Έχετε π.μ![]()
Έχετε π.μ![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Καλημερα,
Εχω ενα ΧΤ 600 Smotard και ψαχνω για μπαγκαζιερα.Ειναι κατι που δεν θελω γιατι θα χαλασει την ολη εικονα στο μηχανακι αλλα πλεον την θεωρω απαραιτητη για να βαζω τουλαχιστον το κρανος και ενα μικρο μπουφαν.
Σε τι μαρκες να κοιταξω ,που και περιπου σε τι τιμες παιζουν???
Ειναι καποιος που εχει βαλει να δω καμια φωτο (Σε μοταρδ ετσι γιατι στο μαμα enduro του παει απιστευτα)?????
Υπαρχει κατι που θα μπορει να βγαινει σχετικα ευκολα (Οχι ομως απο τους κλεφτες :P)
Αν και πιστευω οτι αμα την βαλω θα βολευτω και δεν νομιζω να την βγαλω ξανα.....
Διάβασε τις ιστορίες στα Στραβά και Ανάποδα. Έχουν πάρει βαλίτσες μέσα στα 5 λεπτά που άφησες το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο και είσαι στο κατάστημα. Διάβασε και τις διαπιστώσεις περί βράσιμο του κράνους και πιθανές συνέπειες στο κέλυφος.Αρχικά δημιουργήθηκε από MANT
Οχι ομως απο τους κλεφτες
Γεια σε ολους
εχει τοποθετησει κανεις πλαινα soft bags χωρις βασεις? Αναρωτιεμαι αν θα εχω προβλημα με θερμοτητα απο τις εξατμισεις (μαμισιες).
Εγώ τα βάζω τα σαμάρια χωρίς βάσεις αλλά έχω ανθρακονημάτινες... Στις εργοστασιακές δε νομίζω να μπορείς![]()
Πιστευεις δηλαδη οτι θα χρειαστω καποιες ειδικες βασεις?
Βασικα δεν θα κανω μεγαλο ταξιδι, απο Καλιθεα -> Πειραια , καραβι για Αμοργο κ διαδρομη μεχρι το δωματιο με τα σαμαρια. Μετα θα τα βγαλω οποτε πιστευω οτι δεν θα μεινουν πανω στις εξατμισεις για μεγαλο διαστημα ωστε να καουν.
Τι λες?
Οι ανθρακονημάτινες δεν ανεβαζουν θερμοκρασια? οποτε μπορει να ακουμπουν τα σαμαρια αφοβα?
Και σκέφτεσαι απλά να τα περάσεις πάνω από τη σέλα και οχι να τα στηρίξεις; Αν καταφέρεις να ακουμπάνε μόνο πάνω στα πλαστικά καπάκια των εξατμίσεων τότε οκ αλλίώς θα έχεις πρόβλημα...
Ανεβάζουν θερμοκρασία αλλά είναι τόση ώστε να μπορείς να την πιάσεις την εξάτμιση με το χέρι σου. Εγώ τα δένω πάνω στις εξατμίσεις και δεν παθαίνουν τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Crawling Chaos
Οι ανθρακονημάτινες δεν ανεβαζουν θερμοκρασια? οποτε μπορει να ακουμπουν τα σαμαρια αφοβα?
Ακριβως , πιστευω οτι μπορω να τις περασω απλα κ να προσεχω να μην ακουμπισουν εκτος πλαστικου στις εξατμισεις. Εχω βρει καλα σαμαρια με 70 Ε περιπου κ πιστευω οτι ειναι καλη κ φτηνη λυση. Δε θελω να ξοδευτω σε σχαρες-βαλιτσες γιατι εκτος των διακοπων δεν μου χρειαζονται. Κοιταω να βολευτω με κατι τετοιο μονο. (και να φορτωσω κ τη γυναικα με τσαντα πλατης ).
Αλλη λυση - πατεντα ειναι να βαλω απο κατω απο τα σαμαρια καμια παλια πετσετα ωστε να καει αυτη (αν κ θα μοιαζει λιγο με τσαντιρι η μηχανη )![]()
Ή αγοράζεις αμιαντοταινία και τυλίγεις τις εξατμίσεις![]()
Ρε παιδια για στειλτε μου και εμενα την διευθηνση του μαγαζιου και καμια τιμη, γιατι την αλλη εβδομαδα ετοιμαζομαι για διακοπες και σκεφτομαι να βαλω και εγω σαμαρια στο v-stromaki μου, ελπιζω μονο να μην χρειαστουν και οι βασεις γιατι δεν εχω φραγγα.....τα εδωσα τα περισοτερα για την αποκτιση του μωρου μου......!
Εγω στο motomarket εχω βρει κατι καλα
http://www.motomarket.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από Crawling Chaos
Ακριβως , πιστευω οτι μπορω να τις περασω απλα κ να προσεχω να μην ακουμπισουν εκτος πλαστικου στις εξατμισεις. Εχω βρει καλα σαμαρια με 70 Ε περιπου κ πιστευω οτι ειναι καλη κ φτηνη λυση. Δε θελω να ξοδευτω σε σχαρες-βαλιτσες γιατι εκτος των διακοπων δεν μου χρειαζονται. Κοιταω να βολευτω με κατι τετοιο μονο. (και να φορτωσω κ τη γυναικα με τσαντα πλατης ).
Αλλη λυση - πατεντα ειναι να βαλω απο κατω απο τα σαμαρια καμια παλια πετσετα ωστε να καει αυτη (αν κ θα μοιαζει λιγο με τσαντιρι η μηχανη )![]()
ειχα παρει τα σαμαρια της καππα στην αρχη και εκανα ταξιδια χωρις προστατευτικα καγκελα και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα!και μιλαμε για 5-6 ωρες σχεδον συνεχομενα,οποτε πιστευω δεν θα εχεις προβλημα!
![]()