Και κάτι τελευταίο από εμένα, γνωστός αντιχοντάκιας, που διάβασα κάτι τελευταία σε γνωστό χόντα περιοδικό σε πολύ σοβαρό άρθρο και τελικά....επιβεβαιώθηκα.....
Τα V4 πρώτη η Yamaha τα ανακάλυψε τοποθετόντας τα I4 σε διάταξη V4 με 2 στροφάλους....και φυσικά η χονδα τι έκανε....αντέγραψε και απλώς το έκανε "δικό" της με έναν στρόφαλο.....αφού η Yamaha κοιμήθηκε (ώρες ώρες μου κάνει εντύπωση το γιατί!) τον ύπνο του δικαίου και άφησε στην χονδα τη δόξα, περιέργως πως.....διότι με το Fazer600 σας κόβω στα 2 με μια γκαζιά.....παντού και πάντα. :rotflmao:
Τέσπα, να το ξαναπω, τα τελευταία χρόνια η Triumph έχει κάνει πολύ σωστά βήματα ως εταιρεία αλλά και ως αντιπροσωπία στην Ελλάδα και πιστεύω πως η καλή δουλειά πρέπει να ανταμοίβεται, στο παρατσάκ και κυρίως λόγω τιμής δεν αγόρασα Tiger955i, αηδιασμένος με τα βαρκαντέρα και τα ρέστα, κούτα το 2005.
Εδώ, μιας κι ο τοπικός αντιπρόσωπος είναι φυσικά μηχανολόγος μηχανικός, τα Triumph κεντάνε.
EDIT: Έχω κάνει τεστ ride όλα τα Triumph (εκτός των καινούριων street triple & Tiger1050), βαρκαντέρο, άφρικα και μπορώ να πω πως το Sprint St έχει πολύ ομαλή λειτουργία με ξεκούραστη θέση οδήγησης και όσο χρειάζεται γκάζι.
Ένας γνωστός (πιο έμπειρος) με V-Strom 1000, εκτός του Futura....το Sprint St του στοιχιώνει τα όνειρα...τελευταία.