Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 137

Θέμα: ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ?????( Kevin Schwantz)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Στέλιο, το βλέπουμε λίγο διαφορετικά βρε αδερφέ...

μπαίνω και κάνω trackdays μέγαρα και σέρρες, όσο μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου... και όσο θα έχω την άνεση αυτή, θα συνεχίσω να το κάνω... Δεν μπορώ να στο μεταφέρω το συναίσθημα της πίστας, οχι αν δε το έχεις ζήσει. Και εντάξει, δεν είμαι αγωνιζόμενος, και ουτε θα γίνω,,,

αλλά το βλέπω σαν μια πολυ ενδιαφέρουσα εμπειρία, που για μενα αξίζει... αν μου περισέψουν κάποια στιγμή τα 900, ναι θα τα δώσω... (τώρα δεν παίζει μια )....

ρε φίλε μην με παρεξηγείς. δεν είπα τίποτα για την πίστα και τα μέγαρα ή τις σέρρες. σ αρεσει; καλά κάνεις. μαζί σου και να το γλεντάς.
    Όχι όμως ρε φίλε να σκας 900 μόνο και μόνο επειδή θα είσαι ένα διήμερο με τον Schwantz. Αυτό είναι που μ ενοχλεί. Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά μόνο και μόνο γι αυτό; Δηλαδή πες μου ρε φίλε να καταλάβω. Τι στην ευχή θα σου προσφέρει που αξίζει 900 ευρώ;;;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

oi super sport-super bike μηχανες ειναι εξειδικευμενα εργαλεια.Οσοι κατα τη γνωμη μου παντα, πηγαινουν σε σχολεια ειναι γιατι θελουν να μαθουν πως να τα χειριζονται καλυτερα λοιπον αυτα τα εργαλεια,να τα χαιρονται σε track days,να ξερουν πως να στριβουν σε καμια γρηγορη βολτα η ακομα και να κανουν τα πρωτα τους βηματα αγωνιστικα.Μπορει να μην εχουμε πιστες αλλα καλυτερα να ξεδινεις Μεγαρα παρα να εισαι δημοσιος κινδυνος.Ασε που τα GSXR πρεπει να τα μαθεις καλα γιατι αν πεσεις αναρωτιεσαι:ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε τι αντιδρασεις ειναι αυτες;

Λες και ειναι υποχρεωτικο το μαθημα και πρεπει να παμε ολοι.

Ασχετως του τι θα δειξει ο Kevin Schwantz σε οσους συμμετασχουν, εσεις ποσο πιστευετε οτι θα πρεπει να χρεωνε ενας πρωην παγκοσμιος πρωταθλητης για να σας κανει μαθηματα;

Δηλαδη τι θετε; να ερθει ο Rossi σε λιγα χρονια και να κανετε μαθηματα συμπληρωνοτας κουπονια απο τον Βασιλοπουλο;

Εδω αλλοι δινουν 500ευρω για να παρουν κινητο, δεν με χεζετε λεω εγω...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Υποθέτουμε λοιπόν γιατί έχεις βλέψεις στον αγωνιστικό τομέα εντός κι εκτός Ελλάδος κι ότι στην Ελλάδα και στους δρόμους της οδηγείς σαν οδηγός αγώνων....
    Οχι αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω καποια πραγματα πανω στο θεμα.Και ναι εχω βλεψεις για τους νεους αγωνιζομενους καποια στιγμη στα μεσα του 08 αν τα οικονομικα μου το επιτρεψουν.
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tony otis
    oi super sport-super bike μηχανες ειναι εξειδικευμενα εργαλεια.Οσοι κατα τη γνωμη μου παντα, πηγαινουν σε σχολεια ειναι γιατι θελουν να μαθουν πως να τα χειριζονται καλυτερα λοιπον αυτα τα εργαλεια,να τα χαιρονται σε track days,να ξερουν πως να στριβουν σε καμια γρηγορη βολτα η ακομα και να κανουν τα πρωτα τους βηματα αγωνιστικα.Μπορει να μην εχουμε πιστες αλλα καλυτερα να ξεδινεις Μεγαρα παρα να εισαι δημοσιος κινδυνος.Ασε που τα GSXR πρεπει να τα μαθεις καλα γιατι αν πεσεις αναρωτιεσαι:ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ενω μετα ducati δεν χρειαζεται να πεσεις,σκορπαει απο μονο του!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ps:You asked for it.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Οχι αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω καποια πραγματα πανω στο θεμα.Και ναι εχω βλεψεις για τους νεους αγωνιζομενους καποια στιγμη στα μεσα του 08 αν τα οικονομικα μου το επιτρεψουν.
    το να θες να μάθεις κάποια πράγματα για την αγωνιστική οδήγηση, δεν ακυρώνουν αυτά που σου δίνει ένα σύνολο μαθημάτων σαν το CSS
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

το ducati σκορπαει οπως τα λες ακριβως...ολα τα suzukακια δεξια και αριστερα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    το να θες να μάθεις κάποια πράγματα για την αγωνιστική οδήγηση, δεν ακυρώνουν αυτά που σου δίνει ένα σύνολο μαθημάτων σαν το CSS
    Σωστος δεν αντιλεγω αλλα δωσε μου εσυ λεφτα και κανω και ολα τα level αλλα και του Schwantz την αγωνιστικη οδηγηση. :rotflmao: :rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Σωστος δεν αντιλεγω αλλα δωσε μου εσυ λεφτα και κανω και ολα τα level αλλα και του Schwantz την αγωνιστικη οδηγηση. :rotflmao: :rotflmao:
    Το να μην εχεις τα χρήματα να πας το καταλαβαίνω, αλλά εσυ αλλα έλεγες..οτι τα μαθήματα του CSS είναι για τους άσχετους κλπ.
    Οτι ναναι...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

οτι να ναι οντως.βαλε και βοηθητικες και πανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ρε φίλε μην με παρεξηγείς. δεν είπα τίποτα για την πίστα και τα μέγαρα ή τις σέρρες. σ αρεσει; καλά κάνεις. μαζί σου και να το γλεντάς.
    Όχι όμως ρε φίλε να σκας 900 μόνο και μόνο επειδή θα είσαι ένα διήμερο με τον Schwantz. Αυτό είναι που μ ενοχλεί. Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά μόνο και μόνο γι αυτό; Δηλαδή πες μου ρε φίλε να καταλάβω. Τι στην ευχή θα σου προσφέρει που αξίζει 900 ευρώ;;;;;
    θα στο προσεγγίσω αλλιώς

δυο μέρες CSS στο ελλάντα κάνουν 600 !!! .... στα μέγαρα....ξερς, το "χωράφι"...

με πιάνς???

ε ρε συ, θα δώσω +300 μόνο και μόνο για να τα ακούσω απο ένα παγκόσμιο πρωταθλητή, τόσο απλό είναι

μερικά πράγματα είναι ανεκτίμητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Το να μην εχεις τα χρήματα να πας το καταλαβαίνω, αλλά εσυ αλλα έλεγες..οτι τα μαθήματα του CSS είναι για τους άσχετους κλπ.
    Οτι ναναι...
    Ασχετους με την εννοια οτι εχουν ανεβει πρωτη φορα σε μηχανη και δεν γνωριζουν τιποτα απο το να την βαζουν μπροστα και να πηγαινουν για καφε μαζι της.

Τα παραλεω οντως μερικες φορες μην με παρεξηγειτε.Ολα αυτα που μαθαινουν στο css (πανω κατω) τα εχω εφαρμοσει στον δρομο και στην πιστα απο τα βιβλια που κυκλοφορουν οπως του Keith Code.Mε λιγα λογια αν καποιος βαλει κατω το ξεροκεφαλο του και διαβασει μπορει να τα μαθει ολα αυτα χωρις να σκασει φραγκα στην σχολη.Ειχα βεβαια και βοηθεια απο φιλους που απο αυτους εμαθα τα βασικα και μετα εκανα οτι εκανα μονος μου.

edit:Απλα στα σχολεια αυτα σε παιρνουν απο το χερακι και στα δειχνουν,εγω δεν ειχα αυτην την πολυτελεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tony otis
    οτι να ναι οντως.βαλε και βοηθητικες και πανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........
    Σε ειπα εγω κουλο??
    Μαθε να την βαζεις μπροστα και μετα ελα να μΕ την πεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ++++ στο gixxerakia κ στο road spirit κ στον el hymador

δλδ τι αξιζει 900 ευρω κ οχι αυτο

2 μερες ειναι που θα τις θυμασαι σ ολη σου τη ζωη..

κ για καποιον που θελει να τρεξει αγωνες (καποτε, στη ζωη του, για την καυλα του) ειναι μια χαρα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    θα στο προσεγγίσω αλλιώς

δυο μέρες CSS στο ελλάντα κάνουν 600 !!! .... στα μέγαρα....ξερς, το "χωράφι"...

με πιάνς???

ε ρε συ, θα δώσω +300 μόνο και μόνο για να τα ακούσω απο ένα παγκόσμιο πρωταθλητή, τόσο απλό είναι

μερικά πράγματα είναι ανεκτίμητα
    δεν το βλέπω έτσι. Και δεν πάω για CSS Μέγαρα αλλά Σέρρες! και την εκδρομούλα μου και το μάθημα μου.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kevin Schwantz riding tips
    από Da.Vintage στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 14:20
  2. Kevin Schwantz School στην Ελλάδα?
    από road spirit στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2007, 13:13
  3. kevin schwantz school