[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Αν μια πράξη παρακινείται από αισθήματατα αγάπης, δε μπορείς να προσάψεις ιδιοτέλεια σ’ αυτόν που την κάνει.
μπορεις γιατι η "αγαπη " ειναι πολυ δυσκολα ευδιακριτη κ ειναι πολυ πιθανο η "αγαπη" που εκφραζει καποιος να εξυπηρετει καθαρα το "εγω" του.
νομιζω οτι η ανιδιοτελεια ειναι εξιδανικευμενη κατασταση...οπως μια ευθεια!
πιεστε ενα καφε με τον Λαμα κ τα λεμε!!!![]()
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Γιατί τόσος σπαραγμός;! Για την τέχνη για έχει πει *όλα* από καιρό ο Τζιμάκος (ο Πανούσης ντε) αλλά ποιός τον ακούει..........
:rotflmao: :rotflmao:![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ελα μου ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Γιατί τόσος σπαραγμός;! Για την τέχνη για έχει πει *όλα* από καιρό ο Τζιμάκος (ο Πανούσης ντε) αλλά ποιός τον ακούει..........
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Γιατί δεν τους λες για τη γιαγιά σου που τον έχει προλάβει προ πολλού τον καλλιτέχνη :rotflmao:
vandiemen![]()
Μα τι λες??Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Συγνωμη ρε παιδια, αλλα εγω θελω να σταθω αλλου....
Περα απο το κατακριτεο του να αφηνεις ενα αμοιρο ζωακι να πεθανει της πεινας, και αν ειναι αληθινο η οχι αυτο- την ουσια του θεματος ειναι αλλη.
Ο κοσμος οταν δει ενα κοκαλλιαρικο σκυλακι σε μια γωνια να αργοπεθαινει απλα γυρναει αλλου το βλεμμα και συνεχιζει τη βολτα του. Ενω οταν αυτο γινεται "θεμα" σε καποια (ελλειψη καλυτερης λεξης) "εκθεση" τοτε ολοι σπευδουν να κατακρινουν και να θυμωσουν και να στειλουν emails κλπ.
Μηπως τελικα ΟΝΤΩΣ ειμαστε υποκριτικα προβατα; Οταν δεν υπαρχει κανεις τριγυρω να μας δει, τοτε γραφουμε το θεμα στα @@ μας, ενω οταν γυρω μας ειναι και αλλοι που κατακρινουν, τοτε ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ να κατακρινουμε και εμεις για να μην μας πουν αναισθητους κλπ!!!
Και οκ, εδω ειμαστε 5-10-20 ατομα που εχουμε μια ελαχιστη ευαισθησια και θα τρεξουμε να βοηθησουμε ενα κακομοιρο ζωο, ειτε ειναι σε μια αλανα ειτε σε ενα σαλονι, αλλα μηπως τριγυρω μας ο κοσμος εχει γινει αβουλα ζομπι που καταναλωνουν δανεια και ιλουστρασιον ολοσελιδα ονειρα;;![]()
![]()
Σορρυ κ ολας...
Αλλο να πεθανει ενα ζωο απο την πεινα οπως ειναι καταδικασμενα ολα τα ζωα και αλλο επιτηδες να το βαζουν να πεθαινει της πεινας....
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
οταν θυσιασαν τον Χριστο....μετα διδασκαν περι αγαπης!!! για να αφυπνιστουμε σαν λαοι καποιοι ανγκαζονται να φτασουν σε ακρεες καταστασεις τις οποιες οταν τις βλεπουμε στο δρομο και απλα αδιαφορουμε! κριμα!...απλα πρεπει να παραδειγματιστουμε και να δουμε αυτο που ειδαν και στην εκθεση στο επομενο αδεσποτο που θα βρεθει μπροστα μας και να σκεφτουμε πριν το προσπερασουμε αδιαφορα.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ότι "η αγάπη είναι δύσκολα ευδιάκριτη"! Να είναι δυσδιάκριτη από ποιον; Μας ενδιαφέρει το θεαθήναι ή η ουσία; Ας το παραβλέψουμε όμως.. Λέγοντας πως είναι πολύ πιθανόν η "αγάπη" <--(βάζοντάς την σε εισαγωγικά, υποδηλώνεις πως αυτή δεν είναι πραγματική και συνεπώς καταρρίπτεις μόνος σου τον ισχυρισμό σου, ο οποίος συμφωνώ πως ισχύει, όταν η αγάπη δεν είναι πραγματική, αλλά εικονική, υποκινούμενη από άλλα κίνητρα....αλλά ας το παραβλέψουμε κι αυτό..) είναι πιθανό να εξυπηρετεί το "εγώ" κάποιου, αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο πως είναι πιθανή και η αντίθετη εκδοχή! Η ανιδιοτέλεια υπάρχει! Απλώς πρέπει να τη βρεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
μπορεις γιατι η "αγαπη " ειναι πολυ δυσκολα ευδιακριτη κ ειναι πολυ πιθανο η "αγαπη" που εκφραζει καποιος να εξυπηρετει καθαρα το "εγω" του.
