Απο βδομαδα θα σου σενιαρω ντιβιντι.Να ξερεις μονο πως ειμαι μουχλας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πω πωω ξήγα!!![]()
![]()
Τούς τύπους δεν τούς ήξερα αλλά είναι pure rock!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο βδομαδα θα σου σενιαρω ντιβιντι.Να ξερεις μονο πως ειμαι μουχλας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πω πωω ξήγα!!![]()
![]()
Τούς τύπους δεν τούς ήξερα αλλά είναι pure rock!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αν εννοείς κομμάτια σαν το Walk of life ας πούμε,θα συμφωνήσω.Αλλά κομμάτια σαν τα Setting me up,Lady writer,Southbound again και κάμποσα άλλα,προσωπικά τα θεωρώ καταπληκτικά!Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
ενώ τα γρήγορα ροκενρολάκια απλώς συπλήρωμα, για να πουλάει ο δίσκος από την αρχή.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Άντε να σε δω παλιόΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Απο βδομαδα θα σου σενιαρω ντιβιντι.Να ξερεις μονο πως ειμαι μουχλας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
χιχιχι.Κι άμα γουστάρεις τίποτα από τον avatarούχο μου,κάνουμε και τράμπα.
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
μην το παίρνεις καταλεξί, απλά στο Making Movies είναι πολλά φανταστικά κομμάτια και το Solid rock [χωρίς να είναι κακό] είναι υποδεέστερο των Romeo nad Julia και άλλωνΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αν εννοείς κομμάτια σαν το Walk of life ας πούμε,θα συμφωνήσω.Αλλά κομμάτια σαν τα Setting me up,Lady writer,Southbound again και κάμποσα άλλα,προσωπικά τα θεωρώ καταπληκτικά!![]()
![]()
Το ίδιο και στο Bros in Arm που αναφέρεις, δές Walk of life και το αμέσως επόμενο Your latest trick....
τα favorits μου:
Brothers in Arm
Romeo and Juliet
Where Do You Think You're Going?
Single-Handed Sailor
Love over Gold
Fade to Black
KAI....
You and Your Friend - σαν the best
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
All right!Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
μην το παίρνεις καταλεξί, απλά στο Making Movies είναι πολλά φανταστικά κομμάτια και το Solid rock [χωρίς να είναι κακό] είναι υποδεέστερο των Romeo nad Julia και άλλων
Το ίδιο και στο Bros in Arm που αναφέρεις, δές Walk of life και το αμέσως επόμενο Your latest trick....
τα favorits μου:
Brothers in Arm
Romeo and Juliet
Where Do You Think You're Going?
Single-Handed Sailor
Love over Gold
Fade to Black
KAI....
You and Your Friend - σαν the best![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Οχι ρε παλληκαρια!!!!!!!!!! Μη μου το κανετε αυτο. Μη γραφετε ονοματα μαγαζιων, συγκροτηματων κλπ. Μη γραφετε για τοτε καταστασεις!!!!!!!!!!!!!! Με κανετε να νιωθω ...................................![]()
Ευχαριστως θα τα ξαναζουσα.-![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Το γελοιο με ολη αυτη τη φαση της μουσικης ειναι οτι αυτοι που δεν τα προλαβαν ολα αυτα μας θεωρουν μιζερους και κολλημενους.Πως ομως να τους εξηγησεις οτι οταν εχεις δει Frank Zappa,BOC,Camel,WHO και αλλους θρυλους της ροκ τρελαινεσαι γιατι δεν υπαρχει σημερα κατι ανταξιο τους?
Και πως να τους μεταφερεις το κλιμα στις συναυλιες,τις μυρωδιες μεσα στο magic bus,το κεφι στο Λουκυ Λουκ,την τρελλα στις καταληψεις του Βερολινου,το Γερμανο ιδρυτη του κοινοβιου στα Ματαλα που επαιζε το satisfaction με το ρουθουνι του,την Πρεβελη?
Γιατι δεν ηταν η μουσικη απο μονη της αλλα μια τεραστια παρεα που ταξιδευε.Κι ισως ακομα καποιοι λιγοι να συνεχιζουν το ταξιδι.
![]()
![]()
![]()
Δεν χρειάζεται να πείσει κανείς, κανέναν και για τίποτα! Δεν υπάρχει άλλωστε και ο λόγος.
Δεν είμαστε άμισθοι managers, που αναλάβαμε το promotion μιας εποχής που έφυγε ανεπιστρεπτί!
Αφού έχουμε ξεκαθαρίσει με τους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε μίζεροι και κολλημένοι, δεν χρειάζεται να κάνουμε τον κόπο να πείσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο.
Απλά, σήμερα δεν υπάρχει γονιμοποιό μουσικό περιβάλλον...
Όσο για τα ονόματα που αναφέρεις, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και για τον τελευταίο είρωνα της μοναδικής εποχής ...μετά από 100 χρόνια!
Η γιαγιά μου από την Σμύρνη όταν "έφυγε" στα 95 της, το ΄95, εκτός από το ρεπερτόριο των Σμυρναίϊκων, ήξερε το Obladi oblada των Beatles και το Satisfaction των Rolling Stones...
...δεν θα πω ότι ήξερε και το Suzi Q των C.C.Revival γιατί δε θα μΕ πιστέψετε!
Το θέμα είναι τι "σημάδια" θα έχουν αφήσει τα σύγχρονα ροκ συγκροτήματα μετά από 50 χρόνια...
...αν θα είναι μεγαλύτερα από τα αποτυπώματα που αφήνει στο πέρασμά του ένας γυμνοσάλιαγκας...
...και αν τελικά θα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς, ότι το όνομα ανήκει σε συγκρότημα της ροκ και όχι σε ...απαλό υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή!
![]()
![]()
![]()
+650!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Δεν χρειάζεται να πείσει κανείς, κανέναν και για τίποτα! Δεν υπάρχει άλλωστε και ο λόγος.
Δεν είμαστε άμισθοι managers, που αναλάβαμε το promotion μιας εποχής που έφυγε ανεπιστρεπτί!
![]()
![]()
Εξάλλου η μουσική και η τέχνη γενικότερα είναι τα συναισθήματα που προκαλεί στον κάθε άνθρωπο προσωπικά! Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες!!
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need