Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Δεν είναι άδικο; (Εξετάσεις οδήγησης)

Παλαιό μέλος
    Και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς που φωνάζουν ότι ο θεσμός των διπλωμάτων βρωμάει. Όμως:

Ποτέ δεν μου είπε κανείς ούτε στα μαθήματα ούτε στην εξέταση ότι:

- Αν τσαρουχώσω το μπροστινό φρένο σε στροφή θα πέσω.

- Αν κατεβάσω απότομα ταχύτητα σε κατηφόρα θα μπλοκάρει ο πίσω τροχός και μάλλον θα πέσω

- Αν ακολουθώ αυτοκίνητο από πίσω και όχι πίσω-πλάι, τότε θα μαζέψω όλες τις λακούβες που δεν βλέπω με κίνδυνο πάλι να πέσω

.
    .
    .

...Και άλλα πολλά πολλά ακόμα, που κάποια τα έμαθα ματώνωντας και κάποια δεν τα ξέρω ακόμη Και μην μου πείτε πως όποιος δεν λαδώσει όλα αυτά τα έχει κάνει κτήμα του. Εδώ όσοι έχουν δίπλωμα για 125cc, παίρνουν δίπλωμα για ανεξάρτητα κυβικά δίνοντας πάλι με παπάκι Λες και έχει σχέση το βάρος και ο χειρισμός του γενικά με κανονική μοτοσυκλέτα.
    Όχι, το λάδι δεν είναι για μένα το πρόβλημα, ειδικά όταν οι ίδιοι οι εξεταστές έχουν την ευχέρια να σε κόβουν επειδή έτσι γουστάρουν χωρίς να μπορεί να τους ακουμπήσει κανένας.

Αλλά έτσι είναι.Αν κάνουμε ποτέ το σύστημα εξετάσεων σαν τους γιαπωνέζους ας πούμε, τότε θα κλείσουν οι μισές αντιπροσωπίες μοτο, θα χάσουμε τους φόρους από ταξινομήσεις και καύσιμα και άλλα τέτοια όμορφα.

Μέχρι τότε ζωή να έχουμε να ανεβάζουμε threadακια του στύλ "Άλλος ένας..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Εδώ όσοι έχουν δίπλωμα για 125cc, παίρνουν δίπλωμα για ανεξάρτητα κυβικά δίνοντας πάλι με παπάκι
    είσαι σίγουρος για αυτό; Εγώ έδωσα με CB αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω. Αν ισχύει...

+1 στα υπόλοιπα που είπες
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς που φωνάζουν ότι ο θεσμός των διπλωμάτων βρωμάει. Όμως:

Ποτέ δεν μου είπε κανείς ούτε στα μαθήματα ούτε στην εξέταση ότι:

- Αν τσαρουχώσω το μπροστινό φρένο σε στροφή θα πέσω.

- Αν κατεβάσω απότομα ταχύτητα σε κατηφόρα θα μπλοκάρει ο πίσω τροχός και μάλλον θα πέσω

- Αν ακολουθώ αυτοκίνητο από πίσω και όχι πίσω-πλάι, τότε θα μαζέψω όλες τις λακούβες που δεν βλέπω με κίνδυνο πάλι να πέσω

Να συμπληρωσω το οτι οταν ειπα στον δασκαλο οτι ανοιγω προοδευτικα το γκαζι σε στροφη
    ωστε το βαρος να μην διοχετευτει στο μπροστα τροχο και το χασω κοιταζε σαν αγγουρι...

κατα τ αλλα λενε παραπανω γι αυτους που εμαθαν μονοι τους
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia

Εδώ όσοι έχουν δίπλωμα για 125cc, παίρνουν δίπλωμα για ανεξάρτητα κυβικά δίνοντας πάλι με παπάκι Λες και έχει σχέση το βάρος και ο χειρισμός του γενικά με κανονική μοτοσυκλέτα.
    Το εδω που ειναι;
    Γιατι εγω εχω διπλωμα για 125 και παω προσεχως για το μεγαλο, να ξερω σε τι θα εξεταστω...

Νέο μέλος
    Απ'όσο ξέρω δεν εξετάζεσαι αν έχουν περάσει 2 χρόνια απ'την απόκτηση του "μικρού" διπλώματος.

Πάντως billpapad μη σκας.Κι εμένα με έκοψαν τη πρώτη φορά στα πρώτα 30".
    Με ρωτάει για την αλυσίδα, του απαντάω κ μετά με διατάζει να το ανεβάσω στο διπλό σταντ.
    Παρόλο που δε μου είχε δείξει κανείς, την έκανα την προσπάθειά μου αλλά μάταια.
    Και με έκοψε.Χωρίς καν να οδηγήσω

Νέο μέλος
    Εγω ειμαι με τους τρομοκρατες!!!!!!!

