Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: 206 χ 2

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    GT Aggressor.

Προς το παρόν σε προπονητήριο στο μπαλκόνι και οσονούπω στους δρόμους
    Απειλή είναι αυτό? :rotflmao: Το έχεις μαντρωμένο το κακόμοιρο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Το έχεις μαντρωμένο το κακόμοιρο....
    όντως

Σε λίγο όμως...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

έχω καλό timing
    Δίλημμα: Αφήνω τους τροχούς με τα χωμάτινα για να πηγαίνω απο το Παγκράτι στην Καλοπούλα ή βάζω λεπτούς αφάλτινους;
    Βάζεις στον 26άρη έλα λεπτό λαστιχάκι (γύρω στο 1,50 νούμερο) και είσαι πασάς !

Σκέφτεσαι ν'αγοράσεις καινούργιους τροχούς ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ναι...

γενικότερα να το κανω τελείως δρόμου, κάτι μονοπατάδες που έκανα παλιά στην Παρνηθα δε μ' ενθουσίασαν

Αντιθέτως η ανηφόρα της Συγγρού απο το Metropolitan ως τον Αγιο Σώστη ήταν όλα τα λεφτά

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Βάζεις στον 26άρη έλα λεπτό λαστιχάκι (γύρω στο 1,50 νούμερο) και είσαι πασάς !

Εσύ λεφτά για χάρους έχεις ε? Αλλά για ένα μπουτσικλετάκι του βουνού δεν έχεις....?
    Καβάλα τώρα το χάρο & έλα στο 3ήμερο με αυτό.. Στη τελική πάρε το CBF & έλα από άσφαλτο το βράδυ εκεί που θα τρώμε. & τη πέφτουμε εκεί μαζί!
    Το απαιτώ! Πάρε & το γκομένιο (Μάνθο)! Αναμένω για τις ενέργειες σας!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τις προαλες κατεβαινα στο αλσος διπλα απο το σπιτι μου την βορειο δυτικη διαδρομη, την επικινδυνη!!! :a66: :a29: :a45:

Η επικινδυνη διαδρομη λοιπον αφου σου εχει βγει η ψυχη να την ανεβεις αναποδα, εχει κλιση σε μερικα σημεια 20% ...ναι, ναι κυριοι καλα διαβασατε 20% ....διατρεχει ολο το δασακι μεσω ενος στενου μονοπατιου και πρεπει να αποφυγεις τα κοτρωνια, τα κουραδια των σκυλων, τα κουραδια των λαϊκατζηδων (πρωϊ-πρωϊ τους πιανει και μας εχουν καταχεσει!) και τις ριζες των δεντρωνΕ...

Ξεκιναω ο δικος σου με στυλ ''κολος πανω απο την πισω ροδα''( ετσι κανουμε εμεις οι ασσοι του DH ρε!! βαρος πισω και χαμηλα...) και παω ταπα ...28 και κατι χ.α.ω. νομιζω ειδα στο κοντερακι ....

εκει λοιπον που διατρεχω αερινα με το απαραμιλο στυλ μου το δασακι, ξαφνικα πισω απο το ψηλο χορταρι της διαδρομης προβαλει σκουπιδοσακκουλα σεβαστου μεγεθους!!!...τον (μ)πουλο!!! ...δεν προλαβαινω να κανω κατι...σκαω με την μπροστινη πανω της (ευτυχως δεν ειχε τιποτα μπετα μεσα) και με εκτρεπει απο την πορεια μου (που ηταν ιδανικη φυσικα) προς τα χορταρια....εκει βρισκω σε κατι αλλο (πετρα-χωματα-κουραδια who knows;...) και μου ρχεται καπακι το ποδηλατο, αλλα πλεον εχω κοψει πολυ και απλα περπαταω για λιγα μετρα με το ποδηλατο στον κ*λο...

το εσωσα!!

μετα ειχανε σκορπισει κοντερ-παγουρια-και φωτα μεσα στις τσουκνιδες και μεχρι που να τα βρω ολα μου γιναν τα χερια μο*νι αλλα θα μπορουσα να ειχα σκασει με τα ματια κατω και να γινοταν η μουρη μου σαν πιτσα, οποτε οκ, δεν τρεχει τιποτα....

Και μετα σου λεει για εντουρο...

πφ...ασε ρε...μια χαρα χυμες μπορεις να φας και με το ποδηλατο...

ναι...

γενικότερα να το κανω τελείως δρόμου, κάτι μονοπατάδες που έκανα παλιά στην Παρνηθα δε μ' ενθουσίασαν

Αντιθέτως η ανηφόρα της Συγγρού απο το Metropolitan ως τον Αγιο Σώστη ήταν όλα τα λεφτά

δινεις 80-100€ και παιρνεις αλλο ενα ζευγαρι τροχους με ελαστικα δρομου, κομπλε με κεντρα και κασσετα πισω....

δεν θα την παλεψεις με τα χωματινα σε λεω...η διαφορα ειναι παρα πολυ μεγαλη στην κυλιση...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    302
    αυτό πρέπει να το "μυρίσεις" Κυριακή πρωί με υγρασία. :a47:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τις προαλες

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    και επι τη ευκαιρία πάρτε και τον κολλητό του αδελφού μου να δείτε επίπεδο το παλλικάρι.:rotflmao:

(τραβάει ο αδελφός μου...)

http://www.youtube.com/watch?v=VrqqHb90aHw&feature=user

οχι ρε γαμωτ εμεινε τεζα μιλαμε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τις προαλες κατεβαινα στο αλσος διπλα απο το σπιτι μου την βορειο δυτικη διαδρομη, την επικινδυνη!!! :a66: :a29: :a45:

Η επικινδυνη διαδρομη λοιπον αφου σου εχει βγει η ψυχη να την ανεβεις αναποδα, εχει κλιση σε μερικα σημεια 20% ...ναι, ναι κυριοι καλα διαβασατε 20% ....διατρεχει ολο το δασακι μεσω ενος στενου μονοπατιου και πρεπει να αποφυγεις τα κοτρωνια, τα κουραδια των σκυλων, τα κουραδια των λαϊκατζηδων (πρωϊ-πρωϊ τους πιανει και μας εχουν καταχεσει!) και τις ριζες των δεντρωνΕ...

Ξεκιναω ο δικος σου με στυλ ''κολος πανω απο την πισω ροδα''( ετσι κανουμε εμεις οι ασσοι του DH ρε!! βαρος πισω και χαμηλα...) και παω ταπα ...28 και κατι χ.α.ω. νομιζω ειδα στο κοντερακι ....

εκει λοιπον που διατρεχω αερινα με το απαραμιλο στυλ μου το δασακι, ξαφνικα πισω απο το ψηλο χορταρι της διαδρομης προβαλει σκουπιδοσακκουλα σεβαστου μεγεθους!!!...τον (μ)πουλο!!! ...δεν προλαβαινω να κανω κατι...σκαω με την μπροστινη πανω της (ευτυχως δεν ειχε τιποτα μπετα μεσα) και με εκτρεπει απο την πορεια μου (που ηταν ιδανικη φυσικα) προς τα χορταρια....εκει βρισκω σε κατι αλλο (πετρα-χωματα-κουραδια who knows;...) και μου ρχεται καπακι το ποδηλατο, αλλα πλεον εχω κοψει πολυ και απλα περπαταω για λιγα μετρα με το ποδηλατο στον κ*λο...

το εσωσα!!

μετα ειχανε σκορπισει κοντερ-παγουρια-και φωτα μεσα στις τσουκνιδες και μεχρι που να τα βρω ολα μου γιναν τα χερια μο*νι αλλα θα μπορουσα να ειχα σκασει με τα ματια κατω και να γινοταν η μουρη μου σαν πιτσα, οποτε οκ, δεν τρεχει τιποτα....

Και μετα σου λεει για εντουρο...

πφ...ασε ρε...μια χαρα χυμες μπορεις να φας και με το ποδηλατο...

ωραιοοοος!!!!! :rotflmao:

προετοιμασου Κωστα θα κατεβουμε για cross-σκουπιδοcountry πρωταθλημα

εγω εξασκουμαι καθημερινα στις γειτονιες γυρω απο πειραια και εχω γινει αστερι!!

:rotflmao: :rotflmao:

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    flories

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	todi (small).jpg 
Προβολές:	51 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	126119

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    ωραιοοοος!!!!! :rotflmao:

προετοιμασου Κωστα θα κατεβουμε για cross-σκουπιδοcountry πρωταθλημα

εγω εξασκουμαι καθημερινα στις γειτονιες γυρω απο πειραια και εχω γινει αστερι!!

:rotflmao: :rotflmao:

να κανονισουμε κανα ΣΚ καμια Βαρυμποπη η κανα Αλσος Συγγρου (Βορεια) η κανεναν Υμηττο (Νοτια)

να κανονισουμε κανα ΣΚ καμια Βαρυμποπη η κανα Αλσος Συγγρου (Βορεια) η κανεναν Υμηττο (Νοτια)

εμαι ετοιμος, εκανα και ασφαλεια ζωης!

ναι...
    Για να το κάνεις τελείως δρόμου πρέπει να τ'αλλάξεις και τελείως

Δεδομένου βέβαια ότι τα ποδήλατα δρόμου έχουν 28άρηδες τροχούς που σε καμμία περίπτωση δεν μπαίνουν στο Aggressor, μπορείς άνετα όμως να του βάλεις ένα στενό λάστιχο η στη χειρότερη περίπτωση, αυτή που σου επιβάλλει δηλαδή ν'αντικαταστήσεις και τους τροχούς λόγω κακής κατάστασης, τοποθετείς στενότερα 26άρια στεφάνια μαζί με ένα στενό λαστιχάκι και ποιος σε πιάνει μετά !

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εσύ λεφτά για χάρους έχεις ε? Αλλά για ένα μπουτσικλετάκι του βουνού δεν έχεις....?
    Καβάλα τώρα το χάρο & έλα στο 3ήμερο με αυτό.. Στη τελική πάρε το CBF & έλα από άσφαλτο το βράδυ εκεί που θα τρώμε. & τη πέφτουμε εκεί μαζί!
    Το απαιτώ! Πάρε & το γκομένιο (Μάνθο)! Αναμένω για τις ενέργειες σας!
    Έδωσα το προηγούμενο και πήρα το καινούργιο Μιχάλη είπαμε, gixxerpap με τα όλα μου !

Στην περίπτωση που δεν γίνει η δουλειά με το Transalp του αδερφού μου θα κοιτάξω και την δεύτερη περίπτωση, μιλάω με τον Μάνθο και σ'ενημερώνω

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. makis 206 avatar
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2007, 12:51
  2. ΜΑΚΗΗΗΗΗ(206)!!
    από catmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 11:31
  3. ΜΑΚΗΣ 206 ΜΕ ΔΥΟ ΚΩΛΟΥΣ!!!!
    από costas81 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