Σελίδα 3 από 155 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ας ειναι και με ερπυστριες.Το θελω ΤΩΡΑ.Μου εχει στριψει χωρις μηχανη ενα μηνα τωρα :hypnotize
    Kανα νέο?

Αντε να το φέρουν να κάνω κανα test ride...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Kανα νέο?

Αντε να το φέρουν να κάνω κανα test ride...
    Test ride ΔΕΝ....

Η Μαμά YAMAHA έχει μπερδέψει τους αντιπροσώπους και αυτοί με την σειρά τους εμάς....
    Αυτά που γράφονται στα διάφορα φόρα λένε:

Οι Ιταλοί δεν μπορούν να κατασκευάσουν πάνω από 6000 κινητήρες τον χρόνο, οπότε θα βγουν λίγα μοντέλα αρχικά για κυκλοφορία.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν –πάντα κατά τα γραφόμενα σε κάποια φόρα- αντιπρόσωποι στο Βέλγιο που έχουν ήδη δύο και τρία μοντέλα στα μαγαζιά τους , ενώ στην Φιλανδία οι μηχανή πουλήθηκε και κυκλοφορεί στον δρόμο....Έβγαλε μάλιστα και το πρώτο της κουσούρι....
    Το Οring που σφραγίζει το ματάκι από όπου ελέγχεται η στάθμη λαδιών, δεν εφαρμόζει καλά , με αποτέλεσμα να δακρύζει. Διορθώνεται εύκολα με μία αλλαγή από άλλο μοντέλο (π.χ. XTR)
    Στην Αγγλία από την άλλη μεριά , το μοντέλο είναι sold out , μέχρι τον Οκτώβριο.

Κάποιοι , πηγαίνοντας ακόμη ένα βήμα παραπέρα προτείνουν κιόλας πακέτα (Power commander, KN φίλτρο , αφαίρεση καταλύτη, και slip on εξατμίσεις) που θα φτάνουν –και καλά - την απόδοση στα 57 Hp.

Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς , είναι να παραγγείλει στα τυφλά , και να πάρει κάποιο από τα πρώτα μοντέλα που δικαιούται ο εκάστοτε αντιπρόσωπος , τα οποία λένε ότι θα είναι ελάχιστα.
    Στην Θες/κη για παράδειγμα δεν θα κυκλοφορήσουν πάνω από 5-6 μοντέλα μέχρι το τέλος του χρόνου.
    Επίσημα η YAMAHA Ελλάδος, κάνει μούγκα στην στρούγκα, και η έλλειψη κατά τον ένα αντιπρόσωπο είναι τα προβλήματα στο τελωνείο, κατά τον άλλον , ότι προηγούνται οι άλλες Ευρωπαϊκές αγορές.:a31:

Αυτά......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ξέχασα........

Τα πρώτα μοτόρια , θα φτάσουν στους επίδοξους ιδιοκτήτες , τέλη Ιουνίου....

Αγόρασα μια μπλε ΧΤ660R τον Μάρτιο.

Ένας φίλος μου έχει δώσει προκαταβολή από τον Νοέμβριο του 2007 για την XT660R 2008, την ολόμαυρη. Η Yamaha τον πάει μήνα-μήνα, μία του λέει ή παραγωγή έχει δώσει βάρος στην καινούργια Tenere, μία τα τελωνεία,΄κ.λ.π.

Ο άνθρωπος έχει φάει κόλλημα με το μαύρο ΧΤ (το οποίο είναι πολύ όμορφο και κακό!!!) και δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για το ΧΤ του 2007 που είναι ετοιμοπαράδοτο και δεν έχει καμία απολύτως διαφορά (μηχανικά) με το μοντέλο του 2008. Απλά είναι μαύρο!!!

Πιστός μέχρις εσχάτων!!!

Αυτά τα γράφω για να ενημερώσω τους επίδοξους αγοραστές Tenere να δώσουν προκαταβολή και να κλέισουν μία από τώρα (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) γιατί κάτι παίζεται με τη Yamaha.

Είτε έχει στοκ ΧΤ που θέλει να διώξει, είτε είναι τελευταία στη λίστα της Ευρώπης, είτε στα @@ρια τους, γιατί όταν έρθουν οι καινούργιες θα πουληθούν σαν φρέσκα ψωμάκια...

Παρόλα αυτά, παραμένει η καλύτερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...

Υ.Γ.
    Τη ζαχάρωνα την Tenere!!!

Μηπως να τα ακυρωσουμε οσοι παραγγειλαμε και να παρουμε τιποτα αλλο???Και εβριζα την BMW που ειχε παραδοση περιπου ενα μηνα στο 650 GS (800)
    Σαν τι δηλαδή ρε Στράτο....

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Σαν τι δηλαδή ρε Στράτο....
    Εχω αρχισει και σκεφτομαι πολυ σοβαρα το 1200 GS
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Εχω αρχισει και σκεφτομαι πολυ σοβαρα το 1200 GS
    Εντελώς διαφορετική κατηγορία , και εντελώς διαφορετικό βαλάντιο....

Σημερα ρωτησα στην Yamaha εδω και μου ειπαν οτι σε πρωτη φαση θα ερθουν στην Ελλαδα περιπου 300 κομματια μαλλον τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου.Τιμη μου ειπαν γυρω στα 7500 Ε.Σε περιπτωση πληρωμης με μετρητο υπαρχει μικρη εκπτωση η λιγο μεγαλυτερη οικονομικα προσφορα σε εξτρα...Εγω παντως θα επαιρνα το καφετι.....Καλες βολτες στον φιλο που το παραγγειλε .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
    Σε περιπτωση πληρωμης με μετρητο υπαρχει μικρη εκπτωση η λιγο μεγαλυτερη οικονομικα προσφορα σε εξτρα...
    Για πες....για πες

Σημερα ρωτησα στην Yamaha εδω και μου ειπαν οτι σε πρωτη φαση θα ερθουν στην Ελλαδα περιπου 300 κομματια μαλλον τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου.Τιμη μου ειπαν γυρω στα 7500 Ε.Σε περιπτωση πληρωμης με μετρητο υπαρχει μικρη εκπτωση η λιγο μεγαλυτερη οικονομικα προσφορα σε εξτρα...Εγω παντως θα επαιρνα το καφετι.....Καλες βολτες στον φιλο που το παραγγειλε .....
    Αδερφε σε ποια ΥΑΜΑΗΑ στο ειπανε αυτο γιατι εγω αλλα εχω μαθει?
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Στην Κερκυρα....Εκπτωση 300Ε στο μετρητο η γυρω στα400Ε δωρα....

Στην Κερκυρα....Εκπτωση 300Ε στο μετρητο η γυρω στα400Ε δωρα....
    Καλα σου ειπανε για εκπτωση και δωρα χωρις να εχει διαμορφωθει η τιμη ακομα απο την αντιπροσωπεια?Νομιζω οτι επεσες σε ανευθυνο πωλητη.

Καλα σου ειπανε για εκπτωση και δωρα χωρις να εχει διαμορφωθει η τιμη ακομα απο την αντιπροσωπεια?Νομιζω οτι επεσες σε ανευθυνο πωλητη.

Σιγουρα οχι Το παλικαρι ειναι μια ζωη στην εταιρεια Εδω ο κοσμος των 2 τροχων ειναι μικρος.Ο καθενας ξερει καλα τον αλλον και δεν μπορει καποιος πωλητης να πει π@π@ρια αν θελει να ξαναμπει πελατης στο μαγαζι

Σιγουρα οχι Το παλικαρι ειναι μια ζωη στην εταιρεια Εδω ο κοσμος των 2 τροχων ειναι μικρος.Ο καθενας ξερει καλα τον αλλον και δεν μπορει καποιος πωλητης να πει π@π@ρια αν θελει να ξαναμπει πελατης στο μαγαζι
    Δεν αμφιβαλω οτι ειναι καλος πωλητης.Αλλα οταν η επισημη αντιπροσωπεια δεν εχει αναφερει τελικη και οριστικη τιμη σε καποιο μοντελο το να σου λεει αυτος απο μονος του οχι μονο την τιμη αλλα και την εκπτωση που θα σου κανει δεν ειναι λιγακι ανευθυνο?Το καλυτερο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τα λεει αυτα κατα προσεγγιση.

Παλληκάρια, πήγα την ΧΤάρα για σέρβις και ενημερώθηκα ότι στην Μοτοδυναμική Αγίας Παρασκευής θα υπάρχει 1 (μία) λευκή Τενερέ εντός της εβδομάδος.

Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Τηλ. Yamaha: 210-6005083

Σελίδα 3 από 155 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07