Απειλή είναι αυτό? :rotflmao: Το έχεις μαντρωμένο το κακόμοιρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
GT Aggressor.
Προς το παρόν σε προπονητήριο στο μπαλκόνι και οσονούπω στους δρόμους![]()
![]()
Απειλή είναι αυτό? :rotflmao: Το έχεις μαντρωμένο το κακόμοιρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
GT Aggressor.
Προς το παρόν σε προπονητήριο στο μπαλκόνι και οσονούπω στους δρόμους![]()
![]()
όντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Το έχεις μαντρωμένο το κακόμοιρο....![]()
![]()
Σε λίγο όμως...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βάζεις στον 26άρη έλα λεπτό λαστιχάκι (γύρω στο 1,50 νούμερο) και είσαι πασάς !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
έχω καλό timing![]()
Δίλημμα: Αφήνω τους τροχούς με τα χωμάτινα για να πηγαίνω απο το Παγκράτι στην Καλοπούλα ή βάζω λεπτούς αφάλτινους;![]()
Σκέφτεσαι ν'αγοράσεις καινούργιους τροχούς ;
ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σκέφτεσαι ν'αγοράσεις καινούργιους τροχούς ;![]()
γενικότερα να το κανω τελείως δρόμου, κάτι μονοπατάδες που έκανα παλιά στην Παρνηθα δε μ' ενθουσίασαν
Αντιθέτως η ανηφόρα της Συγγρού απο το Metropolitan ως τον Αγιο Σώστη ήταν όλα τα λεφτά
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βάζεις στον 26άρη έλα λεπτό λαστιχάκι (γύρω στο 1,50 νούμερο) και είσαι πασάς !
Σκέφτεσαι ν'αγοράσεις καινούργιους τροχούς ;
Εσύ λεφτά για χάρους έχεις ε? Αλλά για ένα μπουτσικλετάκι του βουνού δεν έχεις....?![]()
Καβάλα τώρα το χάρο & έλα στο 3ήμερο με αυτό.. Στη τελική πάρε το CBF & έλα από άσφαλτο το βράδυ εκεί που θα τρώμε. & τη πέφτουμε εκεί μαζί!
Το απαιτώ! Πάρε & το γκομένιο (Μάνθο)! Αναμένω για τις ενέργειες σας!![]()
![]()
Τις προαλες κατεβαινα στο αλσος διπλα απο το σπιτι μου την βορειο δυτικη διαδρομη, την επικινδυνη!!! :a66: :a29: :a45:
Η επικινδυνη διαδρομη λοιπον αφου σου εχει βγει η ψυχη να την ανεβεις αναποδα, εχει κλιση σε μερικα σημεια 20% ...ναι, ναι κυριοι καλα διαβασατε 20%....διατρεχει ολο το δασακι μεσω ενος στενου μονοπατιου και πρεπει να αποφυγεις τα κοτρωνια, τα κουραδια των σκυλων, τα κουραδια των λαϊκατζηδων (πρωϊ-πρωϊ τους πιανει και μας εχουν καταχεσει!) και τις ριζες των δεντρωνΕ...
Ξεκιναω ο δικος σου με στυλ ''κολος πανω απο την πισω ροδα''( ετσι κανουμε εμεις οι ασσοι του DH ρε!! βαρος πισω και χαμηλα...) και παω ταπα ...28 και κατι χ.α.ω. νομιζω ειδα στο κοντερακι....
εκει λοιπον που διατρεχω αερινα με το απαραμιλο στυλ μου το δασακι, ξαφνικα πισω απο το ψηλο χορταρι της διαδρομης προβαλει σκουπιδοσακκουλα σεβαστου μεγεθους!!!...τον (μ)πουλο!!! ...δεν προλαβαινω να κανω κατι...σκαω με την μπροστινη πανω της (ευτυχως δεν ειχε τιποτα μπετα μεσα) και με εκτρεπει απο την πορεια μου (που ηταν ιδανικη φυσικα) προς τα χορταρια....εκει βρισκω σε κατι αλλο (πετρα-χωματα-κουραδια who knows;...) και μου ρχεται καπακι το ποδηλατο, αλλα πλεον εχω κοψει πολυ και απλα περπαταω για λιγα μετρα με το ποδηλατο στον κ*λο...
το εσωσα!!
μετα ειχανε σκορπισει κοντερ-παγουρια-και φωτα μεσα στις τσουκνιδες και μεχρι που να τα βρω ολα μου γιναν τα χερια μο*νι αλλα θα μπορουσα να ειχα σκασει με τα ματια κατω και να γινοταν η μουρη μου σαν πιτσα, οποτε οκ, δεν τρεχει τιποτα....
Και μετα σου λεει για εντουρο...
πφ...ασε ρε...μια χαρα χυμες μπορεις να φας και με το ποδηλατο...
δινεις 80-100€ και παιρνεις αλλο ενα ζευγαρι τροχους με ελαστικα δρομου, κομπλε με κεντρα και κασσετα πισω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ναι...![]()
γενικότερα να το κανω τελείως δρόμου, κάτι μονοπατάδες που έκανα παλιά στην Παρνηθα δε μ' ενθουσίασαν
Αντιθέτως η ανηφόρα της Συγγρού απο το Metropolitan ως τον Αγιο Σώστη ήταν όλα τα λεφτά
![]()
δεν θα την παλεψεις με τα χωματινα σε λεω...η διαφορα ειναι παρα πολυ μεγαλη στην κυλιση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
302αυτό πρέπει να το "μυρίσεις" Κυριακή πρωί με υγρασία. :a47:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τις προαλες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και επι τη ευκαιρία πάρτε και τον κολλητό του αδελφού μου να δείτε επίπεδο το παλλικάρι.:rotflmao:
(τραβάει ο αδελφός μου...)
http://www.youtube.com/watch?v=VrqqHb90aHw&feature=user
οχι ρε γαμωτ εμεινε τεζα μιλαμε!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Τις προαλες κατεβαινα στο αλσος διπλα απο το σπιτι μου την βορειο δυτικη διαδρομη, την επικινδυνη!!! :a66: :a29: :a45:
Η επικινδυνη διαδρομη λοιπον αφου σου εχει βγει η ψυχη να την ανεβεις αναποδα, εχει κλιση σε μερικα σημεια 20% ...ναι, ναι κυριοι καλα διαβασατε 20%....διατρεχει ολο το δασακι μεσω ενος στενου μονοπατιου και πρεπει να αποφυγεις τα κοτρωνια, τα κουραδια των σκυλων, τα κουραδια των λαϊκατζηδων (πρωϊ-πρωϊ τους πιανει και μας εχουν καταχεσει!) και τις ριζες των δεντρωνΕ...
Ξεκιναω ο δικος σου με στυλ ''κολος πανω απο την πισω ροδα''( ετσι κανουμε εμεις οι ασσοι του DH ρε!! βαρος πισω και χαμηλα...) και παω ταπα ...28 και κατι χ.α.ω. νομιζω ειδα στο κοντερακι....
εκει λοιπον που διατρεχω αερινα με το απαραμιλο στυλ μου το δασακι, ξαφνικα πισω απο το ψηλο χορταρι της διαδρομης προβαλει σκουπιδοσακκουλα σεβαστου μεγεθους!!!...τον (μ)πουλο!!! ...δεν προλαβαινω να κανω κατι...σκαω με την μπροστινη πανω της (ευτυχως δεν ειχε τιποτα μπετα μεσα) και με εκτρεπει απο την πορεια μου (που ηταν ιδανικη φυσικα) προς τα χορταρια....εκει βρισκω σε κατι αλλο (πετρα-χωματα-κουραδια who knows;...) και μου ρχεται καπακι το ποδηλατο, αλλα πλεον εχω κοψει πολυ και απλα περπαταω για λιγα μετρα με το ποδηλατο στον κ*λο...
το εσωσα!!
μετα ειχανε σκορπισει κοντερ-παγουρια-και φωτα μεσα στις τσουκνιδες και μεχρι που να τα βρω ολα μου γιναν τα χερια μο*νι αλλα θα μπορουσα να ειχα σκασει με τα ματια κατω και να γινοταν η μουρη μου σαν πιτσα, οποτε οκ, δεν τρεχει τιποτα....
Και μετα σου λεει για εντουρο...
πφ...ασε ρε...μια χαρα χυμες μπορεις να φας και με το ποδηλατο...
ωραιοοοος!!!!! :rotflmao:![]()
![]()
προετοιμασου Κωστα θα κατεβουμε για cross-σκουπιδοcountry πρωταθλημα
εγω εξασκουμαι καθημερινα στις γειτονιες γυρω απο πειραια και εχω γινει αστερι!!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ωραιοοοος!!!!! :rotflmao:![]()
![]()
προετοιμασου Κωστα θα κατεβουμε για cross-σκουπιδοcountry πρωταθλημα
εγω εξασκουμαι καθημερινα στις γειτονιες γυρω απο πειραια και εχω γινει αστερι!!
:rotflmao: :rotflmao:
να κανονισουμε κανα ΣΚ καμια Βαρυμποπη η κανα Αλσος Συγγρου (Βορεια) η κανεναν Υμηττο (Νοτια)
![]()
να κανονισουμε κανα ΣΚ καμια Βαρυμποπη η κανα Αλσος Συγγρου (Βορεια) η κανεναν Υμηττο (Νοτια)
![]()
εμαι ετοιμος, εκανα και ασφαλεια ζωης!![]()
![]()
Για να το κάνεις τελείως δρόμου πρέπει να τ'αλλάξεις και τελείωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ναι...![]()
γενικότερα να το κανω τελείως δρόμου, κάτι μονοπατάδες που έκανα παλιά στην Παρνηθα δε μ' ενθουσίασαν![]()
![]()
Δεδομένου βέβαια ότι τα ποδήλατα δρόμου έχουν 28άρηδες τροχούς που σε καμμία περίπτωση δεν μπαίνουν στο Aggressor, μπορείς άνετα όμως να του βάλεις ένα στενό λάστιχο η στη χειρότερη περίπτωση, αυτή που σου επιβάλλει δηλαδή ν'αντικαταστήσεις και τους τροχούς λόγω κακής κατάστασης, τοποθετείς στενότερα 26άρια στεφάνια μαζί με ένα στενό λαστιχάκι και ποιος σε πιάνει μετά !
![]()
Έδωσα το προηγούμενο και πήρα το καινούργιο Μιχάλη είπαμε, gixxerpap με τα όλα μου !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ λεφτά για χάρους έχεις ε? Αλλά για ένα μπουτσικλετάκι του βουνού δεν έχεις....?![]()
Καβάλα τώρα το χάρο & έλα στο 3ήμερο με αυτό.. Στη τελική πάρε το CBF & έλα από άσφαλτο το βράδυ εκεί που θα τρώμε. & τη πέφτουμε εκεί μαζί!
Το απαιτώ! Πάρε & το γκομένιο (Μάνθο)! Αναμένω για τις ενέργειες σας!![]()
![]()
![]()
Στην περίπτωση που δεν γίνει η δουλειά με το Transalp του αδερφού μου θα κοιτάξω και την δεύτερη περίπτωση, μιλάω με τον Μάνθο και σ'ενημερώνω![]()
![]()