Αυτο ειναι πετρα στην πισω ροδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
Αυτο ειναι πετρα στην πισω ροδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
arxise to kolimpi gia fisiki katastasi kai tha doume....Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Να ... ξερεις ... εγω...
Συγγνωμη![]()
Τωρα θα μου φτιαξεις το YPVS?![]()
![]()
You BETA believe...
Για όσους θέλουν περισσότερες λεπτομέρεις, οριστε και το link!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
parea me ton operater?
![]()
![]()
![]()
Και να δεις που ηδη εχω ξεκινησει. Γουδι, αλλα την ακουω απο το πολυ χλωριο...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
arxise to kolimpi gia fisiki katastasi kai tha doume....![]()
kalitera na min to sindeuso me emoticon......Για όσους θέλουν περισσότερες λεπτομέρεις, οριστε και το link!
You BETA believe...
Τσάμπα διαφήμιση! :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
kalitera na min to sindeuso me emoticon......
Το δρόμο που δείχνεις προς το ραντάρ τον έχω περάσει όλο χώμα με άπειρους τσούρλους!
Έμοιαζε σα την ανάβαση από 3 εκκλησιές... Τα παιδιά ξέρουν!![]()
![]()
![]()
Και το flying mythos ξέρει, ε mike?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
... Τα παιδιά ξέρουν!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το δρόμο που δείχνεις προς το ραντάρ τον έχω περάσει όλο χώμα με άπειρους τσούρλους!
Έμοιαζε σα την ανάβαση από 3 εκκλησιές... Τα παιδιά ξέρουν!![]()
![]()
![]()
kai meta gia timoria o father sou kleidose to podilato gia mia evdomada?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Πριν ασφαλτοστρωθεί, ο δρόμος Καρύδι-Ζάκρος ήτανε μόνο σπασμένος με τη σφύρα και καθότι τα εκεί πετρώματα είναι κόκκινα-μώβ σε συνδυασμό με το απότομο της κλίσης του εδάφους δίδανε ένα απόκοσμο τόνο στο όλο θέμα!
Δεν μπορώ να ξεχάσω το ζόρι που τράβηξε ο πατέρας μου όταν με το Datsun 1200Υ φίσκα γεμμάτο πράμματα και την οικογένεια τολμήσαμε μαζί με άλλες 4 φαμέλιες και κατεβήκαμε τον κωλόδρομο εκείνο το 1985. Ποτάμι έτρεχε ο ίδρωτας από το μέτωπο καθότι κοκκαλωμένα τα φρένα και χειρόφρενο και το αμάξι τσούλαγε πάνω στις πέτρες και τη σκόνη του απότομου δρόμου.
Μερικά χρόνια τώρα είναι άσφαλτος και βατός για όλους δρόμος...Πανέμορφη διαδρομή, αξίζει να το δει κιανείς!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μετά μου πήρε τρίκυκλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
kai meta gia timoria o father sou kleidose to podilato gia mia evdomada?![]()
![]()
![]()
Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Εχετλαίος. Άλλες εποχές τότε. Για να πήγαινες στις νότιες όμορφες παραλίες έπρεπε πραγματικά να μαρτυρήσεις, όμως ήταν απόλαυση. Κάνα enduro με τα αυτοκίνητα.
Να δεις FIAT 127 να ανεβαίνει εκεί με 4 άτομα & όλα τα ανεκούρκουτα για μηνιαίο camping...
Αχ.....
![]()
![]()
![]()
Όλη η περιοχή μετά τον Αθερινόλακο (μέχρι εκεί 'μυρίζει' ακόμα Ιεράπετρα) και πέρα μέχρι Παλαίκαστρο είναι φανταστική.
Και το κόκκινο-μωβ χώμα στην Ζάκρο....
Είναι απίστευτο να βλέπεις τα χωράφια στις πλαγιές από μακριά.... νομίζεις ότι κάποιος ζωγράφος έχει παρέμβει.
Μία μικρή απογοήτευση... Την Τελευταία φορά φεύγοντας σκέφτηκα να πάρω τοπικές ελιές (που είναι αλλιώς), στα τοπικά μπακάλικα πήγαν να μου πουλήσουν... Κατερίνης (όχι επίτηδες, αλλά δεν είχαν τις ...δικές τους).
Επίσης η διαδρομή με τη φρέσκια άσφαλτο κοντά-γύρω στο νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ (το οποίο όμως επιβαρύνει απίστευτα την περιοχή - αναλόγως του καιρού).
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Tell me about it....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
.... FIAT 127 .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
ΘΑΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΣΑΓΓΑΛΙΑΣΩ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΜΕΡΙΤΗΣ![]()