Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Ολόκληρη έκθεση (moto 2008), δύο τα στραβά που βγάζουν μάτι!

για μισό ρε μάγκες ...

τα προιόντα τους οι αντιπρόσωποι τα εκθέτουν ο καθένας στο μαγαζί του ...
    το ότι μαζεύονται σε ένα χώρο για μια εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε διάφορα προιόντα, αμεσα και ευκολα, χωρίς να μας βγαίνει η παναγία απο μαγαζί σε μαγαζί, είναι και για δικο μας καλο ...

στο κατω κατω, και δωρεαν να ηταν η εισοδος, θα την ειχαν υπολογισει στα έξοδά τους και θα την πληρώναμε στην τελικη τιμη του προιόντος ...

σας αρεσει η γκρίνια μου φαίνεται ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    για μισό ρε μάγκες ...

τα προιόντα τους οι αντιπρόσωποι τα εκθέτουν ο καθένας στο μαγαζί του ...
    το ότι μαζεύονται σε ένα χώρο για μια εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε διάφορα προιόντα, αμεσα και ευκολα, χωρίς να μας βγαίνει η παναγία απο μαγαζί σε μαγαζί, είναι και για δικο μας καλο ...

στο κατω κατω, και δωρεαν να ηταν η εισοδος, θα την ειχαν υπολογισει στα έξοδά τους και θα την πληρώναμε στην τελικη τιμη του προιόντος ...

σας αρεσει η γκρίνια μου φαίνεται ...
    εγω γι'αυτο δεν παω σε προποτζιδικα γιατι καθεσαι σκεφτεσαι το στοιχημα, το συμπληρωνεις μετα απο μια ωρα και το κουμπι της καταχωρησης το παταει ο προποτζης.
    ε οχι και να τον πληρωσουμε κιωλας.
    σαν να πηδας μια ωρα και να ξεπετιεται καποιος και να χυνει.

ε οχι κυριοι προποτζιδες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

Παλιόπουστα πάει και το συκώτι μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω γι'αυτο δεν παω σε προποτζιδικα γιατι καθεσαι σκεφτεσαι το στοιχημα, το συμπληρωνεις μετα απο μια ωρα και το κουμπι της καταχωρησης το παταει ο προποτζης.
    ε οχι και να τον πληρωσουμε κιωλας.

ε οχι κυριοι προποτζιδες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μλκ MOZART εχω λιωσει στα γελια...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο με το προ-πο πηγαινε στον ο-παπ??
    :rotflmao: :rotflmao:

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Παλιόπουστα πάει και το συκώτι μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εχω την εντυπωση οτι δινεις εμφαση στο παλιοπουστα και λιγοτερο στο συκωτι και θα σε παρακαλεσω να μην με ξαναποκαλεσεις ετσι.

παλιογκει παρακαλω την επομενη :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αυτο με το προ-πο πηγαινε στον ο-παπ??
    :rotflmao: :rotflmao:

ο-ναι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΚΑΛΑ...ΟΛΟΚΛΗΡΗ BMW ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΖΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ.ΕΙΧΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ 800,ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΚ,ΤΗΣ ΛΕΩ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΓΑΝΑ ΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ TEST RIDE ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...(ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ...). ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ...ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ? -ΤΟ 1976 ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ...ΩΡΑΙΑ,1956 ΕΙΠΑΤΕ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ:rotflmao: :rotflmao: ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΙΧΕ???ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ 32ΑΡΗ ΓΙΑ 52ΑΡΗ??? ΡΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ... ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ?ΟΛΟΚΛΗΡΗ BMW,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑΤΟΥΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ?O TEMPORA O MORES!!!!ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΒΑΥΑΡΟΣ?ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ TARGET GROUP ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ? ΦΘΗΝΗ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ HERMES...

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    εχω την εντυπωση οτι δινεις εμφαση στο παλιοπουστα και λιγοτερο στο συκωτι και θα σε παρακαλεσω να μην με ξαναποκαλεσεις ετσι.

παλιογκει παρακαλω την επομενη :rotflmao:

--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Δυστυχώς αμάρτησα πριν καποια χρονια καυ υπέπεσα στο βαρυτατο αμάρτημα που φερει το όνομα Ohlins.

Ti να πω κι εγώ που υπέπεσα δις

(Και ohlins και yoshimura)

KΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Re: Ολόκληρη έκθεση (moto 2008), δύο τα στραβά που βγάζουν μάτι!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine

2ον Ζητήστε στο σταντ της BMW προσπέκτους για την 800 και την 650 GS.
    Δεν υπάρχουν, τελείωσαν, θα σας πουν οι (εντελώς) χαζές κοπελλίτσες.
    Πηγαίνετε πίσω από το σταντ (εύκολο είναι). Είναι περίοπτα τα προσπέκτους...!
    Τι κρίμα! Μια τέτοια αντιπροσωπεία και να είναι τόσο.... τσιφούτηηηηηηηη!!!

Τους παρεξηγησες τους ανθρωπους! Δεν ειναι τσιφουτηδες, απλα ειναι αλλης φιλοσοφιας.
    Δεν εδιναν προσπεκτους αλλα σημειωναν τη διευθυνση σου για να σου το στειλουν στο σπιτι!
    Σ' εμενα τουλαχιστον ετσι εκαναν (και σε καμια 20ρια αλλους διπλα μου). Ειναι λιγο πιο κυριλε οι ανθρωποι, τι να κανουμε?

Μη με ρωτησεις ομως γιατι δεν σου το ειπε η κοπελιτσα. Ισως να διαισθανθηκε οτι θα την ξεφωνιζεις ως χαζη και σου εκανε μουτρα προκαταβολικα!
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Για να μη λέμε μόνο τα στραβά...
    από souniwths στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 12:10
  2. Τα bering που ειπα σε μερικους...
    από ireneepi στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2005, 15:23
  3. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03