Εντάξει Νίκη... δεν πειράζει...![]()
....
Ωραία φωτογραφία Θανάση...!![]()
Θάνος..
Εσύ μην παραπονιέσαι... δεν τις έβαλα όλες!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Ρε συ Χρήστο... καλέ μου άνθρωπε... βάζε καμμιά παράγραφο... άφηνε καμμιά γραμμή κενή!! Για να κάνω scroll down το κείμενο σου πρέπει να βάζω δάχτυλο (με το συμπάθειο) για να μη χάσω τη γραμμή που διάβαζα!:hypnotize
Πάντως, με εξαίρεση την Κατερίνα που την έλεγαν Σοφία... καλά τα λες!![]()
.................
Με βαμησι ολο το πρωι χτες (προβλεπεται και για σημερα), ξερεις τι τραβηξα μεσα σε δυο ωρες το απογευμα να γραψω 13.000 χαρακτηρες ???
Μου θες και παραγραφους ...![]()
:rotflmao:
Ρε συ Κωστη παλιογυφτε ...
Μετεφερε την ειλικρινη συγνωμη μου και την μεταμελεια μου στην Σοφια ...![]()
![]()
Μα και οταν μιλησαμε Κατερινα την ειχα πει και δεν με διορθωσε γαμωτο ...![]()
Βαμημενο ροκφορ ...(ή γκουντα, ή αλτσχαϊμερ, δεν θυμαμαι ακριβως)
![]()
...πολύ ωραία περάσατε. Ζήλεψα!![]()
![]()
![]()
Πάντα έτσι όμορφα![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
............
Με τη Στέλλα να με πιέζει από πίσω
...........
Και μια και τα λεμε ολα ...
Να μην πω για την Στελλα που κι αυτη για "Κατερινα" (ή Θαναση, δεν ειμαι σιγουρος) την θυμομουνα και επειδη ημουνα βεβαιος οτι κανω λαθος, δεν την ανεφερα με το ονομα της ....
![]()
Ναι, ο Προεδρας ειναι καθως και ο "21238" ή "74562" ή "34567" ή "Πεταλουδας" η κατι τελος παντων, που εβαλε και το αρχικο ποστ για την μοτομασα εδω και μας εδωσε και τις οδηγιες για το πως θα το βρουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikou
Α!!! Αυτός ο κύριος με το μπλέ-μαύρο colori ενημερωτικά είναι ο πρόεδρος του roadrunner ..σωστά???
![]()
Ευχαριστουμε Κωστα!![]()
Παντα τετοια ...![]()
Παντα τετοια παιδια...
να'μαστε καλα και να γυριζουμε ολοι!!!
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Ρε παπάτζα Τανάση μάστορα των psi......τι βλέπω ΚΑΙ μπλουζάκι ΚΤΜ?????
Τι ειν τούτος ρε?!?!? Κινούμενη διαφήμιση είναι!!
Σκουφάκια ΚΤΜ....
Μπλουζάκια ΚΤΜ...
Σωβρακα (όχι ...άκια) ΚΤΜ....
Μοτοτσυκλέτα...ΚΤΜ!!!(απλά μοιάζει με Αφρικα)....
Ρε συ ειμαι σίγουρος ότι στα παιδάκια σου έχεις παρει τις πιπίλες ΚΤΜ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."
And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.
I can't wait to go back online...
Αρχικά δημιουργήθηκε από darkCount
..................
Ρε συ ειμαι σίγουρος ότι στα παιδάκια σου έχεις παρει τις πιπίλες ΚΤΜ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσυ το λες για πλακα, αλλα αυτος οντως εχει !!!![]()
Ασε που εχει και ανοικτηρι για τις μπυρες ΚΤΜ !!! :rotflmao:
Τωρα βεβαια το οτι με το ανοικτηρι αυτο ΔΕΝ ανοιγει μπυρα που να κτυπας το κωλο σου κατω και αναγκαζεσαι να ανοιξεις με το χελωνακι, ειναι ΑΛΛΟ θεμα και καλυτερα να ΜΗΝ το θιξουμε, γιατι θα υπαρξουν προεκτασεις και θα παμε κατ' ευθειαν στις "Διαμαχες" ....
![]()
Πάντα τέτοια παιδιά!!!
Να μην αρχίσω να σχολιάζω τη γερουσία γιατί όπως είπαν ήδη θα πάει στις διαμάχες! αχαχαχαχααα
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!