νομιζω οτι η ανιδιοτελεια ειναι εξιδανικευμενη κατασταση...οπως μια ευθεια!
πιεστε ενα καφε με τον Λαμα κ τα λεμε!!!![]()
Η τεχνη δεν πρεπει να εχει ορια
οσο σκληρα κι αν φερεται σε ανθρωπους η ζωα
δεν επικροτω τετοια τεχνη σε καμμια περιπτωση
ομως η τεχνη πρεπει να ειναι πληρως ελευθερη
εχω βαρεθει ολους τους καλους ανθρωπους απο το ιντερνετ που τα λενε εξω απο τα δοντια και κανουν σκληρη κριτικη στην κοινωνια μεσω μπλογκ,ποστ κλπ
ας τα κανουν πραξη
φανφαρες και λογια ολοι ξερουμε να πουμε
αν ολοι οσοι ειναι οικολογοι-φιλοζωοι-οδηγοι με παιδεια-καλοι ανθρωποι-θρηκοι κλπ μεσω ιντερνετ κουναγαν το χερακι τους,ολα θα αλλαζαν
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lifecatcher
οταν θυσιασαν τον Χριστο....μετα διδασκαν περι αγαπης!!! για να αφυπνιστουμε σαν λαοι καποιοι ανγκαζονται να φτασουν σε ακρεες καταστασεις τις οποιες οταν τις βλεπουμε στο δρομο και απλα αδιαφορουμε! κριμα!...απλα πρεπει να παραδειγματιστουμε και να δουμε αυτο που ειδαν και στην εκθεση στο επομενο αδεσποτο που θα βρεθει μπροστα μας και να σκεφτουμε πριν το προσπερασουμε αδιαφορα.![]()
![]()
![]()
εγώ δεν βλέπω καμιά σύνδεση στα δύο αυτά θέματα
άμα ήθελε να θυσιαζόταν ο ίδιος, να δενόταν με ένα λουρί από το λαιμό παριστάνοντας τον σκύλο και να μην τρώει (ή να υποκρίνεται), να βάλει τον εαυτό του στη θέση του σκύλου για να αφυπνίσει όχι να βάλει άλλον να κάνει τη βρωμοδουλειά, εκεί μάλιστα να τον παραδεκτώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Η τεχνη δεν πρεπει να εχει ορια
οσο σκληρα κι αν φερεται σε ανθρωπους η ζωα
δεν επικροτω τετοια τεχνη σε καμμια περιπτωση
ομως η τεχνη πρεπει να ειναι πληρως ελευθερη
εχω βαρεθει ολους τους καλους ανθρωπους απο το ιντερνετ που τα λενε εξω απο τα δοντια και κανουν σκληρη κριτικη στην κοινωνια μεσω μπλογκ,ποστ κλπ
ας τα κανουν πραξη
φανφαρες και λογια ολοι ξερουμε να πουμε
αν ολοι οσοι ειναι οικολογοι-φιλοζωοι-οδηγοι με παιδεια-καλοι ανθρωποι-θρηκοι κλπ μεσω ιντερνετ κουναγαν το χερακι τους,ολα θα αλλαζαν
Η τέχνη πρέπει να έχει όρια! Δεν μπορεί κανείς, με το πρόσχημα πως κάνει τέχνη, να προβαίνει σε κατακριτέες πράξεις και όταν στραφούν οι πάντες εναντίον του, να διατείνεται πως είναι αγροίκοι που βάλλουν κατά της τέχνης!
Το ότι δεν την επικροτείς προσωπικά, αλλά υπερασπίζεσαι το δικαίωμά της να υπάρχει, δε λέει τίποτα. Σου εξήγησα ποια είναι και γιατί πρέπει να υπάρχουν, τα όρια της τέχνης.
Το τι βαρέθηκες και τι όχι είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα που δεν ενδιαφέρει απολύτως κανέναν, παρά μόνο ίσως τη μαμά σου. Αν δε θέλεις να της τα πεις, σε ψυχολόγο.
Αυτοί που κατηγορείς, πως δεν κουνάνε το δαχτυλάκι τους, δε θα έρθουν ποτέ να σε πιάσουν απ' το χεράκι, για να σου δείξουν τι ακριβώς έχουν κάνει (για να σε βγάλουν από την άνοια που σε έχει καταλάβει)! Κι αυτοί που λένε μόνο μεγάλα λόγια, τουλάχιστον δε σωπαίνουν μπροστά στην αδικία, στο στραβό και στην παρανομία!
'Οχι Χρήστο, μη το "κλείσεις" το thread...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καντε μου την χαρη και ΜΗΝ συνεχισετε τις "προσωπικες" επιθεσεις, αν θέτε να συνεχισει να υπαρχει το thread...![]()
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και οι "πάλευκοι κύκνοι" της Συνομοσπονδίας Κυνηγίου, ετοιμάζουν πύρινο καταδικαστικό ψήφισμα, εν είδει τσουρουφλισμένης χοιρινής παντσέτας, εναντίον του ...μακρινού Guillermo, ως θιγέντες των άσπιλων φιλοζωικών αισθημάτων και ιδανικών τους!
![]()
![]()
![]()
η τεχνη δεν πρεπει να εχει ορια ειτε σου αρεσει ειτε οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Η τέχνη πρέπει να έχει όρια! Δεν μπορεί κανείς, με το πρόσχημα πως κάνει τέχνη, να προβαίνει σε κατακριτέες πράξεις και όταν στραφούν οι πάντες εναντίον του, να διατείνεται πως είναι αγροίκοι που βάλλουν κατά της τέχνης!
Το ότι δεν την επικροτείς προσωπικά, αλλά υπερασπίζεσαι το δικαίωμά της να υπάρχει, δε λέει τίποτα. Σου εξήγησα ποια είναι και γιατί πρέπει να υπάρχουν, τα όρια της τέχνης.
Το τι βαρέθηκες και τι όχι είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα που δεν ενδιαφέρει απολύτως κανέναν, παρά μόνο ίσως τη μαμά σου. Αν δε θέλεις να της τα πεις, σε ψυχολόγο.
Αυτοί που κατηγορείς, πως δεν κουνάνε το δαχτυλάκι τους, δε θα έρθουν ποτέ να σε πιάσουν απ' το χεράκι, για να σου δείξουν τι ακριβώς έχουν κάνει (για να σε βγάλουν από την άνοια που σε έχει καταλάβει)! Κι αυτοί που λένε μόνο μεγάλα λόγια, τουλάχιστον δε σωπαίνουν μπροστά στην αδικία, στο στραβό και στην παρανομία!
δε με ενδιαφερει η γνωμη σου αλλο τοσο οσο δε σε ενδιαφερει η δικη μου
αρχισες να λες πολλα ανουσια πραγματα γιατι δεν εχεις κατι αλλο να πεις!!
οσο για τα υπολοιπα,εχεις την μυγα και μυγιαστηκες!!!μονος σου καρφωθηκες
υγ.συνεχιζεις να αμυνεσαι με λογια
υγ2 γραφτα και στο μπλογκ σου αυριο
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
'Οχι Χρήστο, μη το "κλείσεις" το thread...
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και οι πάλευκοι κύκνοι της Συνομοσπονδίας Κυνηγίου, ετοιμάζουν πύρινο καταδικαστικό ψήφισμα, εν είδει τσουρουφλισμένης χοιρινής παντσέτας, εναντίον του ...μακρινού Guillermo, ως θιγέντες των άσπιλων φιλοζωικών αισθημάτων και ιδανικών τους!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...