περαστικά Άκη και αγύριστα
ο ταρίφας πώς αντέδρασε μετά;
δέχτηκε τι έγινε ή έκανε την πάπια;
αν και έτσι όπως τα περιγράφεις μάλλον δεν έχει και πολλά περιθώρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν έγινε το μπαμ και σηκώθηκα μου λέει να σου αφήσω τα στοιχεία μου και να φύγω να προλάβω να φτιάξω τουλάχιστον το παράθυρο μη χάσω το μεροκάματο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
του λέω κάτσε να έρθει το ΤΟΤΑ να κάνει μια καταγραφή και μετά πας όπου θέλεις και εγώ πάω να βγάλω ακτίνες ... άρχισε τα μα και τα μου θα χάσω τη μέρα και τα σχετικά ...του λέω δεν πας πουθενά αν δεν έρθει ΤΟΤΑ ... ευτυχώς ήρθαν γρήγορα και είχα ήδη μαζέψει τους μάρτυρες και έδωσαν στοιχεία και έγινε σωστά η καταγραφή του ατυχήματος ...
με πήρε και αργά το μεσημέρι να τσεκάρει αν είμαι καλά και μου είπε πως αύριο θα πάει να υπογράψει στην ασφαλιστική για την δήλωση ...
πιστεύω πως δεν θα έχουμε παρατράγουδα ...
![]()
Α. ευτυχώς που δν έπαθες τπτ το σοβαρό.
Β.ελπίζω η μηχανή να μην έπαθε κ αυτή τπτ σπουδαίο (αλήθεια, τι καβάλαγες?)
Γ.καλή ζημιά του έκανες του μακάκα!.Όχι σαν κ μένα που με κράτησαν στο νοσοκομείο,μου κατέστρεψε μηχανή+εξοπλισμό 13,000 ευρώ κ εγώ του έκανα ζημιά 130 ευρώ!γμτ....
πάντα όρθιος Άκη, όσο για το να μη ξανακαβαλήσεις στην Αθήνα τι να πώ, ό,τι προστάζει η ψυχούλα σου!![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Άκη...κι εμένα μου τη σπάνε οι ταρίφες, αλλά δεν τους σπάω τα αμάξια ρε συ...
Δε σου λέω περαστικά ρε φίλε, γιατί ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα...καλά ξεμπερδέματα με το μακάκα
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Έτσι φαίνεται, γιατί απλά πλέον ΔΕΝ έχει άλλη επιλογήΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
με πήρε και αργά το μεσημέρι να τσεκάρει αν είμαι καλά και μου είπε πως αύριο θα πάει να υπογράψει στην ασφαλιστική για την δήλωση ...
πιστεύω πως δεν θα έχουμε παρατράγουδα ...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανες και κάλεσες την τοτα.
Αλλιώς μπορεί και (για να μην πω ότι σίγουρα θα) να την έκανε.
Αν πάντως σου κάνει νερά, απλά να του θυμίσεις ότι εκτός των άλλων υπάρχει και το Ποινικό.
Περαστικά και αγύριστα φίλε
![]()
Τι να σου πω ρε Ακη.
Επειδη εισαι 2 μετρα μαντραχαλος νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να εμβολιζεις το ταξακι του καθε μεροκαματιαρη επειδη ετσι σου την εδωσε;![]()
Τον ανθρωπο δεν τον σκεφτηκες που εχασε το μεροκαματο και θα στειλει το αμαξι αποσυρση;![]()
Αλητηριε.....
Περαστικα και αγυριστα και κοιτα να κανουμε κανα σερβις γιατι εγω αυτα περι κακωσεων δεν τα χαφτω.![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
opa re akh!!!!!! perastika re alani! tora to eida tha se paro avrio thl
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Περαστικά Άκη! Να γίνεις καλά ρε αδερφέ!![]()
Δεν έχω και εμπειρία να σε καταλάβω καλύτερα, αν και θα ήθελα να μην αποκτήσω...![]()
Γαμώτ γαμώτ...![]()
Να σού πω κι εγώ τα περαστικά μου και...ξέρεις τι εύχομαι;
Εύχομαι αυτή η "κάκωση" να κάνει ως δια μαγείας το χεράκι σου ευλύγιστο και ακούραστο,όταν ακουμπήσει πάνω στίς χορδές.![]()
![]()
Ας είναι μέχρι εδώ Άκη μου.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
![]()
πωπωπω ρε πστ μου......
Περαστικα ρε Ακη.....
![]()
περαστικά κι απο μένα...και αγύριστα......εεεε ρε...πρέπει να πάρουμε συσκευές διακτίνησης κινδύνου......σε ζόρε επάνω να πατάμε ενα κουμπί και να εξαφανιζόμαστε.....τι ναι αυτά ρεεεεεε....χθες σκεφτόμουνα...ρε μπας να φοράμε ιδίως το βράδυ και κίτρινα γιλέκα με ανακλαστικά όταν οδηγάμε? Ξέρετε, σαν τον τροχαίων ή των μαστόρων που δουλεύουν στις εργασίες δρόμων.......ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!
CALCULATOR ISLAND
Περαστικά ρε Ακη!![]()
![]()
![]()
και που 'σαι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Για την πόλη θα πάρω ένα τέτοιο μέχρι να σπάσει το γούρι γιατί με πάει γ@μιώντας ...![]()
μην το πάρεις σε κίτρινο...![]()
Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι Άκη !
Και καλά ξεμπερδέματα φίλε![]()
![]()
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ??![]()
![]()
![]()
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!! :a53: :a53: :a53:
ελπιζω να μην εχεις αλλα παρατραγουδα με τον μ@λακα τον ταριφα και να αποζημιωθεις οσο πιο γρηγορα.
η κακωση δεν ειναι τιποτα σε σχεση με αλλα που θα μπορουσες να παθεις αλλα δεν ειναι και αμελητεα...![]()
κανονισε να ξεκουραζεσαι και παγο για τις πρωτες 24 ωρες κ.λ.π.
δεν το ειδα νωριτερα γαμ%$#&^&^%^&:a37: :a37:
θα σε παρω τηλ λιγο αργοτερα ρε συ να δω πως εισαι.
αν δεν το σηκωσεις θα το καταλαβω....
οτι θα με γραψεις στα @@ σου...:rotflmao: :rotflmao:
και παλι περαστικα ρε Ακη...
![]()