δεν ξερω για όλους τους Πατρινους αλλα ο Θανασης την εχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
υπήρχε η φήμη απο παλιά οτι οι Πατρινοί έχουν την λόξα της μηχανής και εσύ μου το επιβεβαιώνεις.....
μαζί σου δικέμου....
ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ για πάντα.....
![]()
![]()
δεν ξερω για όλους τους Πατρινους αλλα ο Θανασης την εχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
υπήρχε η φήμη απο παλιά οτι οι Πατρινοί έχουν την λόξα της μηχανής και εσύ μου το επιβεβαιώνεις.....
μαζί σου δικέμου....
ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ για πάντα.....
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
gia emena einai to allo mou miso!![]()
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν ξερω για όλους τους Πατρινους αλλα ο Θανασης την εχει.
ΠΡΟΣ FREERIDER.....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!!
ΠΡΟΣ SOTPAG......
ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΙΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ 2ΗΜΕΡΟΕΧΩ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από xotiko
gia emena einai to allo mou miso!![]()
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
Μηχανή για μένα είναι ..
.. ΠΟΙΗΣΗ. «Αληθινή» όπως την καταλαβαίνω εγώ. Όπως την νοιώθω, όπως την αισθάνομαι. Κάθε δέντρο, κάθε βουνό, κάθε χωριό, τα αμέτρητα στοιχεία που αντικρίζω σε κάθε στροφή και σε κάθε ευθεία. Για μένα είναι οι λέξεις και στοίχοι ενός τραγουδιού, σε μουσική από τον μονό, διπλό ή και τετραπλό κύλινδρό μου.
.. είναι ΑΠΟΔΡΑΣΗ. Μπορεί να σε κυνηγάνε χίλιοι διάβολοι, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες, απλήρωτοι λογαριασμοί, ανεκπλήρωτα όνειρα, καραβοτσακίσματα και φουρτούνες, αλλά σαν καβαλάω το δίτροχό μου και χάρτης μου το μυαλό μου, μπορείς να τα αφήσεις όλα αυτά χιλιόμετρα πίσω σου και να αποδράσεις τέλεια.
.. είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. «Εκεί έξω είναι η αλήθεια», στις εικόνες, τα χρώματα και τα αρώματα. Αφήνεις μισάνοιχτη την ζελατίνα του κράνους σου για να μπει μέσα η ΖΩΗ!
.. είναι ΒΙΒΛΙΟ. Βιβλίο γεμάτες συναρπαστικές αφηγήσεις και εντυπωσιακές εικόνες.
.. είναι ΕΚΤΟΝΩΣΗ. Μια βολτίτσα την ημέρα, τον γιατρό [η και τον καθένα] τον κάνει πέρα.
.. είναι ΜΕΘΗ. Μεθάς με τα πλαγιάσματα ..
.. είναι και να αισθάνεσαι ΜΟΤΑΙΟΣ και ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ !!!
αυτά είναι μηχανή για μένα ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
ευκαρίστως...Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!!!!
ΠΡΟΣ FREERIDER.....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!!
εγκο ερτει Πάτρα
..εσυ φιλοξενήσεις εμένα και όοοολα τα φιλαράκια μου τώρα που έρχεται το καρναβάλι....
άρχισε να κλίνεις απο τώρα δωμάτια....
και γκαράζ...
και μην φοβάσαι δεν θα βγούμε καθόλου εξω ...που να πάμε ??
υπάρχει κανένας εκτός?
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
ΝΑΙ FREERIDER ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!!!!ΚΑΙ ΕΚΤΩΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ(ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ)........
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....