Το thread θα καθαριστεί σε λίγο, μιας και μπερδέψαμε τα μπούτια μας.![]()
Αυτη την αισθηση εχω κι εγω.Με ολα αυτα εχω ακουσει για το πολυ 3-4 αλογα.Αλλα δε μπορει καπου θα κρυβονται ακομα 10 αλογακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ενα δικιο το εχεις, ζητω συγνωμη, αλλα παρασυρθηκαμε μαλλον ...
η τοποθετηση του commander εχει νοημα μονο εφοσον αλλαξεις τουλαχιστο και την εξατμιση σου με κατι πιο ελευθερο ...
απο μονο του δεν προκειται ποτε να σου δωσει παραπανω αλογα ...
ουτως η αλλως οτι αλογα κερδισεις θα ειναι βασικα απο την εξατμιση, η βασικη δουλεια του commander ειναι να σου φτιαξει την καμπυλη της ιπποδυναμης σε ολο το φασμα των στροφων, ωστε να εχεις ενα ομοιογενες και ευκολοδηγητο μηχανακι χωρις να καις τζαμπα βενζινη...
η σωστη διαχειριση καυσιμου ειναι σημαντικη στην απροβληματιστη λειτουργια ενος μοτερ
υπαρχει πιο ειδικος για να σου απαντησει βεβαια πανω σε αυτο, καποια στιγμη θα παρει χαμπαρι το θρεντ και θα σου απαντησει...![]()
![]()
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Ασε ρε συ να τα δει κι hornet να μας πει κι εκείνος την γνώμη του....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το thread θα καθαριστεί σε λίγο, μιας και μπερδέψαμε τα μπούτια μας.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τωρα μάλιστα.... αλλά για να τα βρεις είσαι διατεθιμένος να βάλεις ΠΟΛΥ βαθιά το χέρι στην τσέπη;Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Αυτη την αισθηση εχω κι εγω.Με ολα αυτα εχω ακουσει για το πολυ 3-4 αλογα.Αλλα δε μπορει καπου θα κρυβονται ακομα 10 αλογακια![]()
Δε διαφων.Αντε ρε παιδια κανεις που να εχει κανει ενα βημα παραπανω!Αντε να μαθαινουμε κι εμεις οι νεοτεροι!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τωρα μάλιστα.... αλλά για να τα βρεις είσαι διατεθιμένος να βάλεις ΠΟΛΥ βαθιά το χέρι στην τσέπη;
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
ρε, άμα δεν πληρώσει ο Έλληνας δεν μαθαίνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
.Αλλα δε μπορει καπου θα κρυβονται ακομα 10 αλογακια![]()
Πάντως και 10 αλογάκια καπου βρίσκονται και 40 και 60...
Δεν είπε κανένας σας μέχρι τώρα -τουλ από εκείνους που θέλουν ΑΛΟΓΑ- ΠΌΣΑ χρήματα είναι διατεθημένος να δώσει.
Και τι υπαναχωρήσεις είναι επίσης διατεθημένος να κάνει...
έχω πληρώσει και ''το έχω πληρώσει'' έτσι έχω μια ιδέα για το τι λέω.
αλλά από την άλλη θα μου πεις εδώ υπάρχουν άτομα που βελτιώνουν χαγιαμπούσες -και πληρώνουν γερά- για 10-20 άλογα.. μιας και τα 150/180 είναι λίγα.
εσείς γιατί να μη θέτε μερικά ακόμη..?
σωστά.
(ματαιότης ματαιοτήτων...)
Και να πεις οτι τα κρατάνε κιόλας; Με το που τα φτιάχνουν.... τα πουλάνε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αλλά από την άλλη θα μου πεις εδώ υπάρχουν άτομα που βελτιώνουν χαγιαμπούσες -και πληρώνουν γερά- για 10-20 άλογα.. μιας και τα 150/180 είναι λίγα.
εσείς γιατί να μη θέτε μερικά ακόμη..?
σωστά.
(ματαιότης ματαιοτήτων...)![]()
εγω ποτε δεν προσπαθω να εκλογικευσω την κ@βλα του καθενος...ειτε εχει παπι ειτε αεροπλανο εχει το αναφαιρετο δικαιωμα να το κανει πυραυλο καθως και να ρωτησει το πως γινεται...
στο δια ταυτα...καποια μηχανακια ειναι τρομερα φιμωμενα απο το εργοστασια(βλ. CB1300, GSX1400 κλπ) τα οποια με την προσθηκη μια αξιοπρεπους εξατμισης και ενος απλου set up τροφοδοσιας παιρνουν ακομη και 20 πολυ φθηνα αλογα εν αντιθεσει με καποια σπορ μοτο που πρεπει υπο συνθηκες να ιδρωσουν για να αποδωσουν τα επιπλεον...
