφωνο καμιας φορτωτικης :rotflmao:
οteenαναι...
με 80 κμ να πηγαινετε μια χαρα ειναι ........τι να τα κανετε τα κυβικα???τουλαχιστον εγω παω παντα με εκτη και 120 βαρια ,δεν κανω παρανομες προσπερασεις και δεν ριχνω γαμωσταυριδια ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από themis_kas
Το μονο που πηστευω μετα απο αυτο το ταξιδι (πηγαινε-ελα) ειναι οτι τα μηχανακια θα ειναι για πεταμα...
αν σκεφτείς τα χλμ που βγάζουν τα ντιλιβεράδικα, θα καταλάβεις οτι αυτο που πατε να κανετε ειναι "στρώσιμο":rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από themis_kas
.
Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι δεν θα μας πανε...Παντως τα μηχανακια ειναι εντελως μανισια
Ακόμα δεν ξεκινήσατε??
Αντε λοιπόν κουνηθείτε![]()
Στο 10ο 36άωρο ενα παπί 125 παραλίγο να πάρει το πρώτο βραβείο 1800κμ σε 2 μέρες!!
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
Αν δεν τα πατε τερμα γκαζι στο ταξιδι τα παπακιά δεν θα πάθουν τίποτα.Μπορεί δε, μετά το τέλος της περιπέτειας να δουλεύουν και καλύτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από themis_kas
Αν ομως κρατησουν και συγκεκριμενα το δικο μου θα το κρατησω για παντα...
Οι συμβουλές που δίνω
Μην αγχωνεσται για να φτάσετε στην Αθήνα.Απολαύστε το ταξίδι .θα το θυμόσαστε μια ζωη
Πάρτε αδιαβροχο, κρανος , γαντια , ζεστά ρουχα, νερό ...(φτιαξτε μια λιστα )
Να μην φοβάστε. Μεσα στις πόλεις κυδινευεται περισσότερο.
Αποφύγεται την οδήγηση το βράδυ.Η εθνική θέλει δυνατα φώτα.
Πάρτε σοβαρα τις οδηγίες των παιδιών του forum.
Συνδυάστε το ταξίδι με κάτι αλλο. Μία συναυλία, έναν αγώνα ,γνωριμία της πόλης(για το τελευταίο διαβάστε πριν ένα καλό οδηγό)
Να θυμάστε ότι πολύς κόσμος της μοτοσυκλέτας ξεκίνησε σαν εσάς και μετά από χρόνια κατέληξε με πολλά κυβικά και να γυρνάει άλλες χώρες.
Περιμένω νέα
Υ.Γ.
Τα αυτοκίνητα και κυρίως τα φορτηγά, που θα σας προσπεράσουν, μπορούν ν'αλλάξουν την πορεία σας, με τον αέρα, αν δεν είστε συγκεντρωμένοι, έστω και για 1 δευτερόλεπτο.
Γι'αυτό το νου σας. Συγκεντρωμένοι συνεχώς και καλή διασκέδαση.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
καλο δρομο μαγκες και καντε οτι σας ειπαν τα παιδια απο πανω!!
![]()
![]()
![]()
το φαρμακειο (που δεν χρειαζεται ν το κουβαλανε ολοι) και 2 μπετονακια βενζινη ειναι τα πλεον απαραιτητα.
το πολυ πολυ να κανετε κανα 9ωρο (με τις στασεις μεσα).
τοσο το κανει και ο blackbusa που εχει hayabusa, εσεις θα κολωσετε??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τοσο το κανει και ο blackbusa που εχει hayabusa, εσεις θα κολωσετε??
τοσο κανει ο blackbusa οταν ταξιδευει μαζι με ενα πεφτουλαγκομενιαρηδενεχωπινακιδασαςπαρακαλωμηνμεγρ αψετεκυριεαστυνομικε μπαμια....οταν παει μονος του η με φυσιολογικους οδηγους κανει τις 4-4.30 ωριτσες του στο πολυ χαλαρο....![]()
αρα.....αν σας προτεινει κανας μπαμιας με ninja 636 για βολτα.....να εχετε μαζι σας και ξηρα τροφη....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τοσο κανει ο blackbusa οταν ταξιδευει μαζι με ενα πεφτουλαγκομενιαρηδενεχωπινακιδασαςπαρακαλωμηνμεγρ αψετεκυριεαστυνομικε μπαμια....οταν παει μονος του η με φυσιολογικους οδηγους κανει τις 4-4.30 ωριτσες του στο πολυ χαλαρο....![]()
αρα.....αν σας προτεινει κανας μπαμιας με ninja 636 για βολτα.....να εχετε μαζι σας και ξηρα τροφη....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
4,5 ωρες????
Τοσο το κανει το intercity ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Δε το δινεις να παρεις παπι???
Στο ανταλλασω με τουμπανο στρογγυλοφαναρο με καλαθακι μπροστα για ψωνια...
Και στη διαφορα θα τα βρουμε μωρε,θα σου κανω κι ευκολιες...
![]()
![]()
![]()