Η Costa Rica δεν είναι Ισπανία..........
Η Costa Rica δεν είναι Ισπανία..........
You BETA believe...
Ο καθε κομπλεξικος μλκας βγαινει κανει την π@π@ρι@ του και γινεται θεος.... ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!!!!!!!! Αυτο το υποκειμενο ουτε να πεθανει δεν αξιζει να ζει μια ζωη ελεινη και να ευχεται να πεθανει και να μη μπορει......![]()
![]()
Καθε μέρα που περνά μας δείχνει ολο και ποιό καθαρά οτι ο ανθρώπινο είδος εχει τρελλαθεί τελείως.
![]()
+ κανένα για τις κατάρες σας
ποιος απο εσάς έχει μαζέψει/ταΐσει/βοηθήσει αδέσποτα;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε συ Ηλία τι σχέση έχει αυτό που λες, συγγνώμη δεν κατάλαβα, πρέπει να πούμε ο καθένας πόσο και αν έχουμε βοηθήσει κάποιο ζώο . με αυτό θα έφευγε η συζήτηση στο πόσο καλοί και φιλόζωοι είμαστε μήπως περιμένεις να κάνουμε διαφήμιση στους εαυτούς μας .Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Παρ΄ όλα αυτά , συμφωνείς με τον «καλλιτέχνη»?
Διαφωνείς αλλά πιστεύεις πως είναι τέχνη αυτό που κάνει?
Θεωρείς ότι όποιος δεν έχει βοηθήσει κάποιο ζώο , δεν έχει λόγο στην κακοποίηση
Πραγματικά δεν κατάλαβα την θέση σου
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
η θέση μου ειναι (ως συνήθως) απλή...Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Πραγματικά δεν κατάλαβα την θέση σου
![]()
Ευκολα λέμε ανέξοδες του πληκτρολογίου κατάρες αλλα επι της ουσίας, ποιος απο εμας (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) έχει δωσει εστω και 1 ευρώ στη φιλοζωική;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ηλία οποιοσδήποτε απ'αυτούς που καταράστηκαν δεν θα πέρναγαν στο ντούκου αν έβλεπαν κάποιον να χτυπάει ένα ζώο στο δρόμο, ούτε κι εσύ δεν θα προσπέρναγες αδιάφορος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
η θέση μου ειναι (ως συνήθως) απλή...
Ευκολα λέμε ανέξοδες του πληκτρολογίου κατάρες αλλα επι της ουσίας, ποιος απο εμας (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) έχει δωσει εστω και 1 ευρώ στη φιλοζωική;![]()
ωραίαααααΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ηλία οποιοσδήποτε απ'αυτούς που καταράστηκαν δεν θα πέρναγαν στο ντούκου αν έβλεπαν κάποιον να χτυπάει ένα ζώο στο δρόμο, ούτε κι εσύ δεν θα προσπέρναγες αδιάφορος.![]()
ξαναρωτάω:
ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ?
![]()
@@δια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
εγω προσωπικα δεν εχω μαζεψει αδεσποτο αλλα φροντιζω να τα ταιζω τουλαχιστον οσα μενουν κοντα στο σπιτι μου...
εχοντας ηδη ενα σκυλο δεν μπορω να αποκτησω και αλλον ενα...
αλλα ειδικα αν εχεις ζωο αισθανεσαι πολυ πιο ασχημα οταν βλεπεις τετοια αρρωστημενα πραγματα.
και οχι οτι αυτοι που παιρνουν σκυλια και παιζουν μαζι τους για κανα χρονο και μετα τα παρατανε ειναι καλυτεροι...
![]()
και τον τελευταιο καιρο κυκλοφορει στη γειτονια μου ενα αδεσποτο τσοου τσοου![]()
Στην φιλοζωική δεν έχω δώσει και ίσως δεν δώσω ποτέ μιας και τα ζώα δεν έχουν τσέπες ( σε αυτό μπορεί να κάνω λάθος ) από εκεί και πέρα σαν Χρήστος κάνω και θα κάνω κάποια άμεσα πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
η θέση μου ειναι (ως συνήθως) απλή...
Ευκολα λέμε ανέξοδες του πληκτρολογίου κατάρες αλλα επι της ουσίας, ποιος απο εμας (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) έχει δωσει εστω και 1 ευρώ στη φιλοζωική;
Και αν η έκθεση γινόταν στην Ελλάδα θα ήμουν από τους πρώτους επισκέπτες, πιστεψεμε.
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Εγω ρε καπτεν εχω δωσει. Και οπου μπορω και νομιζω οτι δεν με κοροιδευουν δινω.
Και οταν ερχονται κατω απο το σπιτι μου αδεσποτα τους βγαζω και ενα πιατο φαι αφου ξημεροβραδιαζονται εξω απο την πολυκατοικια.
Και τι με αυτο. Μπορω να μαζευω ολα τα αδεσποτα της περιοχης μου να τα φροντιζω ;
Και αφου δεν μπορω δεν δικαιουμαι να ομιλω ;
Οχι βεβαια .
Fuck the son of a bitch , stick a big ματσουκι in his ass , burn him etc etc.
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
εχεις δικιο καπτεν αν και πιστευω αρκετοι απο εμας το εχουν κανει
-μιλωντας για αυτους που αγαπανε τα αντερα τους δηλ.
εγω παντως εχω μαζεψει 4 μεχρι τωρα και μεγαλωνω, και οι δικοι μου εχουν αναλαβει
ολα τα αδεσποτα στα κανακια Σαλαμινας
αν υπαρχει θεληση..
δεν είπα αυτό (δε διαβαζετε προσεκτικα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Και αφου δεν μπορω δεν δικαιουμαι να ομιλω ;
Αντι να αναλωνόμαστε σε ανέξοδες (να μην πω και υποκριτικές) κατάρες, ας δουμε τι μπορούμε να κάνουμε για το ουσιαστικό πρόβλημα
αυτά τα διάφορα petitions τα θεωρώ για τον [......] (συμπληρώστε κατα βούληση)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πριν ενα χρονο μαζεψα 4 γατακια απο τον διπλανο ακαλυπτο,η μαμα τους ελειπε 3 μερες και εκεινα ολο κλαιγανε,πηδηξα λοιπον την μαντρα και τα μαζεψα,ηταν πιο μικρα απο την μιση χουφτα μου.Τα πηγα στον κτηνιατρο,που μου ειπε οτι ηταν θεμα ωρων να πεθανουνε.δυστυχως το πιο αδυναμο πεθανε μετα 2 μερες,το αλλο το δωσαμε,το 3 μας το βουτηξανε,και το 4 το εχω ακομα στην αυλη μου.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