η βεφα ειναι καπου στην μεση...10 αλογακια πανω κατω ειναι εφικτα με περιφερειακες αλλαγες...το commander δεν δημιουργει κανενα προβλημα στο vtec...χωρις περαιτερω συζητηση αυτο...η προσθηκη ολοκληρης εξατμισης με την κατ επεκτασιν αφαιρεση του καταλυτη , θα βοηθησει παρα πολυ και ειδικοτερα θα ριξει αισθητα την θερμοκρασια λειτουργιας η οποια ειναι τραγικη(οι κατοχοι με καταλαβαινετε νομιζω)...απο κει και περα τοποθετηση καυσαναλυτη σε συνθηκες δρομου,σωστη χαρτογραφηση και θα νομιζετε οτι πηρατε καινουριο μοτοσακο...
![]()
p.s. εμενα ας πουμε το παρακατω μου φαινεται απλως αξιοπρεπες...αλλα που θα μου παει...θα το φτιαξω...να φτασει πρωτα τα 1000 ,να κανω καμια βαλβιδα και να φτιαξω και καναν χαρτη της προκοπης...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Το πουλάς το VFR σου φιλαράκι;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και να πεις οτι τα κρατάνε κιόλας; Με το που τα φτιάχνουν.... τα πουλάνε!![]()
σιγα μην υπαρχει τετοιος μαλακας ...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω ποτε δεν προσπαθω να εκλογικευσω την κ@βλα του καθενος...ειτε εχει παπι ειτε αεροπλανο εχει το αναφαιρετο δικαιωμα να το κανει πυραυλο καθως και να ρωτησει το πως γινεται...
στο δια ταυτα...καποια μηχανακια ειναι τρομερα φιμωμενα απο το εργοστασια(βλ. CB1300, GSX1400 κλπ) τα οποια με την προσθηκη μια αξιοπρεπους εξατμισης και ενος απλου set up τροφοδοσιας παιρνουν ακομη και 20 πολυ φθηνα αλογα εν αντιθεσει με καποια σπορ μοτο που πρεπει υπο συνθηκες να ιδρωσουν για να αποδωσουν τα επιπλεον...
η βεφα ειναι καπου στην μεση...10 αλογακια πανω κατω ειναι εφικτα με περιφερειακες αλλαγες...το commander δεν δημιουργει κανενα προβλημα στο vtec...χωρις περαιτερω συζητηση αυτο...η προσθηκη ολοκληρης εξατμισης με την κατ επεκτασιν αφαιρεση του καταλυτη , θα βοηθησει παρα πολυ και ειδικοτερα θα ριξει αισθητα την θερμοκρασια λειτουργιας η οποια ειναι τραγικη(οι κατοχοι με καταλαβαινετε νομιζω)...απο κει και περα τοποθετηση καυσαναλυτη σε συνθηκες δρομου,σωστη χαρτογραφηση και θα νομιζετε οτι πηρατε καινουριο μοτοσακο...
![]()
p.s. εμενα ας πουμε το παρακατω μου φαινεται απλως αξιοπρεπες...αλλα που θα μου παει...θα το φτιαξω...να φτασει πρωτα τα 1000 ,να κανω καμια βαλβιδα και να φτιαξω και καναν χαρτη της προκοπης...
πέστα χρυσόστομε , όλη μέρα αυτά προσπαθούμε να πούμε,αλλά στου κουφού την πόρτα ...................................................................και στην κορφή κανέλλα.......
Anyway ,RESPECT φίλε reinmeister για την τεκμηριωμένη απάντηση , όπως και για το εργαλείο σου βεβαίως βεβαίως
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@kostasdirt: δεν ενδιαφέρει κανέναν αν θα βάλεις μια δυναμομέτρηση, φίλε.
Θα ενδιέφερε όμως ΠΟΛΛΟΥΣ αν έβαζες μια δυναμομέτρηση ΠΡΙΝ από οτιδήποτε κάνεις και ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ.. και εννοείται στο ΙΔΙΟ δυναμόμετρο.
Καλά μην το λες,υπάρχουν και κάποιοι που τους ενδιαφέρει να δουν ,έστω και το "μετά" μόνο,καλό θα ήταν βέβαια να έχουμε και μιά μέτρηση πριν όπως λες,αλλά και αν δεν ...it s ok...
Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος είναι άμεσα σχετικό με το όλο thread και σίγουρα σχετικό με τα ΜΟΝΤΕΛΑ-->Honda VFRs ....![]()
ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΒΡΕ ΤΑΣΟ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Έχεις δίκιο φίλε συμφορουμίτη.![]()
Μην χαλιέσαι και κράτα την διάθεσή σου για το Περτούλι και τα Μετέωρα. Εγώ από την περσινή εκδρομή απόχτησα εξαιρετικούς φίλους και μοιράστηκα μαζί τους 15000χλμ υπέροχων διαδρομών.
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ-ΤΑ ΦΡΕΝΤΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ......![]()
![]()
ΟΛΟΙ ΣΤΗΣ 10 ΜΑΙΟΥ......ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ........ΣΑΣ ΕΧΩ :rotflmao: :rotflmao:
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M