Είμεθα και ευγενείς.Πώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Η νέα γραμμή της ΑΝΕΚ είναι..![]()
αυτό το "μανδάμ" πολύ μου το κοπανάς τελευταία...![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Άλκηστη, βλέπω ότι "έπιασες" τις σημειολογικές προεκτάσεις αυτής της εικαστικής φωτογραφίας!Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τι περιμένει ο Αντουάν; Να βρέξει για να φύγει με το "ΣΙΧΑΘ'ΚΑ";
Ας σχολιάσει και ο ...καλλιτέχνης λοιπόν...
Είναι προφανές ότι εδώ μιλάμε για ...φωτογραφικό λόγο, τεχνηέντως αποδραματοποιημένο, που καταφέρνει να γίνει σχεδόν αντικειμενικός, χωρίς βιμπράτο, με την ηδύτητα της μελαγχολίας και με στωική εγκαρτέρηση μπροστά στην εντουρίστικη παρακμή του Σέιχ Σου.
Εδώ είναι που ο φωτογράφος φυλακίζει το βλέμα του OldMan και εισάγει τον θεατή σ΄ένα κόσμο σουρεαλιστικό...
Ένα βλέμα που μοιάζει με σπονδυλωτό μονόλογο της ιστορίας της μοτοσυκλέτας, τοποθετώντας τη σε μία διάσταση σουρεαλιστικά μεταφυσική, σαν ταξίδι μεταξύ πραγματικού και φανταστικού, που κανονικά θάπρεπε νάναι αποτυπωμένο σ΄ένα πίνακα από τέμπερα.
Εδώ ο φωτογράφος προσπαθεί να φυλακίσει τη σκέψη του OldMan που προφανώς οδηγεί προς το άπειρο, καταγράφοντας τη ρεμβαστική στάση του, απαλλαγμένη από την αγωνία της μοντερνικότητας, παίζοντας με το συμβολικό στοιχείο του καραβιού που συμπυκνώνει αποσπασματικές μνήμες, προσδοκίες, ψυχολογικές χρωματικές εντάσεις, ψυχοκινητήρια πάθη που ξεκινούν από το εντούρο και μας μεταφέρουν μεταφορικά στο βαπόρι με την cult ονομασία...
Οι εκφραστικές συνιστώσες του βλέματός του αποκαλύπτουν την απόγνωση γι΄αυτό που θάρθει....
...που δεν είναι άλλο από Varadero, που ο βαθυπνώδης αναβάτης του πιστεύει ακραδάντως ότι κάνει enduro, επιδεικνύοντας με τσαλίμια, ως σπαργώσα ζαργάνα, την δεξιοτεχνία του στο χώμα!
![]()
![]()
![]()
Το εν λόγω Σάββατο, ήμουν σίγουρος ότι ζούσα μεγάλες στιγμές αλλά δεν ήξερα γιατί. Τώρα το κατάλαβα.
:rotflmao:![]()
![]()
internet cafe και η Μυρσίνη .... δεν εξηγείται αλλιώς ...απο εκεί γράφει σίγουρα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Άλκηστη, βλέπω ότι "έπιασες" τις σημειολογικές προεκτάσεις αυτής της εικαστικής φωτογραφίας!
Είναι προφανές ότι εδώ μιλάμε για ...φωτογραφικό λόγο, τεχνηέντως αποδραματοποιημένο, που καταφέρνει να γίνει σχεδόν αντικειμενικός, χωρίς βιμπράτο, με την ηδύτητα της μελαγχολίας και με στωική εγκαρτέρηση μπροστά στην εντουρίστικη παρακμή του Σέιχ Σου.
Εδώ είναι που ο φωτογράφος φυλακίζει το βλέμα του OldMan και εισάγει τον θεατή σ΄ένα κόσμο σουρεαλιστικό...
Ένα βλέμα που μοιάζει με σπονδυλωτό μονόλογο της ιστορίας της μοτοσυκλέτας, τοποθετώντας τη σε μία διάσταση σουρεαλιστικά μεταφυσική, σαν ταξίδι μεταξύ πραγματικού και φανταστικού, που κανονικά θάπρεπε νάναι αποτυπωμένο σ΄ένα πίνακα από τέμπερα.
Εδώ ο φωτογράφος προσπαθεί να φυλακίσει τη σκέψη του OldMan που προφανώς οδηγεί προς το άπειρο, καταγράφοντας τη ρεμβαστική στάση του, απαλλαγμένη από την αγωνία της μοντερνικότητας, παίζοντας με το συμβολικό στοιχείο του καραβιού που συμπηκνώνει αποσπασματικές μνήμες, προσδοκίες, ψυχολογικές χρωματικές εντάσεις, ψυχοκινητήρια πάθη που ξεκινούν από το εντούρο και μας μεταφέρουν μεταφορικά στο βαπόρι με την cult ονομασία...
Οι εκφραστικές συνιστώσες του βλέματός του αποκαλύπτουν την απόγνωση γι΄αυτό που θάρθει....
...που δεν είναι άλλο από Varadero, που ο βαθυπνώδης αναβάτης του πιστεύει ακραδάντως ότι κάνει enduro, επιδεικνύοντας με τσαλίμια, ως σπαργώσα ζαργάνα, την δεξιοτεχνία του στο χώμα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λυπάμαι ειλικρινά, που εκτιμάτε την καλλιτεχνική μου κριτική, λιγότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
internet cafe και η Μυρσίνη .... δεν εξηγείται αλλιώς ...απο εκεί γράφει σίγουρα ...![]()
![]()
![]()
... από αρκουδοειδή Δραμινό νταλικιέρη, μεταφορέα ακατέργαστων κορμών από το Καράντερε!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
τώρα θα φταιει να σε φωτοσοπάρει με βαση την παραπάνω περιγραφη? όχι πες μου ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Λυπάμαι ειλικρινά, που εκτιμάτε την καλλιτεχνική μου κριτική, λιγότερο...
... από αρκουδοειδή Δραμινό νταλικιέρη, μεταφορέα ακατέργαστων κορμών από το Καράντερε!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
τελειοοοοοοοοοοοοοο !!! απ τις καλυτερες φωτοσοπιες που εχω δει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
....................................
.....................................![]()
![]()
![]()
Τι να σε κάνω ρε Billy που είσαι καλό παληκάρι ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
..............
.....................
Είναι προφανές
μπλα μπλα μπλα...............................εμενα σαν να χέζει μου φαινετε!! Τραβάει και ζόρι κρίνοντας απο την έκφραση!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άλκηστη, βλέπω ότι "έπιασες" τις σημειολογικές προεκτάσεις αυτής της εικαστικής φωτογραφίας!
Είναι προφανές ...
Δεν ειναι δυνατον!!!!......:rotflmao:
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εμενα σαν να χέζει μου φαινετε!! Τραβάει και ζόρι κρίνοντας απο την έκφραση!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είσαι άξεστος... Ανοιξε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς πριν κρίνεις τον καλλιτέχνη, το έργο και το μοντέλο του.![]()
safety doesn't happen by accident