Σελίδα 3 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 317

Θέμα: 21.12.2012

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Aφου καλυπτεσε φιλε Αλχιμιστι με αυτη την απαντηση, εγω δεν θελω να σου το χαλασω. Πες μου γιατι λεγοντε γαλαζοαιματοι τωρα οι Βασιλεις, σε παρακαλω, αν γνωριζεις;
    Οπως ειπες μετα αναφερεσαι σε εμενα και οχι στον Αλχ...

Γιατι?ΟΕΟ....

Kοκινο ηταν το αιμα toyw οποτε μαλακιες λεγανε.....Οπως και των υπολοιπων <<ημιθεων>> αυλικων...

Γιατι τους λεγανε Θεους και εκπροσωπους του Θεου στην Γη με την ευλογια του Παπα λοιπον?

Ποια η αποψη του Λιακο επ αυτου?

Εξωγηινοι σιγουρα υπαρχουν...Αν τους λενε Ελοχιμ/Νεφελιμ δεν ξερω....Δεν ειδα κανεναν να συστηθουμε....Σιγουρα υπαρχουν πολλα <<παραλογα>> στον κοσμο αυτον....Σιγουρα δεν εχουμε την απαντηση σε ολα....Αλλα προσωπικα δεν θα πιστεψω τον Λιακοπουλο και τα χαλκινα βιβλια...Πες το αντιδραση...Μπορει να ειμαι κομπλεξικος....

Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις. Αλλα εφοσον τις αποψεις του Λιακοπουλου, δεν τις γνωρζεις, πως προεξοφλεις οτι δεν συμφωνεις μαζι του; Δεν σου αρεσει η φατσα του; Αν τον εχεις ακουσει αποσπασματικα, εχεις πεσει σε μεγαλη παγιδα. Ο τυπος ειναι φοβερος, με την καλη εννοια. Αν τωρα την εχεις δει τοσο αναποδα μαζι του, δεν θα σου τον επιβαλω με το ζορι. Πολλοι δεν τον πανε. Εγω τον ειχα για καραγκιοζακο καποτε , αλλα βρεθηκα καποια στιγμη στο εξωτερικο για αρκετο καιρο, και τον επιασα μια μερα στο δορυφορικο, και ειπα να δωσω λιγο βαση. Πηρα και κατι πρωτοκολα και κατι αλλα και ειδα οτι δεν ειναι ετσι οπως εχει περασει στον κοσμο. Αλλα με το Ζουν αναμεσα μας, ο τυπος δινει ρεστα. Ειτε τα πιστευεις ειτε οχι, αν τα διαβασεις , θα παραδεχτεις τουλαχιστον οτι ειναι φοβερα ενδιαφεροντα ολα αυτα, ακομα και σαν παραμυθια.

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    2008!!!!

Ξυπνάτε παλικάρια, κουραδομηχανές είμαστε και τίποτα περισσότερο.

Ακόμα η καραμέλα του ανθρώπινου είδους. ζημια για τον πλανήτη ειμαστε , αρρώστια, ξενιστής, παράσιτο και σαν δυνατός οργανισμός θα μας αποβαλει με την βοηθεια μας. Το μονο που μπορουμε να κανουμε είναι να σεβαστουμε το «σπιτι» μας , και παλι δεν εξασφαλιζουμε με βεβαιότητα το μελλον μας ( μα τι γραφω ο μ…)

Λες και αν εξαφανιστουμε θα χασει η Βενετιά βελόνι. Τιποτα δεν θα γινει , ουτε που θα το μαθουν στην άλλη «πλευρα της σελήνη». :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα παραμυθάκια καλα είναι για καμιά ταινία του Hollywood

Της αποτυχημένες προσπάθειες καταστροφολογίας του κάθε ενός θα ακούμε τωρα

Ε ρε γλεντια, στα ανεκδοτα γρηγορα, και στυκι παρακαλώ να το βλεπουμε να γελαμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Φιλε vestroma μπορεις να μας πεις καποια στιγμη τι απανταει ο Λιακοπουλος στο ερωτημα που εθεσες παραπανω για τους γαλαζοαιματους?Πως το εξηγει οτι τους λεγανε ετσι?

Οταν μπορεσεις μετεφερε μας την εξηγηση...Δεν εχω ιδια αποψη επι του θεματος περα οτι τους λενε ετσι...

Οντως δεν τον εχω διαβασει ποτε και τον εχω πετυχει μερικες φορες σε ζαπινγκ....

Αλλα να κανω μια ακομα αφελη ερωτηση....

Ποσα βιβλια εχει γραψει ο Λιακοπουλος και μεσα σε τι διαστημα...Εγω οταν τον πετυχαινω βλεπω να μοστραρει 10-20 βιβλια-πακετα προσφορων με DVD....Ποτε προλαβαινει να τα γραψει....Ποτε προλαβε να κανει τετοια ερευνα για τα μυστηρια που λυνει και τις προφητειες που αμολαει....Για να γραψεις ενα επιστημονικο βιβλιο υποτιθεται οτι εχεις κανει τρελη ερευνα και τεκμηριωνεις τα λεγομενα σου πραγμα που προυποθετει παρα πολυ χρονο και προσπαθεια....Και φυσικα κριτες δεν ειναι οι απλοι καταναλωτες που αγοραζουν τα βιβλια σου για το τι στεκει και τι οχι...Ειναι επιστημονες και λοιποι ακαδημαικοι με βαθια ιστορικη και διπλωματικη γνωση επι των πραγματων....

Δεν εχω ακουσει κανενα ακαδημαικο να υποστηριζει,ουτε να καταδικαζει,τα βιβλια του Λιακοπουλου πραγμα που μου δινει την εντυπωση οτι τους ειναι αδιαφορος...Εγω και να διαβασω τα βιβλια του οι γνωσεις μου πανω σε θεματα θρησκευτικα,εξωγηινων πολιτισμων,αρχαιων πολιτισμων και διεθνων σχεσεων ειναι ελαχιστες ωστε να κρινω την δουλεια του...

Οποτε και να τα διαβασω δεν μπορω να βγαλω σαφη και τεκμηριωμενη αποψη για την δουλεια του.Διοτι μετα θα χρειαστω 100 χρονια διαβασματος επι της παγκοσμιας βιβλιογραφιας απο διεθνη διπλωματικα θεματα,Το Ξυπνημα της Αρκουδας κτλ,μεχρι τους πολιτισμους των Μαγια,των αρχαιων Ελληνων,των Κινεζων,των Αιγυπτιων και τα λοιπα και τα λοιπα...

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για εμενα ουτε και για τον Λιακοπουλο ωστε να δεχτω οτι ενας ανθρωπος κατεχει τετοιες γνωσεις που να μπορει να εχει αποψη,αναποδεικτη με τα ακαδημαικα δεδομενα και συστημα,επι παντως επιστητου σε ενα ευρυτατο ιστορικοπολιτικο φασμα....

Καλημερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Φιλε vestroma μπορεις να μας πεις καποια στιγμη τι απανταει ο Λιακοπουλος στο ερωτημα που εθεσες παραπανω για τους γαλαζοαιματους?Πως το εξηγει οτι τους λεγανε ετσι?

Οταν μπορεσεις μετεφερε μας την εξηγηση...Δεν εχω ιδια αποψη επι του θεματος περα οτι τους λενε ετσι...

Οντως δεν τον εχω διαβασει ποτε και τον εχω πετυχει μερικες φορες σε ζαπινγκ....

Αλλα να κανω μια ακομα αφελη ερωτηση....

Ποσα βιβλια εχει γραψει ο Λιακοπουλος και μεσα σε τι διαστημα...Εγω οταν τον πετυχαινω βλεπω να μοστραρει 10-20 βιβλια-πακετα προσφορων με DVD....Ποτε προλαβαινει να τα γραψει....Ποτε προλαβε να κανει τετοια ερευνα για τα μυστηρια που λυνει και τις προφητειες που αμολαει....Για να γραψεις ενα επιστημονικο βιβλιο υποτιθεται οτι εχεις κανει τρελη ερευνα και τεκμηριωνεις τα λεγομενα σου πραγμα που προυποθετει παρα πολυ χρονο και προσπαθεια....Και φυσικα κριτες δεν ειναι οι απλοι καταναλωτες που αγοραζουν τα βιβλια σου για το τι στεκει και τι οχι...Ειναι επιστημονες και λοιποι ακαδημαικοι με βαθια ιστορικη και διπλωματικη γνωση επι των πραγματων....

