Sorry ρε φίλε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
BETA !!!!!!!!!!!!!!!!μου !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Κουλούρι στον έλεγχο.....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Sorry ρε φίλε.....![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν παιζεστε πια ......![]()
Είπα και γωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Sorry ρε φίλε.....![]()
![]()
Τι έχεις βάλει ρε παιδάκιμου, κανείς δεν το βρίσκει
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Το μηχανάκι το έφτιαξε (μαζι με τον πατέρα του), ένα απ΄τα μεγαλύτερα ονόματα του MX. Αν δεν το βρείτε και τώρα ......Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Είναι πάντως εντελώς άσχετο μηχανάκι, δεν έχει κωνικά ταμπούρα όπως τα της εποχής του που μόνο τα ΜΖ φοράγανε (λόγω κλειστής αλυσίδας) και κάτι μικρά 50 - 125.![]()
@ Stefanos. Πάρε και μια κοντινή του ταμπούρου.![]()
(τα αμορτισσέρ είναι της Boge)
![]()
Aντε πεστο !! Θα σε δωσω κι' αλλη μπανανα !
Ειναι και ματαβαμμενο αυτο ομως !
![]()
Λεπόν......Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Η άλλη η μπαχαντέλα όμως που έχεις βάλει και ΔΕΝ έχει μοτέρ ROTAX πειράζει....![]()
![]()
Μιας και οι γκουρού του χώματος και μοτοσυκλετιστικής αρχαιολαγνείας ζορίζονται τα μάλα, επαναφέρω το θέμα με μια δυο (τελευταιες) βοήθειες....![]()
Ο πατέρας/γιος που το έφτιαξαν ξεκίνησαν την παραγωγή το 1976. Το 250 που φαίνεται στις φωτό είναι του 1978.
Ο γιός όπως είπα ήταν πολυπρωταθλητής, και θρύλος του ΜΧ στην χώρα του. Δεν μπορώ να πω περισσότερα μιας και το ρεκόρ του δεν έχει καταρριφθεί και θα είναι πλέον εύκολο να το βρείτε.
Με το μηχανάκι αυτό, ο υιός έλαβε μέρος σε αγώνες, ενώ υπήρξε και μικρή παραγωγή (δεν ξέρω κομμάτια, αλλά σίγουρα είχαν πουληθεί σε ιδιώτες), επομένως δεν ήταν πρωτότυπο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά (όλα τα είπα ΡΠΜ....)
Ignition: Denso Electronic
Carb: Mikuni
AirFilter: Foam
Front suspension: 35mm Marzocchi Magnesium Leg
Rear suspension: Boge Muholland
Rims: Sun
Motor: *****
Gas Tank: Aluminum
The bikes are pretty neat, they have a kick starter very similar to a CZ unit.
The handlebars are Can Am . The hubs are **** as is the frame.
The motor was built by **** in ****. They center cases are similar to Maico.
5 speed, weird gear ratio judging by the size of the sprocket.
Reed valve intake. They have custom levers and one of grips that say **** on them. The gas cap says *****. The side covers have **** and *** on them. The *** stands for ***. They use Yamaha DT1 pistons.
Όπου ***-> Removed by Byron
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το *** απο ένα Villa τι είσαι ??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
εάν αυτό είναι Villa είσαι ανάξιος λόγου...:rotflmao: :rotflmao:
Πάρτε άλλη μια φωτό απ΄την συμμετοχή του *** σε αγώνα
![]()
You BETA believe...
... SWM και πήρα αρνητική απάντηση?![]()
You BETA believe...
Καταρχήν δεν μου είχες γράψει SWM. Είχες γράψει Villa, ΚΤΜ, Rotax μοτέρ κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
... SWM και πήρα αρνητική απάντηση?![]()
![]()
Κατά 2ον.....![]()
Κατέληξες στο συμπέρασμα πως το μηχανάκι που ψάχνετε είναι SWM ????![]()
Παντως.....Καμμια σχεση ( στο μοτερ ειδικα ) η φωτο που εχεις βαλει με του byr0n !!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Eγώ γιατί νόμιζα ότι σΕ είχα γράψει .....![]()
Ουφ, με έχεις κουράσει αφάντασταΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n![]()
Έλα πες το μου με ΠΜ, δεν θα το πω σε κανέναν. Αν θες δέχομαι και DVD , δεν θα αποκαλύψω τον κομιστή.
Εφόσον δεν είναι KTM εννοείτε πως δεν είναι και Penton ε;
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Βασικά (αν και δεν θα έπρεπε να το πω, μιας και κανείς δεν ρώτησε), το μηχανάκι που ψάχνουμε δεν είναι made in Europe.Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ουφ, με έχεις κουράσει αφάνταστα![]()
Έλα πες το μου με ΠΜ, δεν θα το πω σε κανέναν. Αν θες δέχομαι και DVD , δεν θα αποκαλύψω τον κομιστή.
Εφόσον δεν είναι KTM εννοείτε πως δεν είναι και Penton ε;
Επομένως όλες οι μάρκες που έχουν αναφερθεί, ή τυχόν έχετε στο μυαλό σας δεν ισχύουν.
Το μηχανάκι είναι US of A, εκτός του μοτέρ που είναι απ΄την ......αμερικανική ήπειρο. ΔΕΝ ειναι rotax, bombardier κλπ όμως.![]()
Αν παρόλα αυτά έχετε κουραστεί να ψάχνετε, μπορώ να σας το στείλω με ΠΜ.
Η προσφορά μου δεν ισχύει για τον Dirtybird, μιας και δεν γουστάρει το μηχανάκι μου αφενός, και μου κάνει τον πονηρό με το SWM αφετέρου
(το πορτοκαλί χρώμα έχει πάντως ομοιότητα Σωτήρη)
![]()
![]()
Akoμα ψαχνω ....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βασικά (αν και δεν θα έπρεπε να το πω, μιας και κανείς δεν ρώτησε), το μηχανάκι που ψάχνουμε δεν είναι made in Europe.
Επομένως όλες οι μάρκες που έχουν αναφερθεί, ή τυχόν έχετε στο μυαλό σας δεν ισχύουν.
Το μηχανάκι είναι US of A, εκτός του μοτέρ που είναι απ΄την ......αμερικανική ήπειρο. ΔΕΝ ειναι rotax, bombardier κλπ όμως.![]()
Αν παρόλα αυτά έχετε κουραστεί να ψάχνετε, μπορώ να σας το στείλω με ΠΜ.
Η προσφορά μου δεν ισχύει για τον Dirtybird, μιας και δεν γουστάρει το μηχανάκι μου αφενός, και μου κάνει τον πονηρό με το SWM αφετέρου
(το πορτοκαλί χρώμα έχει πάντως ομοιότητα Σωτήρη)
![]()
![]()
Μην μου στειλεις τιποτα....![]()
Καλόooooooooo :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η προσφορά μου δεν ισχύει για τον Dirtybird.....................
να το ξέρουν όλοι εκτός απ’ το Dirtybird![]()
![]()
![]()
Πλάκα έκανα για το ΠΜ![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κινητήρας ISLO?
Δεν έβρισκε ο κος Don Jones κανέναν φτηνότερο?
Ψάχνω τόσες μέρες για μεξικάνικο μηχανάκι φασονατζή καλιφορνέζου που δεν υπάρχει στο δίκτυο.![]()