Πόσο μακρια δλδ;![]()
Πόσο μακρια δλδ;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Νόμιζα οτι στο είχα αναφέρει, είναι όντως πανέμορφο. Το χαζευουν στο λιμάνιΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
πολυ όμορφο φίλε![]()
![]()
Captain είναι 850 χλμ από την Αθήνα. Το χωριό μου είναι η Μαρώνεια στην Ροδόπη.
Το καλοκαίρι μόνο πηγαίνω, και περυσι δεν το εβαλα στο νερό γιατί δεν είχα χρόνο.
Φέτος θα το βάλω!
Και σούζα με 2000 στροφές!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Επιμένω, κανε τα κουμάντα σου να βάλουμε κατάρτι![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τωρα μπήκα στην μπρίζα και δεν μπρω να ησυχασω, το εχω πάντα σε ενα μερος στο μυαλό μου αλλά δεν το σκέφτομαι γιατί με πιάνει φευγιό.
Η Σαμοθράκη φαίνεται καθαρά οταν εχει ανλιχτό καιρό, και θέλω να παω με το καίκι, αλλά δεν το εχω επιχειρήσει.
Μασάω λίγο με τα μπουρίνια που σε παίρνουν και σε σηκώνουν στην περιοχή.
Πρέπει να κανω κι επισκευη στο μοτερ που μου εκαψε την φλάντζα η αδερφή μου πρόπερσι....
αχχχχχ........κατάρα.
Το καικακι μεταφερεται μόνο ετσι.
Ο Μπάμπης ο ψαράς απο την Μαρώνεια εχει τρακτερ και μου το πηγαίνει απο το χωρίο στο λιμάνι και πίσω.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Tι παίζει με το κατάρτι? Πως μπαίνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επιμένω, κανε τα κουμάντα σου να βάλουμε κατάρτι![]()
![]()
![]()
Παμε στα Τεχνικά?![]()
Πριν απο τη Θράσσα (που την εφτιαξαν οθείος μου με τον πατέρα μου κλπ κλπ) ο θείος μου ειχε άλλο καίκι που ειχε και κατάρτι με πανί και καμπινούλα.
Ηταν η Κίρκη, 7μετρο, με Mercedes χωρίς ρεβέρσα.
Το πηγαίναμε με το πανί για την πλάκα, αλλά δεν πήγαινε βήμα, η δεν ξέραμε να το πάμε.
Ημουνα μικρός τότε και ημουνα ο καπετάνιος της λάντζας (3.30 ξυλινο βαρκάκι με κουπιά) κι εκανα κόντρες με τους ψαράδες με sea gull![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
.... με sea gull![]()
:rotflmao: :rotflmao:
τι μου θύμισες τώρα, τι απιστευτες εξωλέμβιες.... με το κορδόνι που το τύλιγες πανω για να τη βαλεις μπρος![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
To ηξερα οτι θα σου αρέσει. Αφού δεν ψήνεσαι με τις μοτοσυκλέτες θα σε ψήσω τώρα με τo καϊκάκι![]()
Τ
καμία διαφορά καίκι είναι κι αυτό το αγγλικό πράμα που έχει !![]()
![]()
![]()
![]()
πολύ όμορφο σκαρί φίλε αν και τα καλύτερα απο οτι λένε
ειναι αυτά που κατασκευάζονται στην Κοιλάδα .
καλές θάλασσες να έχεις
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Να κανω εγω μια ερωτηση???
Το εν λογω ιπταμενο φουσκωτο ποσο κοστιζει μαζι με την αγορα της βαρκας?????
Απ΄ότι λέει το link 18.000-22.000? .....Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Να κανω εγω μια ερωτηση???
Το εν λογω ιπταμενο φουσκωτο ποσο κοστιζει μαζι με την αγορα της βαρκας?????
Too much money![]()
περιμένω να ρίξεις και μια φωτο απο το μοτερακι...αντε ντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Η Θράσσα, τρεχαντήρι 6 μέτρα φτιαγμένο στην Θάσο το 92 με πετρελαιοκινητήρα Perkins Perama 3κύλινδρη 30ρα.
Το εχω στο χωριο, αυτη τη στιγμή βρίσκεται μέσα στο παλιό μύλο.
Ειναι classic κι αυτό βέβαια...
![]()
Γουσταρεις να το κανουμε καταδυτικο να βγαζουμε φωτογραφιες ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
To ηξερα οτι θα σου αρέσει. Αφού δεν ψήνεσαι με τις μοτοσυκλέτες θα σε ψήσω τώρα με τo καϊκάκι![]()
Το μόνο κακό είναι οτι είναι μακριά και θέλει και δουλειά κάθε χρόνο..
Και τα σκάφη εχουν ωραίες εξατμίσεις!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
αυτα τα "αεροπλανακια" λεγονται ultra light και λειτουργουν με rotax (λογω βαρους κλπ)..
δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη μοντιφα..προσαρμωσε ενα φουσκωτο στο κατω μερος..υπαρχουν ultra light με πλωτηρες κλπ..
ειναι φθηνα στην αποκτηση και στην συντηρηση τους και ειναι οτι οικονομικοτερο για καποιον που του αρεσουν οι πτησεις και δεν θελει να διαθεσει ενα σκασμο λεφτα
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Νομίζω ότι απάντησες, βλέποντας μόνο το 1 ποστ μου. Γράφω και για τον Rotax και για τα υπερ-ελαφρά (ultra light ελληνιστίΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αυτα τα "αεροπλανακια" λεγονται ultra light και λειτουργουν με rotax (λογω βαρους κλπ)..
δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη μοντιφα..προσαρμωσε ενα φουσκωτο στο κατω μερος..υπαρχουν ultra light με πλωτηρες κλπ..
ειναι φθηνα στην αποκτηση και στην συντηρηση τους και ειναι οτι οικονομικοτερο για καποιον που του αρεσουν οι πτησεις και δεν θελει να διαθεσει ενα σκασμο λεφτα
![]()
)
Με ένα μέσο κόστος (χωρίς ΦΠΑ+μεταφορά) στα 20.000?, μόνο φθηνό δεν θα το ΄λεγα