Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: Κουνημα σε ΧΤ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    λοιπον παιδια update...

επειδη σιγουρα δεν ημουν τρελος για το κουνημα,επιασα παλι με ενα φιλο μου με αμαξι γυρω στα 130-140 και οταν ειδε πως πηγαινε η μηχανη πραγματικα πανικοβληθηκε που το εβλεπε

λοιπον εκανα το εξης...

μιας και ανεβηκα αθηνα το σκ απο την πατρα ανεβηκα εχοντας αφαιρεσει το μπροστηνο φτερο.

λοιπον το κουνημα μειωθηκε δραματικα!!!!!!!!!!!!!!

πραγματικα σταματησε να κουναει σε πολυ μεγαλο βαθμο,τοσο που μου γανηκε οτι δεν κουναγε καν...

μαλιστα στο δρομο κορινθου πατρας καταφερε να στριψει η μηχανη με 130 περιπου(οχι ανοιχτη στροφη) χωρις περιεργα κουνηματα.

λοιπον τωρα αυτο που σκεφτομαι να καλω ειναι να αλλαξω το μπροστινο φτερο(ειναι παρα πολυ μαλακο μιας και στρεβλωνεται υπερβολικα ευκολα και επιρεαζει τη σταθεροτητα στις μεγαλες ταχυτητες...

το θεμα ομως ειναι να μη δωσω και τσαμπα λεφτα και το φτερο που θα παρω να μου κανει τα ιδια...

αυτο που σκεφτομαι ειναι κατι σαν αυτα τα κοντα που βαζουν στα sm μιας και φαινεται να εχουν αρκετες γωνιες(αρα ειναι πιο στιβαρα) και ειναι και πιο αεροδυναμικα(μαλλον)...

οποιος εχει αλλαξει φτερο μπροστα ας πει μια γνωμουλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    λοιπον παιδια update...

επειδη σιγουρα δεν ημουν τρελος για το κουνημα,επιασα παλι με ενα φιλο μου με αμαξι γυρω στα 130-140 και οταν ειδε πως πηγαινε η μηχανη πραγματικα πανικοβληθηκε που το εβλεπε

λοιπον εκανα το εξης...

μιας και ανεβηκα αθηνα το σκ απο την πατρα ανεβηκα εχοντας αφαιρεσει το μπροστηνο φτερο.

λοιπον το κουνημα μειωθηκε δραματικα!!!!!!!!!!!!!!

πραγματικα σταματησε να κουναει σε πολυ μεγαλο βαθμο,τοσο που μου γανηκε οτι δεν κουναγε καν...

μαλιστα στο δρομο κορινθου πατρας καταφερε να στριψει η μηχανη με 130 περιπου(οχι ανοιχτη στροφη) χωρις περιεργα κουνηματα.

λοιπον τωρα αυτο που σκεφτομαι να καλω ειναι να αλλαξω το μπροστινο φτερο(ειναι παρα πολυ μαλακο μιας και στρεβλωνεται υπερβολικα ευκολα και επιρεαζει τη σταθεροτητα στις μεγαλες ταχυτητες...

το θεμα ομως ειναι να μη δωσω και τσαμπα λεφτα και το φτερο που θα παρω να μου κανει τα ιδια...

αυτο που σκεφτομαι ειναι κατι σαν αυτα τα κοντα που βαζουν στα sm μιας και φαινεται να εχουν αρκετες γωνιες(αρα ειναι πιο στιβαρα) και ειναι και πιο αεροδυναμικα(μαλλον)...

οποιος εχει αλλαξει φτερο μπροστα ας πει μια γνωμουλα...

ρε πανο στα τοσα χλμ και το δικο μου κουναει σα τρελο πιστευω οτι δεν ειναι καποιο προβλημα απλα αυτα τα μηχανακια δεν εχουνε σχεδιαστει για μεγαλες ταχητητες για αυτο κουνανε
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

λοιπον παιδια update...
    Yπάρχει μια γέφυρα για το φτερό η οποία το σταθεροποιεί αρκετά. Ρώτα για αυτή αλλιώς ψάξε για πιο σκληρό φτερό αλλά όχι κοντό γιατί πιστεύω θα δείχνει άσχημα με τις μεγάλες ρόδες
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Tα ΧΤ σε μεγάλες ταχύτητες δλδ 120+ , έχουν θέμα. Η γεφυρα βοηθάει λίγο, αλλα το κοντό φτερό ή το χαμηλό φτερό βοηθάει πολύ.
    Μου έκανε εντύπωση που δεν το πήρες χαμπάρι όταν έγραψες...

Πριν απο μερικες μερες μαλιστα που ειχα βγαλει τα πλαστικα απ'το ντεποζιτο και το φτερο για να κανω μια δοκιμη υποθετοντας οτι μπορει να συνεβαινε λογω αεροδυναμικης και το πιεσα ομολογουμενως λιγο παραπανω, βγαινοντας απο μια ανοιχτη στροφη με 130+ οταν εφερα τη μηχανη καθετα στο δρομο αρχισε να ταλαντωνεται πολυ εντονα σε βαθμο που αναγκαστηκα να κοψω αποτομα για να μην εχουμε παρατραγουδα...
    Για ρίξε και μια ματιά εδώ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Tα ΧΤ σε μεγάλες ταχύτητες δλδ 120+ , έχουν θέμα. Η γεφυρα βοηθάει λίγο, αλλα το κοντό φτερό ή το χαμηλό φτερό βοηθάει πολύ.
    Μου έκανε εντύπωση που δεν το πήρες χαμπάρι όταν έγραψες...

Για ρίξε και μια ματιά εδώ

βασικα το μπροστινο φτερο το ξαναεβαλα στην 1η δοκιμη μιας και ηταν ψιλοβρεμενα και με το που βγηκα απ'το σπιτι και εφαγα τα νερα στη μουρη γυρησα και το ξαναβαλα και εκανα δοκιμη απλα χωρις τα πλαστικα στο ντεποζιτο...

παντως στο ταξιδακι που εκανα χωρις το φτερο (Αθηνα-Πατρα) η μηχανη ηταν ΠΟΛΥ πιο σταθερη στο δρομο απ'οτι με το φτερο.

πανε βαλε το accerbis φτερο αλα μοταρντ
    εχει πολλα νευρα κ ειναι στιβαρο κ στα 150
    ειναι πολυ ομορφο κ σιγουρα δεν θα κλαις τα 25 σου ?

μετα
    τσεκαρε αν εχεις διαρροες στα καλαμια
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Yπάρχει μια γέφυρα για το φτερό η οποία το σταθεροποιεί αρκετά. Ρώτα για αυτή αλλιώς ψάξε για πιο σκληρό φτερό αλλά όχι κοντό γιατί πιστεύω θα δείχνει άσχημα με τις μεγάλες ρόδες

Το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο,οτι θα διχνει ασχημο με το κοντο φτερο.

Τωρα βεβαια δεν γνωριζω ποσο αποτελεσματικη θα ειναι αυτη η γεφυρα στο φτερο...

Μηπως ξερεις κανεις απο που μπορω να την παρω?

Το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο,οτι θα διχνει ασχημο με το κοντο φτερο.

Τωρα βεβαια δεν γνωριζω ποσο αποτελεσματικη θα ειναι αυτη η γεφυρα στο φτερο...

Μηπως ξερεις κανεις απο που μπορω να την παρω?

ακομα κ σε αφρικα το κοντο φτερακι τα σπαει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πανε βαλε το accerbis φτερο αλα μοταρντ
    εχει πολλα νευρα κ ειναι στιβαρο κ στα 150
    ειναι πολυ ομορφο κ σιγουρα δεν θα κλαις τα 25 σου ?

μετα
    τσεκαρε αν εχεις διαρροες στα καλαμια

Τα καλαμια ειναι οκ,εγινε σερβις προσφατα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ακομα κ σε αφρικα το κοντο φτερακι τα σπαει!

Αυτο το φτερακι που μπορω να το βρω???

Και σε τι τιμη βρησκεται???

καμια φωτο του υπαρχει?

1

2

20-30?

ΜΗΝ ΑΛΑΖΕΙΣ ΦΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαμενα λεφτα, σιγουρα το προβλημα σου δεν ειναι εκει, οκ το φτερο ελατωνει το κουνημα αλλα οχι δραματικα οσο φανταζεσε δηλαδη. το κουνημα που περιγραφεις δεν ειναι νορμαλ.
    εγω σου προτεινω να βαλεις μια καλη γεφυρα (στο μανισιο φτερο) να κοιταξεις τα ρουλμαν απο τις μανες του τιμονιου, και να κανεις μια ζυγοσταθμηση (κατα προτημηση σε ηλεκτρονικη) τα ελαστικα σου. μονο ετσι θα λυθει το προβλημα σου χωρις περιτα εξοδα......
    Σου μιλαω εκ πειρας το χτ μου αυτη τη στιγμη δεν κουναει καθολου αν και δε το εχω παει πανω απο 130χλμ γιατι το ψιλο στρωνω και δεν θελω να το σκασω ακομα.

http://i206.photobucket.com/albums/b...y/DSC00207.jpg
    ειμαι ανορθογραφος το ξερω....!
    http://www.myspace.com/outdooraridaia
    http://www.myspace.com/animalcopy

Αρχικά δημιουργήθηκε από animalcopy
    ΜΗΝ ΑΛΑΖΕΙΣ ΦΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαμενα λεφτα, σιγουρα το προβλημα σου δεν ειναι εκει, οκ το φτερο ελατωνει το κουνημα αλλα οχι δραματικα οσο φανταζεσε δηλαδη. το κουνημα που περιγραφεις δεν ειναι νορμαλ.
    εγω σου προτεινω να βαλεις μια καλη γεφυρα (στο μανισιο φτερο) να κοιταξεις τα ρουλμαν απο τις μανες του τιμονιου, και να κανεις μια ζυγοσταθμηση (κατα προτημηση σε ηλεκτρονικη) τα ελαστικα σου. μονο ετσι θα λυθει το προβλημα σου χωρις περιτα εξοδα......
    Σου μιλαω εκ πειρας το χτ μου αυτη τη στιγμη δεν κουναει καθολου αν και δε το εχω παει πανω απο 130χλμ γιατι το ψιλο στρωνω και δεν θελω να το σκασω ακομα.

http://i206.photobucket.com/albums/b...y/DSC00207.jpg

To θεμα ειναι οτι το κουνημα μειωθηκε παρα πολυ οταν εβγαλα το φτερο και μαλιστα ταξιδεψα ανετα χωρις κουνηματα...

Τι να πω ρε γμτ δεν ξερω,μετα τις γιορτες θα του κανω ενα γενικο ελεγχο...

2

παιδια και μενα κουναγε και το μηχανακι εχει 9.000 χιλιομετρα...με την γεφυρα στανιαρε ομως !!!ειναι βαρκα γιαλο το ΧΤ MHN CAXNETE ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ!!!
    yamaha xt gia trela!

Γειά σας, μέχρι πριν 1 μήνα είχα XT600E επί 11 χρόνια, πολύ καλή μηχανή γιά όλες τις δουλειές. Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για βλάβες διαβάzετε το user manual. Γιά το κούνημα τώρα, το XT600E είναι μηχανή on-off ή μήπως off-on, πάνω από 130 κουνάει εκτός αν πάει κανένας ευθεία, οπότε πάει και λίγο περισσότερο. Γιά μεγαλύτερες ταχύτητες "αλλαγή ελαστικού με ένα δρόμου, ενίσχυση φτερού ή ακόμη καλύτερα αλλαγή φτερού με ένα χαμηλό και τέλος γέφυρα στο μπροστινό σύστημα ανάρτησης.
    Μανόλης Κ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. μαλακή μπροστα αναρτηση σε ΧΤ
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2006, 11:51
  2. καηκε λαμπακι σε ΧΤ 2001 και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 20:55
  3. Ενδειξη νεκράς σε ΧΤ
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 07:18
  4. Τσιμουχάκια Βαλβίδων σε ΧΤ
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 07:37
  5. Aλλαγη λαδια σε ΧΤ 400