δεν αντιπαρατίθεμαι...θέση μου εξέφρασα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. παρακαλω να μεταφερθει στις αντιπαραθεσεις για να μην χαλασουμε το θρεντ...
και αν ενοχλούν/χαλάνε την ενότητα σας οι θέσεις μου, μπορώ να μην τις διατυπώνω.
δεν αντιπαρατίθεμαι...θέση μου εξέφρασα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. παρακαλω να μεταφερθει στις αντιπαραθεσεις για να μην χαλασουμε το θρεντ...
και αν ενοχλούν/χαλάνε την ενότητα σας οι θέσεις μου, μπορώ να μην τις διατυπώνω.
και μετα λες οτι ειμαι εγω στην πριζα...ειπα αντιπαραθεσεις διοτι δεν μπορει να παει πουθενα αλλου...και ο λογος ηταν απολυτως σαφης...να μην χαλασει το θρεντ...και μην κανεις σε παρακαλω την ζαν ντ'αρκ...ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος, σε εναν δημοσιο χωρο, να εκφραζει την αποψη του και κανεις δεν εχει δικαιωμα να του το αφαιρεσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν αντιπαρατίθεμαι...θέση μου εξέφρασα.
και αν ενοχλούν/χαλάνε την ενότητα σας, οι θέσεις μου μπορώ να μην τις διατυπώνω.
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σαφεστατα και δεν ειμαι ματαιοδοξος...μονο 196 αλογα εχω...καπου εκει τριγυρω βοσκαει και ο παπ...
αναφορικα με τις κοντρες,οι μονες που κανω πλεον ειναι στα σουβλακια...
ειμαστε στην πριζα για χαβαλε...
θα μπορουσες καλλιστα να αντικαταστησεις την "ματαιοδοξια" με το "κεφι" αλλα φανταζομαι οτι σου ηταν δυσκολο...
196![]()
δωσε κανενα και σε μας τα φτωχαδακια![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για όλους
![]()
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
να στα δωσω ολα? θελω να φερω κατι αλλα αραβικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
196![]()
δωσε κανενα και σε μας τα φτωχαδακια![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
να στα δωσω ολα? θελω να φερω κατι αλλα αραβικα...![]()
ολα ?![]()
δωστα δωστα![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
Στο δικό μου Κ7 έβαλα 520 αλυσίδα DID μαζί με ένα αλουμινένιο της ρένταλ γρανάζι έχασε σε βάρος γύρο στο 1.5 κιλό τώρα για άλογα το έβαλα στο δυναμόμετρο πριν και μετά την αλλαγή δεν είδα καμιά διαφορά (ίσος επειδή η αλυσίδα ήταν με όρινκ και όχι απλή )
Στο δρόμο βέβαια υπάρχουν διαφορές μικρές αλλά δεν παύουν να υπάρχουν![]()
Αυτή τη στιγμή έχω κάνει γύρο στα 4000 χιλιομ και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα όταν θα έρθει η ώρα για αλλαγή πάλι 520 θα βάλω![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