Ειχε μπλοκο στην γειτονια μου (εξω απο την πολη) 2 αστυνομικοι με 50 μετρα διαφορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από 675
ερωτηση2η: υπαρχει περιπτωση να σε σταματησει ζητας και να μη σε γραψει?
Ημουν χωρις κρανος γιατι πηγαινα στο περιπτερο της γειτονιας με το παπι..
Ο πρωτος ηταν γνωστος γειτονας και τον βλεπω και τον χαιρετω.
Ο δευτερος μ κανει σημα να σταματησω και πεταγεται στην μεση του δρομου και δεν σταματω...
Και μετα με παιρνει τηλ ο μπατσος ο γνωστος
Ε=ΕΓΩ
Ζ-Καλα μαλακας εισαι?Γιατι δεν σταματησες αφου ξερεις οτι εδω στην γειτονια δεν σε γραφω και ξερω οτι παντα φορας κρανος οταν πας εκτος γειτονιας...
Ε-Καλα....ειστε ακομα εκει?
Ζ-Ναι μου λεει.
Και παιρνω το κρανος και παω.
Ε-Ελα τι γινεται??
Ζ-Μαλακα πηγαινε να ζητησεις συγνωμη απο τον συναδελφο γιατι με εκθεσες..
Ε-Σιγα μην του ζητησω συγνωμη αυτος να μου ζητησει που παραλιγο να με σκοτωσει που μου πεταχτηκε...
Ζ-Ασε τις βλακειες και πηγαινε.
Ε-Ναι αλλα θα ρθεις και συ μαζι μου...
Και παμε και αρχιζε να φωναζει ο αλλος και να ωρειεται
Α=ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ
Α-Γιατι δεν σταματησες....(φωναχτα)
Ε-Μην μου φωναζεις τωρα και αντε να κυνηγησετε κανενα κλεφτη (χαχα εκει ειχε πολυ γελιο) η κανενα 15χρονο που οδηγαει κρυφα αμαξι και πανε και σκοτωνουν αθωους ανθροπους και να αφησεις εμας με τα μηχανακια που δεν φοραμε κρανος μα την κεφαλη μας θα σπασουμε....εγω δεν ξαναφοραω κρανος γιατι δεν αφορα εσενα αμα εγω φοραω κρανος...και ουτε ξανασταματαω.
Α-Εμαθα τωρα τον πατερα σου και θα πηγαινω στο μαγαζι κατω απο την πορτα να του αφηνω την κλιση.Καν δεν θα σε σταματαω.
Ε-Δεν περναει κατω απο την πορτα τπτ γιατι εχει πατουρα![]()
![]()
Α-Καλα κοροιδευε αν ειχα εγω την μηχανη θα σε ειχα ριξει κατω...
Ε-Οπα ρε θα με ειχες ριξει κατω....σιγα....
Α-Καλα ρωτα στην πιατσα να δεις ποσους εχω ριξει...
Και εκει πεταγεται ο αλλος μπατσος ο γνωστος μου και λεει λοιπον σταματηστε και οι 2 για να μην σας σφαλιαρω και τους 2.....
Ηταν ο γνωστος μου μεγαλος καμια 45 και ο αλλος ηταν πιτσιρικας καμια 22 χρονων...
Καλα πολυ γελιο
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