τρέχει κάτι με τις ανταύγειες μαγκίτη![]()
σοβαρά πάντως αν έγραφε ο καθένας για το μαλάκα της ημέρας στο δρόμο δε μας έφτανε άλλο ένα forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
well said!!
![]()
θα κανονισουμε και καφεδακι γιατι γουσταρω να σε βλεπω και να μου τα λες...![]()
αδυναμιες ειναι αυτες..![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η αλήθεια είναι οτι σε καταλαβαίνω και γι' αυτό τονίζω ξανά οτι έχεις δίκιο και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε θίξω. Αυτό που σου είπα να το κοιτάξεις είναι διότι μου έδωσες την εντύπωση οτι είχες πολλή οργή και αν αυτό συνέβαινε όταν τα γράφεις την ίδια στιγμή ίσως να είναι χειρότερα και να χάσεις τον έλεγχο... και αυτό φίλε μου δεν αξίζει να το πάθεις για κανέναν κερατά! Προφανώς έκανα λάθος.
Επιμένω οτι αν κάνεις ένα λάθος δεν είσαι μ@λ@κ@ς. Μ@λ@κ@ς είσαι όταν δεν σε ενδιαφέρει το τι κάνεις. Κατά τα άλλα τα λάθη είναι ανθρώπινα, προσέχουμε όμως να μην γίνουν τραγικά.
Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση ως προς τις εξατμίσεις, πραγματικά δεν τις έχω βάλει για να το παίζω μάγκας και γκαζάκιας... είχα R1 μέχρι πρόσφατα για να τρέχω (και θα έχω ξανά σύντομα), δεν χρειάζεται (και δεν θέλω) να κάνω το TDM πύραυλο...
Όσο για αυτό που είπες να πάρουν αυτοκίνητο αυτοί που δεν είναι συγκεντρωμένοι, εγώ θα έλεγα να πάνε με την συγκοινωνία μπας και γλυτώσουμε κι εμείς!Γιατί όπως και να το κάνεις πιο εύκολα θα αποφύγεις τον μαλάκα με την μηχανή παρά με το αυτοκίνητο...
Πάντως το πρόβλημα με τους ατζαμήδες δικυκλιστές θα επιδεινωθεί καθώς φτιάχνει ο καιρός και θα βγούν απο την χειμερία νάρκη και οι οδηγοί του καλοκαιριού! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!![]()
Κουράγιο και ψυχραιμία!
Σοφιανέ σε αυτούς που ανέφερες να προσθέσω τον τύπο με GS Adventure και 3βάλιτσο που παραβίασε στοπ 1:30 το βράδυ ενώ ήμουν με το αυτοκίνητο στα 5 μέτρα από τη διασταύρωση και επειδή ενστικτωδώς του κόρναρα κατέβασε το σταντ μου έκλεισε το δρόμο και ήρθε να μου ζητήσει το λόγο! Στα προηγούμενα να προσθέσω οτι φορούσε ειδικό κουστούμι "ασφαλείας" και "προστατευτικό" ζελέ στο μαλί :hypnotize
τέτοιοι μοτο-χρήστες (χωρίς να αφήνω απ'έξω τους οδηγούς αυτοκινήτων με όμοια συμπεριφορά) θα ήθελα να γυρίσουν στις παλιές τους συνήθειες και να αφήσουν στην ησυχία τους αυτούς που κάθε πρωί κάνουν το σταυρό τους για να γυρίσουν αρτιμελείς σπίτι τους...
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Φοβάμαι την ώρα που θα ξανακβαλήσω την μηχανή !
Θα είναι πλέον καλοκαίρι και θα με κατατάξουν
στην κατηγορία των εποχικών σαλιγκαριών !!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Σοφ...
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Σοφιανε χωστα !!
Και ξυπνα πιο νωρις απο ολους αυτους για να μη τους συναντας![]()
![]()
Εχετε απόλυτο δίκιο . Κατεβαίνω κάθε μέρα από Ε.Ο και ανεβαίνω Ε.Ο όταν σχολάω. Το τι κάγκουρες και άσχετους βλέπω δεν λέγετε . Εχω άπειρες στιγμές σκεφτεί εκεί που οδηγώ και τους βλέπω να κάνουν τις λαλακίες τους να πουλήσω την μηχανή εκείνη την στιγμή . Από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα με λύπη μου διαπιστώνω πως άλλαξε δραματικά η σχέση μηχανής αναβάτη . Πολλοί χωρίς να ξέρουν να οδηγούν ( ακόμα και να περπατάνε ) αγοράζουν ένα μοτό υπερβολικά δυνατό για την εμπειρεία τους και ξεχύνονται στους δρόμους . Κουτάκηδες που ζήλεψαν την ευχέρεια όσως συνειδητά καβαλάμε μηχανή , αγόρασαν ένα δίτροχο και αντέγραψαν την αυτοκινητιστική τους συμπεριφορα στο τρόπο οδήγησης της μηχανής τους . Ξέχωρα που έχουμε γεμίσει από δαύτους πολλοί θα έπρεπε να εξεταστούν από νευρολόγο ..Τις προάλλες στην Αθήνα ένα βλήμα έχει κάτσει μπροστά μου και του κάνω νόημα επειδή με έπνιγε η εξάτμιση ενός ταξί να κάνει λίγο πιο άκρη να περάσω μπροστά . Ακολούθησε διάλογος που υποδήλωνε άτομο ψυχάκια . Το φινάλε είναι πως όταν άναψε πράσινο το φανάρι κάνω μια και πιάνω μπροστά να φύγω τότε το βλέπω από το καθρέπτη μου να προσπαθεί να μου ρίξει τη ρόδα του στον πίσω τροχό μου με σκοπό να με ρίξει στο πεζοδρόμιο της πανεπιστημίου .Βέβαια δεν τα κατάφερε αλλά αναγκάστηκα να του κάνω μια κίνηση και να τον ψιλορίξω . Κατάλαβε πως τα πράγματα αγρίεψαν και έφυγε με ένα καθρέπτη του στο χέρι .
Σοφιανέ, καιρό ήθελα να γράψω κάτι αντίστοιχο, με διάφορες αφορμές....
μαζί σου...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εξηγήστε μου κατι όμως ρε παίδες....
Πως γινεται παντα οι ΑΛΛΟΙ να ειναι οι μ@λ@κες, κακοί, κάγκουρες κλπ...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και το θεωρείς σωστή συμπεριφορά αυτό απο μέρους σου ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
... Το φινάλε είναι πως όταν άναψε πράσινο το φανάρι κάνω μια και πιάνω μπροστά να φύγω τότε το βλέπω από το καθρέπτη μου να προσπαθεί να μου ρίξει τη ρόδα του στον πίσω τροχό μου με σκοπό να με ρίξει στο πεζοδρόμιο της πανεπιστημίου .Βέβαια δεν τα κατάφερε αλλά αναγκάστηκα να του κάνω μια κίνηση και να τον ψιλορίξω . Κατάλαβε πως τα πράγματα αγρίεψαν και έφυγε με ένα καθρέπτη του στο χέρι .
το ποιος θα ρίξει ποιόν είναι το θέμα ?
εν μέρη εχεις ενα δικαιο αλλά οταν νευριάζουμε το χάνουμε και γινόμαστε ίδιοι
με αυτά που κατηγορούμε !
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πως γινεται παντα οι ΑΛΛΟΙ να ειναι οι μ@λ@κες, κακοί, κάγκουρες κλπ...![]()
![]()
γιατί ο Πάπας και ο Ελληνας εχουν το αλάθητο![]()
Γι'αυτό....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πως γινεται παντα οι ΑΛΛΟΙ να ειναι οι μ@λ@κες, κακοί, κάγκουρες κλπ...
![]()
![]()
Επίσης Ηλία, πόσες φορές χρειάστηκε να κορνάρεις για να ειδοποιήσεις τον άλλο οτι υπάρχεις και εσύ στο δρόμο και πόσες φορές το έχουν κάνει ή σε έχουν βρίσει για δικιά σου μ@λακί@Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
γιατί ο Πάπας και ο Ελληνας εχουν το αλάθητο![]()
![]()
![]()
δεν κρατάω στατιστική, αλλα αρκετές φορές ΚΑΙ στις δύο περιπτώσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Επίσης Ηλία, πόσες φορές χρειάστηκε να κορνάρεις για να ειδοποιήσεις τον άλλο οτι υπάρχεις και εσύ στο δρόμο και πόσες φορές το έχουν κάνει ή σε έχουν βρίσει για δικιά σου μ@λακί@![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ίσως έχεις δίκιο αλλά εγώ το έχω ως μέτρο σύγκρισης όχι για να λέω πως είμαι καλύτερος αλλά για να διορθώνομαι