Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ψυχραιμια ψηλε.....
.
![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
Μπορει αλλα και στα 2 αλαξανε σωματα ψεκασμου χωρις να εχουν καταργησει τον λαμδα.Δεν ηταν μονιμο το FI θα ρωτησο και θα σου πω τι ακριβως εγινε αλλα ολα αρχισαν οταν τα ψιλογαργαλησαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καινουριο μπουσα με εξατμιση που εχω χαρτογραφησει δεν αναβει τιποτα...οι δυο φιλοι σου εχουν καταργησει τον λαμδα με αντισταση? διοτι αν απλως τον ξεφισωσεις παιζει μονιμο fi...επισης το tps δεν επηρεαζεται σε καμια περιπτωση απο εξατμισεις φιλτρα...κατι αλλο παιζει...
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Εμενα μου αναψε μια φορα,το εσβησα κι οταν το ξαναβαλα ηταν οκ.Ρωτησα το μαστορα και μου ειπε οτι μπορει να ειναι σκουπιδακι η κακη βενζινη, αλλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο.Ξεχασα να πω οτι μολις ειχα βαλει το bmc και υπαρχει πιθανοτητα να ηταν κι απ αυτο αλλα εγινε μονο μια φορα.
Επισης αν δειτε στο manual λεει οτι αν αναβοσβηνει δεν χρειαζεται ακινητοποιηση ενω αν μεινει αναμενο πρεπει να το σβησεις επιτοπου.
"ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
[img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]
plot thickens...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
Μπορει αλλα και στα 2 αλαξανε σωματα ψεκασμου χωρις να εχουν καταργησει τον λαμδα.Δεν ηταν μονιμο το FI θα ρωτησο και θα σου πω τι ακριβως εγινε αλλα ολα αρχισαν οταν τα ψιλογαργαλησαν.
τι εννοεις με το "αλλα και στα 2 αλαξανε σωματα ψεκασμου"?
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-k7
Εμενα μου αναψε μια φορα,το εσβησα κι οταν το ξαναβαλα ηταν οκ.Ρωτησα το μαστορα και μου ειπε οτι μπορει να ειναι σκουπιδακι η κακη βενζινη, αλλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο.Ξεχασα να πω οτι μολις ειχα βαλει το bmc και υπαρχει πιθανοτητα να ηταν κι απ αυτο αλλα εγινε μονο μια φορα.
Επισης αν δειτε στο manual λεει οτι αν αναβοσβηνει δεν χρειαζεται ακινητοποιηση ενω αν μεινει αναμενο πρεπει να το σβησεις επιτοπου.
δλδ αναψε ενδηξει το ειδες και απο μονος σου το εσβησες ? η οπως αφησες το γκαζι εσβησε το μηχανακι μονο του ?
Oχι και τα 2 αλλα το ενα ναι του τα αλαξανε στην εγγυηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
plot thickens...:rotflmao:
τι εννοεις με το "αλλα και στα 2 αλαξανε σωματα ψεκασμου"?
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
ετσι οπως το εγραψες αρχικα αλλο καταλαβα...προβλημα στα σωματα λοιπον...
frankly my dear, i dont give a damn...
Το ειδα και το εσβησα εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
δλδ αναψε ενδηξει το ειδες και απο μονος σου το εσβησες ? η οπως αφησες το γκαζι εσβησε το μηχανακι μονο του ?
"ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
Το ειδα και το εσβησα εγω.
εμενα ετσι οπως αφησα το γκαζι εσβηνε σιγα σιγα απο μονο του τι περιεργα πραγματα γμτ![]()
Μπορει να ηταν απο την βενζινη.Αφου δεν το ξανακανε μην τρελενεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
εμενα ετσι οπως αφησα το γκαζι εσβηνε σιγα σιγα απο μονο του τι περιεργα πραγματα γμτ![]()
Μπορει να ηταν απο την βενζινη.Αφου δεν το ξανακανε μην τρελενεσαι.
μακαρι αντε να δουμε![]()
Ο μόνος σίγουρος και εγγυημένος τρόπος να μην ξανανάψει το F1 και το κάθε F1 είναι να του βγάλεις το λαμπάκι που έχει μέσα...![]()
Έτσι κι αλλιώς...κανένας "μάστορας"δεν μπορεί να διαγνώσει την βλάβη...Το βγάζεις λοιπόν και όταν καμιά φορά το μηχανάκι ξεροβήχει...θα φταίει το γνωστό και αναθεματισμένο σκουπιδάκι της βενζίνης...
![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
...είναι και τα κεριά στο ρεζερβουάρ....![]()
![]()
You BETA believe...
Την επομενη φορα που θα θελησεις να δεις ποση βενζινη σου μεινε χρησιμοποιησε φακο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
...είναι και τα κεριά στο ρεζερβουάρ....![]()
![]()
- Omnia mea mecum porto -