Θα ζητουσα(ή εστω θα παρακαλουσα) να με εξετασει(στην επομενη εξεταση) ο ιδιος.

Κι αν εβλεπα οτι το ξαναπαιζει makakas θα του εδινα μια φωτογραφια της κορης του και θα του ελεγα "Προσεξε καλα γιατι εσενα θα σου ριξω κουτουλια με το κρανος και αυτηνης θα της κανω χειροτερα".

Και ασ'τον να κανει μαγκια ξανα.

Λενε "η βια δεν λυνει τα προβληματα"......ο εκβιασμος ομως κανει θαυματα.!!!!

Προσωπικη αποψη και δεν προτρεπω κανενας να ενεργησει κατα αυτον τον τροπο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanara
    Το εδω που ειναι;
    Γιατι εγω εχω διπλωμα για 125 και παω προσεχως για το μεγαλο, να ξερω σε τι θα εξεταστω...
    Πέρισυ τέτοιο καιρό αυτό που λέω ίσχυε 100% . Αν έχει αλλάξει από τότε κάτι δεν το ξέρω.

Το "εδώ" φυσικά είναι Ελλάδα...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Μαγγες δεν χρειαζεται να αναλυουμε τιποτα...

Αν ξερεις να ΟΔΗΓΑΣ ΣΩΣΤΑ το παιρνεις το διπλωμα....

Οι χειροτεροι οδηγοι ειναι αυτοι που εμαθαν ΜΟΝΟΙ τους και παντα ΛΑΘΟΣ

εσενα σε εμαθε ο δασκαλος οδηγησεις να οδηγας μηχανακι σωστα δηλαδη? δεν εμαθες με τον καιρο και μονος σου?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    α ρε φιλε που επεσες..
    γκαντεμια..

σαν και το παλικαρι που εδινε ακριβως ΠΡΙΝ απο μενα..

του κανει ερωτησεις, και του λεει απο κει που το χε στημενο να το σπρωξει μεχρι την γραμμη που αρχιζει η οδηγηση στην <<πιστα>> με τις ευθειες και τα οχταρια..

το παιδι το ειχε με νεκρο και αναμενο μοτερ και το συρε ετσι.

του λεει ο εξεταστης:
    - γιατι το σπρωχνεις ανεμενο
    - δεν ξερω
    - δεν σου πε κανεις οτι το σπρωχνουμε σβηστο?:hypnotize

προφανως δεν μας το χε πει κανεις.. και τον εκοψε..

εγω εκεινη τη στιγμη το ειδα και το κανα σωστα..

οτι να ναι ρε..
    και μετα εκραζε τον <<δασκαλο>> μας το παιδι που δεν του το χε πει..
    αλλα αντε να βρεις το δικιο σου και κυριως τα λεφτα σου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Μαγγες δεν χρειαζεται να αναλυουμε τιποτα...

Αν ξερεις να ΟΔΗΓΑΣ ΣΩΣΤΑ το παιρνεις το διπλωμα....

Οι χειροτεροι οδηγοι ειναι αυτοι που εμαθαν ΜΟΝΟΙ τους και παντα ΛΑΘΟΣ

ναι και μετα ξυπνησαμε..

εμενα ο δασκαλος μου, μου κανε πορεια το πρωι 1 ωρα πριν δωσουμε εξετασεις..

εξαλου ολους αυτους που ξερουν να οδηγανε σωστα, επειδη μαθανε απο την σχολη οδηγησης του ς βλεπουμε καθε μερα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    min leme oti theloume....mixani DEN matheneis na odigas stin sxoli....an den odigas apo prin paranomos to exeis xasei to paixnidi.Etsi einai ta pragmata....
    Ego otan edosa...(eixa bandit gia 4 xronia xoris diploma), imoun o monos sto group pou den eixa ladosei,imoun kai o monos pou odigisa kanonika..me evale na tin spro3o..na tou po diafores malakies...na tou po an vlepo kala ta lastixa klp...kai sto telos apo lathos sinenoisi,estripsa apo alo dromo kai to vrike san dikaiologia na me kopsei!...egine ligo xamos kai telika den me ekopse (xaristika kai kala).
    Vevea ena alo palikari irthe me to podi ston gypso kai me pateritsa kai to pire!
    xaxaxa ti na peis!
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Αν και δεν είναι αστείο....
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2004, 09:23
  2. ΒατραΧακι...(προσοΧη:δεν Ειναι Ο City Fly)
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 19:16
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 21:25
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων