Εσύ πότε ήρθες στο ΣαρακάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εσυ ετοιμασου να κερασεις καφε αυριο, θα ειμαι στον Πεθαινο να παρω τα πασα για την εκθεση κατα της 1:30 - 2. Που θα σε βρω? Φραπε, γλυκο με γαλα..![]()
![]()
Εσύ πότε ήρθες στο ΣαρακάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εσυ ετοιμασου να κερασεις καφε αυριο, θα ειμαι στον Πεθαινο να παρω τα πασα για την εκθεση κατα της 1:30 - 2. Που θα σε βρω? Φραπε, γλυκο με γαλα..![]()
![]()
Σαρακακη δεν ηρθα, αλλου ειμαι, σε καθετο Honda (απ'το Δεκεμβρη) αλλα θα ειμαι στο περιπτερο της Honda στην εκθεση σαν πωλητης..Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εσύ πότε ήρθες στο Σαρακάκη![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
όχι θα σε απογοητεύσω προτίμησα να βγάλω το παλιομηχανάκι το άλλο.
¨οποιος είναι κοντά προλαβαίνει να πάει να τα δεί πίσω απο το συνεργείο της Honda είναι και μπαίνεις ελεύθερα, υπόψη κιόλας τα έχουν παρατημένα χύμα οι στόκοι
Φανταζεστε σκηνικο?Να πανε λεει να το παρουν για να το στησουν στην εκθεση και να το εχουν σηκωσει για ανταλλακτικα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα δουμε κανα glx με ηλεκτρικα απο RC να πηγαινει σιφουνας και μοτερ πανω σε κανα cbr 600 ρρ να τρεχει στο πανελληνιο.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Φανταζεστε σκηνικο?Να πανε λεει να το παρουν για να το στησουν στην εκθεση και να το εχουν σηκωσει για ανταλλακτικα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα δουμε κανα glx με ηλεκτρικα απο RC να πηγαινει σιφουνας και μοτερ πανω σε κανα cbr 600 ρρ να τρεχει στο πανελληνιο.![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Σαρακακη δεν ηρθα, αλλου ειμαι, σε καθετο Honda (απ'το Δεκεμβρη) αλλα θα ειμαι στο περιπτερο της Honda στην εκθεση σαν πωλητης..![]()
(και οποιος καταλάβε, καταλαβΑ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ρε, που τον βρηκατε αυτον.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑ
(και οποιος καταλάβε, καταλαβΑ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε περιμενω για καφεδακι![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
ρε, που τον βρηκατε αυτον.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε περιμενω για καφεδακι![]()
![]()
χμμμμ ισως πηζω πολυ αυριο και περασω!![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
πω ρπμ πρωϊνιατικα...![]()
![]()
φανταζομαι οτι στην εκθεση δεν θα σε αφηνουν να το καβαλησεις ε??![]()