Δεν εχω ακουσει κανενα ακαδημαικο να υποστηριζει,ουτε να καταδικαζει,τα βιβλια του Λιακοπουλου πραγμα που μου δινει την εντυπωση οτι τους ειναι αδιαφορος...Εγω και να διαβασω τα βιβλια του οι γνωσεις μου πανω σε θεματα θρησκευτικα,εξωγηινων πολιτισμων,αρχαιων πολιτισμων και διεθνων σχεσεων ειναι ελαχιστες ωστε να κρινω την δουλεια του...

Οποτε και να τα διαβασω δεν μπορω να βγαλω σαφη και τεκμηριωμενη αποψη για την δουλεια του.Διοτι μετα θα χρειαστω 100 χρονια διαβασματος επι της παγκοσμιας βιβλιογραφιας απο διεθνη διπλωματικα θεματα,Το Ξυπνημα της Αρκουδας κτλ,μεχρι τους πολιτισμους των Μαγια,των αρχαιων Ελληνων,των Κινεζων,των Αιγυπτιων και τα λοιπα και τα λοιπα...

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για εμενα ουτε και για τον Λιακοπουλο ωστε να δεχτω οτι ενας ανθρωπος κατεχει τετοιες γνωσεις που να μπορει να εχει αποψη,αναποδεικτη με τα ακαδημαικα δεδομενα και συστημα,επι παντως επιστητου σε ενα ευρυτατο ιστορικοπολιτικο φασμα....

Καλημερα

Χαρα στο κουραγιο σου που κα8ησες να ασχολη8εις και να γραψεις τετοια απαντηση...

Ειλικρινα...:a19:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Λιακοπουλος λεμε...:a31: :a31: :a31:

δεν ανοιγεις νεοελληνα τα ματια σου να δεις την κοροιδια των πολιτικων...

οι ομαδα Ε φταιει που αυξηθηκαν τα διοδια ,οχι οι κοινοπραξιες...

"Μυστικες συνομοσιες" δωσε στον λαο και στις εκλογες θα ξαναφηφισουν τους ιδιους...

Το γεγονος οτι αυτοι που τον ακουνε κατα μια μεγαλη πλειοψηφια δεν μπορουν
    καν να αρθωσουν ενα λογικο επιχειρημα δεν ειναι παρηγορο...γιατι δυστυχως
    ψηφιζουν κιολας...

Εδω ο κοσμος χανεται...κι οι EL αρμενιζουν
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    "Μυστικες συνομοσιες" δωσε στον λαο και στις εκλογες θα ξαναφηφισουν τους ιδιους...

στην αργεντινη εδωσαν το ποδοσφαιρο
    δεν το εκαναν και εδω να βλεπαμε κ κανα θεαμα.....?
    καλα τα πες lskostas αλλα ποιος σε ακουει
    panta vromikoi panta laspomenoi

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    veletza πιστευω οτι η επιστημονικη γνωση υπαρχει τριγυρω μας
    και εξηγει πολλα δεινα που βρηκαν ή βρισκουν την ανθρωποτητα...

απλα ειδικα στην Ελλαδα ψαχνουμε τα ευκολα,την "καβατζα",the easy way
    (το ιδιο πραμα με το υπερτατο ονειρο του δημοσιου... )
    υπαρχει επιρρεπεις κοσμος σ αυτες τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!

αν ανοιξουμε κανα βιβλιο Φυσικης ,αν παμε και σε κανενα πλανηταριο κανα απογευμα
    (δεν εχει μονο στριπτιτζαδικα και σκυλαδικα η Συγγρου )
    τοτε θα δουμε ποσο ασχετα ειναι τα βιβλια "των μυστικων τεχνολογιων"...

ως τοτε ας προσπαθησουμε να περισωσουμε
    αυτα που μαθαμε απο μικροι στο σχολειο γιατι η τηλεοραση εχει παρει πολυ αερα
    και παει να κανει το ασπρο μαυρο
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και όμως η "νέα εποχή" είναι πλέον εδώ... και έχει συντελεστεί.

Δεν έχει να κάνει με εμάς τους ανθρώπους άμεσα, αλλά έμμεσα.

Πρόκειται για το περιβάλλον γύρω μας.

Σε επιστημονικό άρθρο στο National Geographic αναφέρουν πως το έτος "ολικής τήξης" των πάγων είναι το 2012 για τον Β.Πόλο.

Την ίδια στιγμή έχουν αντιληφθεί άπαντες που έχουν πληροφόρηση , πως τόσο οι υδάτινοι πόροι, όσο και η ίδια δυνατότητα της Γαίας να μας αντέχει σαν είδος ζωής δεν είναι ανεξάντλητη.

Ο ορυκτός πλούτος καυσίμου, τελειώνει σύντομα και γενικά όλα δείχνουν πως είμαστε σε μεταβατικό στάδιο πολιτισμικού τρόπου ζωής.

Η αλλαγή εποχής, δεν είναι απαραίτητο να φέρει την συντέλεια του κόσμου απο εξωγενείς παράγοντες... αρκεί και μόνο η δική μας παρουσία και η αλόγιστη χρήση του πλανήτη , που μας φιλοξενεί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

μεταμοσχευμενο μελος Το avatar του/της Ge0matrix
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

τι λεει η επιστημη>
    Προελευση της λεξης

Ο ορισμος γαλαζοαιματος προερχεται απο τα Ισπανικα ("sangre azul"). Με αυτο το χαρακτηρισμο στολιζονταν οι ευγενεις της Ισπανιας, προερχομενοι απο τους Δυτιγοτθους και διαφορους γαμικους συνδεσμους με βορειες οικογενειες ευγενων. Αυτοι ηταν ιδιαιτερα χλωμοι οπως το επεβαλε το ιδανικο ομορφιας της εποχης. Μαλιστα για να αυξησουν αυτην την εντυπωση, απεφευγαν την επαφη με τον ηλιο, ωστε το δερμα τους να γινει τοσο χλωμο που φαινοντουσαν οι γαλαζιες αρτηριες.

Αυτο τονιστηκε ιδιαιτερα στους μεσαιωνικους (8ος/9ος αιωνας) πολεμους μεταξυ Ισπανων και Μαυριτανων (Αραβων). Οι σκουροδερμοι Αραβες εβλεπαν μεσα απο το τοσο χλωμο και ασπρο δερμα τις μπλε αρτηριες με αποτελεσμα να δημιουργηθει η πιστη οτι μονο οι ευγενεις ειχαν γαλαζιο αιμα, εξ'ου και ο χαρακτηρισμος (Οι υπολοιποι κατοικοι δνε μπορουσαν να αποφυγουν την επαφη με τον ηλιο μιας και επρεπε να δουλεψουν, και ολοι δουλευαν εξω) .

Το γιατι το αιμα φαινεται μπλε μεσα απο τις αρτηριες βρισκει εξηγηση στην φυσικη> Οι αρτηριες δεν ειναι μπλε, απλα τα μπλε κυματα με μικρο μυκος κυματος μπορουν να διαπερασουν το δερμα σε αντιθεση με τα κοκκινα που απορροφουνται απο το δερμα.

Θα ενδιαφερομουνα παντως για το τι λεει ο Λιακος.

ΥΓ) βεστρομ δεν μπορω ευκολα να βρω υλικο του λιακου μιας και ειμαι εξωτερικο, οποτε μπορεις να απαντησεις. Με ενδιαφερει σε γενικες γραμμες προς ποια κατευθυνση το πηγαινει, οχι τοσο τα ειδικα σχολια του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Χαρα στο κουραγιο σου που κα8ησες να ασχολη8εις και να γραψεις τετοια απαντηση...

Ειλικρινα...:a19:

Δεν θυμαμαι να τα εγραψα εγω

Aμα αρχισω μεμονωμενα και αποσπασματικα, να σας λεω, η θα σαλταρετε τελειως η θα γελατε γιατι τα πραγματα αυτα θα σας φανουν τουλαχιστον παρανοικα. Θα σας προτινω ακομη μια φορα, να τον παρακολουθησετε λιγο με περισσοτερη προσοχη και να προμηθευτειτε τουλαχιστον την σειρα βιβλιων του , ( Γιατι και πως ζουν αναμεσα μας). Ειναι πραγματικα, κατι παραπανω απο ενδιαφεροντα, ακομα και αν θες να τα κοροιδεψεις, εχει πολυ υλικο. Θα σας πω μονο, οτι ο Στηβεν Κινγκ μπροστα τους ειναι, Μικη Μαους. Εγω προσωπικα ολα αυτα που γραφει τα πιστευω. Πειτε μου οτι θελετε. Διαβαστε τα ομως τουλαχιστον. Αν δεν θελετε να τα αγορασετε, σιγουρα θα τα εχει καποιος γνωστος σας.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    "περι γαλαζοαιματων"
    σαφεστατα κ επικρατησε ο ορος για τον λογο που ανεφερε ο geomatrix

αλλα παιρνoντας ενα απο εκεινα που σε εκαναν μεσα στο αλσος να βλεπεις ηχους κ να ακους χρωματα διαβαζεις πιο ευκολα τα παρακατω....

α)οτι οι βασιλικες οικογενειες της Ευρωπης
    προερχονται απο την οικογενεια των εξωγηινων δρακονιανων οι οποιοι ειχαν γαλαζιο αιμα
    Στην προσπαθεια τους να κυβερνησουν τον κοσμο δημιουργησαν τις βασιλικες οικογενειες απ'οπου και το γαλαζοαιματοι
    Τα γονίδια των κατάλευκων "βασιλικών" Δρακόντων φαίνεται πως χρησιμοποι-ήθηκαν για να δημιουργήσουν τις "βασιλικές" οικογένειες των υβριδίων εξωγήινων-ανθρώπων, οι οποίες και κυβερνούν τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια. Στους αρχαίους λαούς ήταν γνωστοί ως ημίθεοι, εκείνοι στους οποίους είχε ανατεθεί ο ρόλος των μεσαζόντων, για να ελέγχουν τον πληθυσμό και να κυβερνούν τον κόσμο σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξωγήινων κυρίων τους.

Β)Υπάρχει η άποψη ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός το αίμα τους αποτελείται από χαλκό, ενώ των υπόλοιπων ανθρώπων από σίδηρο.
    Υποτίθεται ότι όλες οι Βασιλικές οικογένειες προέρχονται από τη Μεροβιγγειανή γενιά...ολοι οι προεδροι των ηπα μεχρι σημερα φενεται να καταγονται απο αυτη
    Κάποιοι συνδεουν τον θρύλο αυτό με την αναφορά περί Θηρίου της Αποκαλύψεως και λένε ότι αυτό θα προέλθει από την Μεροβιγγειανή γενιά.
    Η Μεροβιγγειανή γενιά αντιστοιχεί στη 13η γενιά των "Πεφωτισμένων",
    Το Θηρίο εμφανίζεται στο 13ο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως, και επίσης
    Η πριγκίπισσα Diana, η οποία ήταν από τη Μεροβιγγειανή γενιά πέθανε όταν το αυτοκίνητο το οποίο τη μετέφερε προσέκρουσε στη 13η κολώνα.
    ( εδω στα αρχιζεις να βλεπεις ηχους μετα απο λιγο ακους κ τα χρωματα)
    panta vromikoi panta laspomenoi

Αυτο το λεει ο Λιακοπουλος ή το εβγαλες απο το καζανι με τον μαγικο ζωμο μολις τωρα?

Παντως η ανωθεν θεωρια αν και γνωστη, δεν ειναι αυτη που παιζει, συμφωνα με τον Λιακο, αλλα οπως ειπα, δεν θα θελα να αναφερθω γιατι δεν θελω να σας τρελανω. Θελω να τρελαθειτε μονοι σας.:rotflmao:

Σελίδα 3 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρες Πέμπτης 21/12/2006
    από project.breeze στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 21:23
  2. ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΕΜΠΤΗ 21/12
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 14:10
  3. Καλημέρα!! 21/12/06
    από Respect στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια