Χρόνια πολλά! Σου εύχομαι η γη που πατάς να γίνει δρόμος στις χαρές σου και εμπόδιο στις λύπες!
![]()
Χρόνια πολλά! Σου εύχομαι η γη που πατάς να γίνει δρόμος στις χαρές σου και εμπόδιο στις λύπες!
![]()
Ευχαριστώ MikeGΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Χρόνια πολλά!!
![]()
![]()
![]()
![]()
άλλος ένας λόγο για μια επίσκεψη νότια![]()
Ευχαριστώ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια και το χαρούμενο αβαταρ σου :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Xρονια πολλα Μαρουλακηηηη!!!
Ο,τι επι8υμεις να το...πα8εις!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Χικ, ρε φιλαράκι λιώμα έγινα,Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι καλά που θα ήταν να τις πίναμε αλήθεια σε κανα πλάτωμα στα 1500 με θέα μέχρι όπου φτάνει το μάτι
![]()
![]()
![]()
![]()
X 1000
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Να σε καλά Σωτο αλλά ρε συ το άλλο προφίλ μου είναι το καλόΑρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
πολυχρονος Χρηστο!
πολλες εκδρομες ευχομαι το 2008...![]()
![]()
![]()
![]()
Τελοςςςςςς είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, με νιώθεις. Άλλωστε η άσφαλτος δύσκολα οργώνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τι ερωτηση θεε μου???![]()
τα μαρουλια δεν καλλιεργουνται στο χωμα???ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ειναι .....τελλλλοςςςςςς
:wacko:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙ......να μεγαλωσεις και να γινεις ενα ΜΕΓΑΛΟ λαχανο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
ΕυχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από apav
Χρόνια πολλά!![]()
ΥΓ Μην κάνεις σχόλιο για τις πρωτότυπες ευχές!![]()
![]()
ΥΓ. Μην κάνεις σχόλιο για την πρωτότυπη απάντηση μου![]()
Άλλωστε το πολλά δεν είναι στο χέρι μας , το καλά όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Χρονια πολλα φιλε,(και η ποσοτητα εχει τη δικη της ποιοτητα)
...και που θα παει θα συναντηθουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Άλλος ένας πολύ καλός λόγος να κατέβω Κρήτη . :a51: :a51:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χρόνια πολλά![]()
![]()
ελπίζω μόνο όταν τα καταφέρω να μην είσαι Αθήνα![]()
Ευχαριστώ Αδαμάντι(ν)ε,Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
χρονια πολλα
![]()
![]()
![]()
ευχάριστο που σε βλέπω πάλι ενεργό
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Ευχαριστώ φίλε μου, μόνο η παρέα σου να μας είναι απαραίτητηΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΕ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λέει όλα η υπογραφή σου , όσο για τον προορισμό είναι από προαιρετικός ως και ενοχλητικός μη σου πω ( που στο είπα δλδ , αλλά λέμε τώρα , εγώ λέω μα τι λέω , δεν λέω γράφω )Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
χρονια πολλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
ελα ρε , μην αγχώνεσαι , κι αύριο μέρα είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ουφ ουφ ουφ....12 παρά 10...πρόλαβα...
Χρόνια πολλά Χρηστάρα πάντα υγεία και να ζήσεις όσο το δυνατόν
περισσότερες μοτοσυκλετιστικές εμπειρίες μπορείς!
Κ πάλι πολύχρονος ρε μπαγάσα κ ας μένεις στο Περιστέρι!![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ φίλε μου και για σε να γρήγορα και καλά ξεμπερδέματα
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ ΜάριεΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Χρόνια πολλά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωρε μπύρες , θ αρχίσει να είναι στρεβλή η ομιλία μου , ευτυχώς που είμαι σπιτι και δεν θα οδηγήσω![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Γεια σου ρε Φώτη, να σε καλά παλικάρι μου και όταν έχεις απορίες να ρωτάς . είναι πολλοί οι σεβάσμιοι γέροντες στο φόρουμ για να σου λύσουν κάθε απορίαΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Μετά από τόσες μπύρες θα μου επιτρέψετε να πάω να αδειάσω μερικές![]()
![]()
Θα ήθελα και μια χάρη αν γίνεται. Μπορούμε να κρατήσουμε τις ευχές για καμιά 10αρια μέρες? Ε φανταστικοί μου συφορουμιτες και συφορουμιτισες![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
ΣΥΝαδελφε ΧΡΟΝΙΑ ΚαΛα
ΠαΝτΑ Με ΥγΕιΑ ΚαΙ ΚαΛα ΚρΑΣιΑ
(αυτο ετσι ου ηρθΕ)
πΑνΤα ΓεΡόΣ κΑι ΔυΝαΤοΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Να σε καλά Σωτήρη , ελπίζω σύντομα να σε γνωρίσω και από κοντά να πιούμε καμιά παγωμένη.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ΣΥΝαδελφε ΧΡΟΝΙΑ ΚαΛα
ΠαΝτΑ Με ΥγΕιΑ ΚαΙ ΚαΛα ΚρΑΣιΑ
(αυτο ετσι ου ηρθΕ)
πΑνΤα ΓεΡόΣ κΑι ΔυΝαΤοΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Χρόνια πολλά και καλά Χρήστο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ευχαριστώ φίλε μου , υγεία και χαρά σε όλους μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Χρόνια πολλά και καλά Χρήστο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( άλλο ένα ταξιδάκι κατά Πόρο μεριά )![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Χρονια πολλα Χρηστο, με υγεια και ευτυχια....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche