αυτος ο Σφακιανακης ρε παιδια δεν ειναι που τραγουδαει Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ??????
φιλαρακο υπομονη εσυ εισαι ΣΩΣΤΟΣ, αγγιξες το ονειρο,
δυστηχως υπαρχουν και λαμογια!!!!!! ΕΛΕΟΣ
αυτος ο Σφακιανακης ρε παιδια δεν ειναι που τραγουδαει Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ??????
φιλαρακο υπομονη εσυ εισαι ΣΩΣΤΟΣ, αγγιξες το ονειρο,
δυστηχως υπαρχουν και λαμογια!!!!!! ΕΛΕΟΣ
Επικονώνησε γρήγορα με ΜΟΤΕΚ και ΙΝΚΑ.
Μην το αφήσεις. Προτείνω να γίνει sticky σε όλα τα ματοσυκλετιστικά φορά μπας και συνετιστούνε ορισμένοι πια!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Νίκο καλημέρα.
Η περίπτωση σου παρουσιάζει ενδιαφέρον και θα ήθελα να επικοινωνήσεις μαζί μου, εφόσον φυσικά το επιθυμείς καθώς πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω.
Για τη ΜΟΤ.Ε.Κ.
Η πρόεδρος
Ριζοπούλου Κατερίνα
www.motek.gr
Συμμετέχω στην Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών για να ακούγομαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τι μάγκες μωρέ...απλά μου αρέσει οτρόπος που σκέφτεσαι..:rotflmao:![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αστοχία κάποιου υλικού μου φαίνετε η δουλειά και όχι έλλειψη λαδιού...........Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
μαγκες sorry που δεν απανταω αλλα πραγματικα δεν εχω το χρονο.
το μοτερ μου μεχρι τη στιγμη που εσβυσε πανω σε μια αλλαγη δεν ειχε κανει κανενα ηχο καμια ενδειξη θερμοκρασιας η πιεσης ακομα και στο συνεργειο (κολυμενο πλεον)δεν αναβε η λυχνια ελειψης λαδιου.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...