Λιγοι μηνες ντελιβερι θα σε φερουν στα ισα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νεύρα όχι..... κούραση από την καθημερινή κατάσταση στο δρόμο....
και βαρέθηκα να βλέπω σταυροφόρους που νομίζουν ότι το θέμα θα φτιάξει με μια καταγγελία στον βαριέμαι που ζω δημόσιο κακοπληρωμένο υπάλληλο.... αλλά μετά πάμε και ψηφίζουμε σαν τα γελάδια αυτούς που συντηρούν την παρούσα κατάσταση....
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε γ@μώ το φελέκι μου κινέζικα γράφωΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σκοπός του thread δεν είναι να ακούσω "μπράβο" ή ο,τιδήποτε άλλο...;;;
![]()
καλά κινέζικα δεν γράφεις.... αλλά για εμάς τους ελέφαντες.... δεν μας εξηγείς ποιος είναι ο αντικειμενικός σκοπός του thread;Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ρε γ@μώ το φελέκι μου κινέζικα γράφω;;;
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Άρα το πρόβλημα είναι πως ΔΕ διαβάζετεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
καλά κινέζικα δεν γράφεις.... αλλά για εμάς τους ελέφαντες.... δεν μας εξηγείς ποιος είναι ο αντικειμενικός σκοπός του thread;...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Απλώς θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, για να αναδείξω το γεγονός πως κάποιος διάβασε αυτό που έγραψα, δεν πετάχτηκε "στον κάλαθο των υπ' όψιν" κατευθείαν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Απλώς θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, για να αναδείξω το γεγονός πως κάποιος διάβασε αυτό που έγραψα, δεν πετάχτηκε "στον κάλαθο των υπ' όψιν" κατευθείαν...
Κι επειδή ρε Θωμάκο σΕ απαντήσανε..... τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν σε γράψανε κιόλας;![]()
Το ωραίο θα είναι να στείλουν κανέναν τροχαίο εκεί και να γράψει εσένα για κάτι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
...απο μονο του?...μπραβο κρατος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στην Αγγλία (ατυχές το παράδειγμα) το κράτος δουλεύει (και δουλεύει ΚΑΛΑ) από μόνο του....
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στην Αγγλία (ατυχές το παράδειγμα) το κράτος δουλεύει (και δουλεύει ΚΑΛΑ) από μόνο του.... Θυμάμαι ότι συνέλαβαν τον υπουργό εσωτερικών για παράβαση του ΚΟΚ και τον πήγαν δεμένο στο δικαστήριο (και παραιτήθηκε μετά).
Μηδενιστική; Καθόλου! Η πραγματικότητα είναι. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.... να καταγγείλει τους παραβιάζοντες τον ερυθρό σηματοδότη, αυτούς που παρκάρουν στα πεζοδρόμια (ΙΧ και μοτο) κλπ.
Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι στην χώρα αυτή ζούνε ζώα αμόρφωτα και δεν ακούνε και δεν θέλουν να καταλάβουν...
Diesel, φρέντο, γυαλί, κομπολόι, κανένα μουν@κι στο διπλανό τραπέζι και πέρνουμε μετά το 7000cc SS ή κουτί και κάνουμε παντιλίκια.... να μας ακούσει/δει το μουν@κι που λέγαμε.... Παραβιάζει όλα τα στοπ, το κρανος είνια για τους φλώρους και χαλάει και το μαλλί, στο κόκκινο βαριέται να περιμένει, σταματάει καμιά φορά γιατί υπάρχει κίνηση αλλά πάνω στην διάβαση των πεζών κι αν του πουν τίποτα τους ρίχνει και κανένα καντήλι γιατί τόλμησαν να του μιλήσουν, μπαίνει Αττική Οδό και πάει με όσα λέει στο τέλος το κοντέρ, βγαίνει και φτάνει σπίτι του, κι αν δει κανέναν να μην σταματάει στο στοπ της γειτονιάς του τον γαμοσταυρίζει και το συζητάει με τους κολλητούς την επομένη στον καφέ για τους μαλάκες οδηγούς που κυκλοφορούν.
Αυτοί είμαστε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος σε ολαΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Μπράβο ρε mc...
Βέβαια ως προς το τι θα γίνει, το πιο πιθανό ειναι να φανεί ενα όργανο για μια μέρα ή έναν μήνα, και μετά η κατάσταση να επανέλθει στο 'νορμαλ'. Αν βέβαια ο κυρ διοικητής δεχόταν 100 ή 1000 επιστολές, το θέμα θα ήταν διαφορετικό. Και τα λέω αυτά γιατι κι εγώ έχω στείλει επιστολές κι έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη. Αστυνομία, υπουργεία, νομαρχίες, δήμοι, Τραμ κ.α. Πρόσφατα είχα και στενή επαφή 3ου τύπου με όργανα (της αστυνομίας) και έκανα χρήση των δικαιωμάτων μου πάνω τους... με αποτέλεσμα ........απλώς να βρεθούν προ εκπλήξεως και σε πλήρη αδυναμία να εφαρμόσουν τον Νόμο. Γιατί; Γιατί δεν εφαρμόζεται πουθενά και ποτέ σε αυτή τη χώρα, και αν ένας (μεμονομένα) το διαπιστώσει και το καταγγείλει (όπως και εσύ π.χ. τώρα), τι άλλο να γίνει εκτός από το να χαθεί.
Μπράβο όμως όπως και να έχει. Είναι απλό και αποτελεσματικό πράγμα η επιστολή... (αν το κάνουν περισσότεροι).![]()
αξιζει παντως να ασχολουμαστε εστω και για "το τιποτα"![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!