Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Που είσαι εσύ μωρή κουφάλαγια ρυθμισέ το με την άλλη τη ξανθιά να βρεθούμε
![]()
![]()
![]()
τη "Χαρά" εννοείς?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
τη "Χαρά" εννοείς?
![]()
χεχε....λεβέντη μου εχουν να με πουνε τουλαχιστον 20 χρονια.....και μου αρεσε !Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Κατ 'αρχήν λεβέντη μου χαλάρωσε και ξαναδιάβασε το αρχικό μου ποστ.Δεν με χτύπησε κανένα τζιπ.Απλά πέρασε από το στοπ στα 20 μέτρα χωρίς καν να σταματήσει οπότε αναγκαστικά έπεσα γιατί δάγκωσα τα φρένα.
Σε ευχαριστω προκαταβολικα......
τωρα για το αλλο το θεμα.....αν σου περασε το τζιπ οπως λες στα 20 μετρα, χωρις να σταματησει και εσυ πηγαινες με 50κμ και δεν προλαβες να σταματησεις....τοτε.....δεν νομιζω οτι σου φταιει το αυτοκινητο ........και παπακι να ηταν .......παλι θα επεφτες..........
στηριζομαι στα λεγομενα σου παντα ε? γιατι αν τα 20 μετρα ηταν τελικα 5, και αντι για 50 πηγαινες με 100 τοτε ........εχεις δικιο !!
εδω τοτε κανω λαθος εγω.....διαβαζοντας "......και το μαμήσι του τζιπάτου πλησιάζει καμιά φορά δεν χρειάζονται οι αρχές και η δικαιοσύνη ..." πιστεψα οτι απο τις πινακιδες του θα καταλαβεις που μενει και θα πας και θα του μαμισεις το αυτοκινητο, το σπιτι, ακομα και τον ιδιο....στο ξυλο........μαλλον ειμαι ο μονος ομως που το καταλαβε αυτο !.....τελικα τι ειναι αυτο το μαμησι? γιατι εγω καταλαβα μαμησι=γ@μησι ! !!Δεύτερον.Δεν είπα ποτέ για υγρά μπαταρίας και διάφορα τέτοια χαζά...δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Τρίτον.Δεν έχω εμπιστοσύνη στις αρχές και ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνει τίποτα διότι τα γνωρίζω εκ των έσω...
Τέταρτον.Εγώ για ένα μαμίση μίλησα δεν έβγαλα τα εσώψυχα μου ούτε έσπασα κανέναν παππού στο ξύλο να το διαλαλώ στο δίκτυο![]()
και πέμπτον μάρτυρες δεν έχω και πως να είχα στις πέντε παρα τέταρτο το πρωί που πάω για δουλειά η πλειοψηφία κοιμάται...μετά από ενα δυο λεπτά πέρασε ενα παλληκάρι με ένα Tuono και βοήθησε να σηκώσουμε τη μηχανή και φυσικά δεν είχε δει τίποτα...
εδω παλι τι λες ? ? ?Και για να τελειώνουμε.Δεν είμαι κακός άνθρωπος όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.Ούτε και επιθυμώ το κακό του συνανθρώπου μου όσο κακό και να μου έχει κάνει.Πάντως πολλά καλόπαιδα που μου έχουν υποχρεώσεις και μάλιστα βαρβάτες σε διάφορα ευαγή ιδρύματα θα μπορούσαν να με "εξυπηρετήσουν"![]()
αλλά ούτε αυτό το θέλω...
![]()
![]()
![]()
.....οτι δεν εισαι κακος ανθρωπος αλλα πολλα "καλοπαιδα" που σου εχουν υποχρεωσεις θα μπορουσαν να σε "εξυπηρετήσουν".... φασκεις και αντιφασκεις σε τρεις προτασεις !!
τελικα τι εισαι ? ενας καλος ανθρωπος που δεν επιθυμει το κακο του συνανθρωπου του, οτι και να του εχει κανει, αλλα βαζει παντα τα καλοπαιδα μου του εχουν υποχρεωσεις και μαλιστα βαρβατες σε διαφορα ευαγη ιδρυματα να τον εξυπηρετησουν ?
δεν μπορει να εισαι και τα 2 !!
τωρα για το αλλο που ρωταει καποιος...σχετικα με το : ............Στην περιπτωση που δεν υπαρξει επαφη αναμεσα στα δυο οχηματα...τον υπαιτιο που σε εκανε να πεσεις μπορεις να τον κυνηγησεις νομικα¨"
δυστηχως δεν μπορεις εφοσον ο αλλος δεν εχει σταματησει ή δεν το παραδεχεται.....
σε κατι αναλογο που ειχες τυχει σε φιλο μου , ο ανθρωπος παραδεχτηκε το λαθος του και το εκανε δηλωση....μονο ετσι ......
Αγαπητέ Γιάννη μάλλον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε...οπότε άστο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τη "Χαρά" εννοείς?
![]()
Αχ "Χαρά" μου:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
Μαλλον ναι.....αστο.....περαστικα να ειναι και αφου δεν χτυπησες........τα αλλα φτιαχνονται !Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Αγαπητέ Γιάννη μάλλον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε...οπότε άστο.![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ και η άλλη η από πάνω η Χαρά....κραχτηκαμε μόνες μας και εδώ μέσα...
Αντε κανονίστε για ένα καφέ να μας τα πεις και από κοντά Νικόλα...
Αν χρειαστείς μηχανή χτύπα τηλέφωνο να σου δώσω την δικιά μου!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Εσύ και η άλλη η από πάνω η Χαρά....κραχτηκαμε μόνες μας και εδώ μέσα...
Αντε κανονίστε για ένα καφέ να μας τα πεις και από κοντά Νικόλα...
Αν χρειαστείς μηχανή χτύπα τηλέφωνο να σου δώσω την δικιά μου!!!
Θα σε πάρω σήμερα τ' απόγευμα (τηλέφωνο έτσι ?):rotflmao:
Τι να τη κάνω τη δικά σου ρε ?:rotflmao: θα διαλέξω μιά από το στόλο
:rotflmao: άσε που χαλάνε κι ευκολα
Θα σε πάρω σήμερα τ' απόγευμα (τηλέφωνο έτσι ?):rotflmao:
αν αποφασισεις να τον παρεις διαφορετικα φωναξε με οπως και δηποτε!
Μου θύμισες περιστατικό που μου είχε τύχει πριν απο 5-6 χρόνια στο Χαλάνδρι , εγώ με παπι και ο άλλος με Fiat Uno μια ανοιξιάτικη μέρα που ψιλόβρεχε. Κι εγώ είδα την άσφαλτο απο κοντά , το παπί δεν έπαθε τιποτα καθώς ήταν παπί.
Δεν χτύπησα, μόνο το κράνος γδαρθηκε αλλά έτσι κι αλλιώς κώλος ήταν . Σηκώθηκα με διάθεση $#%%^# αλλα ο πιτσιρικάς στο τιμόνι ήταν χεσμένος με αυτό που είδε και μου ψέλισε ένα συγγνώμη, το θέμα έληξε εκεί.
Για αυτό και όταν ψιλοβρέχει ελέγχω πλέον ακόμα και για ποδήλατα στις διασταυρώσεις αγαπητέ Don Bavarione![]()