Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
4
Με αυτό βέβαια για φέτος θα μπορείς να τρέξεις μόνο εντός Ελλάδας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Thanks, ωραία είναι όλα, θα προσπαθήσω να τα προσαρμόσω στα καπάκια του 250 σε μαύρο κόκκινο λευκό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
4
Με αυτό βέβαια για φέτος θα μπορείς να τρέξεις μόνο εντός Ελλάδας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Thanks, ωραία είναι όλα, θα προσπαθήσω να τα προσαρμόσω στα καπάκια του 250 σε μαύρο κόκκινο λευκό.
You BETA believe...
τα κιτρινα φοντα;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:a13:![]()
Φέτος θα τρέχουμε Ε1 ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τα κιτρινα φοντα;![]()
![]()
Enduro Republic, Prime Minister
Να πω καλορίζικο...?Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Φέτος θα τρέχουμε Ε1 ...![]()
250 4Τ?
![]()
χε χε όχι, απλά πήραμε άσπρα φόντα για τα μηχανάκια μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να πω καλορίζικο...?
250 4Τ?
![]()
Πάντως το σκέφτομαι πολύ για το επόμενο μηχανάκι να είναι ΤΕ310...
ρε σωτηρη γιατι πιστευω οτι πετας ενα καρο χρηματα σε ενα μηχανακι που ενω ειναι πολυ καλο θες να το κανεις παρα πολυ καλο ?
Δεν το κανα ποτε σε μηχανες να πεταω τοσα χρηματα που στην ουσια θα τα χασω στην μεταπωληση.ασε που θα ειχα και εφιαλτες βλεπωντας ματσα κατοσταρικα να μου τα βγαζουν απο την τσεπη !
βεβαια ειναι διακαιωμα το καθενος να κανει οτι γουσταρει αλλα να .......το λεω για την συζητηση![]()
παντως αν ηθελες ενα μηχανακι ετοιμο που να μην υπαρχει εξτρα να του βαλεις γιατι τα εχει ολα πανω του εχω ενα VOR 444 .θα σε κανω καλη τιμη !![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
παντως αν ηθελες ενα μηχανακι ετοιμο που να μην υπαρχει εξτρα να του βαλεις γιατι τα εχει ολα πανω του εχω ενα VOR 444 .θα σε κανω καλη τιμη !![]()
![]()
![]()
Ακόμα υπάρχει εκεί αυτό το VOR? Δε παρτάλιασε ακόμα...? :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ρε σωτηρη γιατι πιστευω οτι πετας ενα καρο χρηματα σε ενα μηχανακι που ενω ειναι πολυ καλο θες να το κανεις παρα πολυ καλο ?
Δεν το κανα ποτε σε μηχανες να πεταω τοσα χρηματα που στην ουσια θα τα χασω στην μεταπωληση.ασε που θα ειχα και εφιαλτες βλεπωντας ματσα κατοσταρικα να μου τα βγαζουν απο την τσεπη !
βεβαια ειναι διακαιωμα το καθενος να κανει οτι γουσταρει αλλα να .......το λεω για την συζητηση![]()
Τα λεφτά δέν είναι θέμα για εμάς....![]()
![]()
![]()
συνεχιζει να παρταλιαζει κατι πονηρους ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ακόμα υπάρχει εκεί αυτό το VOR? Δε παρτάλιασε ακόμα...? :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
μιχαλακη μου !!![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Άντε να σε δω......Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
συνεχιζει να παρταλιαζει κατι πονηρους ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ![]()
![]()
μιχαλακη μου !!![]()
![]()
![]()
μηπως ηρθε να γνωριστουμε και απο κοντα ..οσοι με ξερουν,γνωριζουν οτι και εγω τετοιους φιλους ψαχνωΑρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Τα λεφτά δέν είναι θέμα για εμάς....![]()
![]()
![]()
![]()
μηπως επιτελους βρηκα τον ανθρωπο μου !![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Είμαι απασχολημένος αυτό τον καιρό με το τρίτο εκατομμύριο μου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μηπως ηρθε να γνωριστουμε και απο κοντα ..οσοι με ξερουν,γνωριζουν οτι και εγω τετοιους φιλους ψαχνω![]()
μηπως επιτελους βρηκα τον ανθρωπο μου !![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι να μην βγάλεις το πρώτο, μετά σε παίρνει η μπάλα...![]()
Nαι ρε πστη μου.........Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Είναι να μην βγάλεις το πρώτο, μετά σε παίρνει η μπάλα...![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Διαφορετική προσέγγιση Θεόδωρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
![]()
Αφενός , ΔΕΝ σκοπεύω πια να το πουλήσω, αφετέρου εγώ βλέπω το VOR ως πέταμα χρημάτων*....:o
* τώρα εάν έγραφε πάνω VERTEMATTI και έκανα mx , το συζητάγαμε...![]()
You BETA believe...