Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: H πίστα των Σερρών πολύ πιο κοντά στην διοργάνωση αγώνα MotoGP για το 2011.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εσένα σε έχει διορίσει κανείς αντικαταστάτη του afrotwin και δεν το 'χω καταλάβει?
    τι υφάκι είναι αυτό που μας πουλάς τελευταίως?

θες να ανέβω να σου ράψω κανα κοστουμάκι στην ευθεία του χωριού σου να ηρεμήσεις λίγο? ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ενα θα σου πω γι' αυτα που μου ειπες.

απειρες αλλαγες ταχυτητων.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το εχεις δει το ''εργαλειο '' του ?

:rotflmao:
    εχεις την αυταπατη οτι σε κλειστο στροφιλικι θα εισαι μπροστα μου?
    μαλλον δεν ξερεις τι θα πει 32 αλογα και 3,9 κιλα ροπη μολις στις 6000 στροφες
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εχεις την αυταπατη οτι σε κλειστο στροφιλικι θα εισαι μπροστα μου?
    μαλλον δεν ξερεις τι θα πει 32 αλογα και 3,9 κιλα ροπη μολις στις 6000 στροφες
    Εμενα γιατι δεν βαζεις γελακια?

Μπροστα σου θα ειμαι αγορι μου και ducati να παρεις.

Μ'αρεσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ενα θα σου πω γι' αυτα που μου ειπες.

απειρες αλλαγες ταχυτητων.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    γιατί νομίζεις ότι χρειάζεται να αλλάξω ταχύτητα?

όταν λες κλειστό στροφιλίκι, εννοείς κουζίνα -σαλόνι-υπνοδωμάτιο?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

εδω σας έχω και εγω!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Σε αυτη τη διαδρομη δεν ειναι κανενας πιο γρηγορος απο μενα οταν η μανα μου εχει ετοιμασει τη μακαροναδα και δινει το σημα της εκκινησης.Σας παω κοντρα οποτε θελετε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    γιατι τοσος χλευασμος?
    ειδαμε και τα ολυμπιακα σας ακινητα που ερημωσαν και τις υποσχεσεις για πιστα στο ελληνικο που τελικα θα γινει ο μεγαλυτερος μεζονετοοικισμος του πλανητη.Αν τελικα τα εργα στην πιστα των Σερρων ευοδωθουν μπορειτε να ΜΗΝ την επισκεφτεστε δεν παρακαλαει κανεις.

YEC Το avatar του/της alexk
    Πολύ αστείο αυτό το γεγονός πιστεύω.

Και έστω λέω εγώ ότι όντως το 2011 η πίστα είναι "φτιαγμένη" και έτοιμη για motogp. Ο κόσμος που θα μείνει / φάει ? Θα φτιάξουν και ξενοδοχεία ?

Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τους δρόμους και βλέπουμε για πίστα...
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Πολύ αστείο αυτό το γεγονός πιστεύω.

Και έστω λέω εγώ ότι όντως το 2011 η πίστα είναι "φτιαγμένη" και έτοιμη για motogp. Ο κόσμος που θα μείνει / φάει ? Θα φτιάξουν και ξενοδοχεία ?

Ας ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τους δρόμους και βλέπουμε για πίστα...
    ο δρομος θεσσ\κη- σερρες θα ειναι ετοιμος ως τοτε ,ξενοδοχεια υπαρχουν αφθονα στην θεσσ\κη
    και οσο για τα εργα υποδομης της πιστας να σου αναφερω οτι η πιστα υλοποιηθηκε σε ενα χρονο(απαλλωτριωσεις,σχεδιασμος κτλ)και εχει αρκετα περιθωρια επεκτασης.
    μονο στην ελλαδα ολα κινουνται γυρω απο την πρωτευουσα.
    τελος να ρωτησω εχετε δει ευρωπαικες πρωτευουσες να διοργανωνουν f1,motogp etc?

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Μακάρι ρε παιδιά να γίνει μια πίστα κ όπου νάνε (στα Χανιά ας πούμε) γρήγορα μόνο γιατί μας έχουν πάρει τα χρόνια κ σε λίγο θα τρέχουμε με Π
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    ο δρομος θεσσ\κη- σερρες θα ειναι ετοιμος ως τοτε ,ξενοδοχεια υπαρχουν αφθονα στην θεσσ\κη
    και οσο για τα εργα υποδομης της πιστας να σου αναφερω οτι η πιστα υλοποιηθηκε σε ενα χρονο(απαλλωτριωσεις,σχεδιασμος κτλ)και εχει αρκετα περιθωρια επεκτασης.
    Καλή τύχη λοιπόν, φαίνεται σαν "done deal" όπως μου τα λες...

Εκτιμώ ότι δεν έχεις συναίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα γενικώς, ίσως να κάνω και λάθος.
    Εγώ πάντως χαίρομαι πραγματικά που δεν μένω στην μπανανία πλέον και δεν γυρνάω πίσω ούτε με σφαίρες.
    www.clubcsl.com

πολυ καλή η πίστα στης Σερρες αλλά λίγη για αγώνα πακοσμίου....

Σαν σχεδίαση είναι ενταξει αλλά θέλει απίστευτα λεφτά και επεκτάσεις σε όλα τα άλλα!!!! χωρος pits, γραμματείες, ιατρεία, εστιατόρια, κερκίδες, εξόδους διαφυγής, περιφραξη, ασφαλτο, κερμπ, περιβαλλοντα χωρο, παρκινγκ, δρομους προσβασης... μιλαμε για πολλαααααα ακομααα...!!!

αποκλειεται!!!

Ειναι λεφτα που δεν θα αποδοθουν ποτε.....

μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας δεν εχουμε σαν χωρα την δυνατοτητα να υποστηριξουμε την βιωσημοτητα μιας πιστας αυτων των προδιαγραφων... ειναι τεραστια τα κοστη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    ξενοδοχεια υπαρχουν αφθονα στην σαλονικη

για πηγαινε εσυ σαββατο απογευμα χωρις να κλισεις,ουτε σε μπουρδελοξενοδοχειο δεν θα βρεις κατι
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Η πιο ενδεδειγμένη περιοχή για δημιουργία πίστας αξιώσεων είναι αυτή των Πατρών.
    Υπάρχει το λιμάνι, πύλη της χώρας από τη δυτική Ευρώπη.
    Υπάρχει το στρατιωτικό αεροδρόμιο που εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πολιτικό, στο πρότυπο των αεροδρομίων σε πολλά νησιά.
    Υπάρχει σοβαρή ξενοδοχειακή υποδομή και αν υλοποιηθούν και τα «τουριστικά» πλάνα στα καμένα της περιοχής… θα πήξουμε στα ξενοδοχεία…
    Το σοβαρότερο μειονέκτημα της περιοχής είναι η έλλειψη οδικών αρτηριών. Αλλά όπως είπα και παραπάνω τα καμένα έχουν φέρει την «Ιωνία Οδό» πιο κοντά… όσον αφορά τον δρόμο Αθηνών – Πατρών… όσο ζούμε, ελπίζουμε…

Τα Σέρρας, εκτός από την υπάρχουσα πίστα δεν έχει ούτε αεροδρόμιο, ούτε την ξενοδοχειακή υποδομή για να αντέξει μια τέτοια διοργάνωση. Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις. Όσοι έχουν επισκεφτεί την πόλη την περίοδο της Έκθεσης, καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω.
    Το μόνο που αβαντάρει την υπόθεση των Σερρών είναι το «Μακεδονικό»…
    «Macedonia motogp»… καλό ακούγεται…
    Αν το «Μακεδονικό» υφίσταται μέχρι το 2011 και δεν έχει καταφέρει να το λύσει ούτε ο Νίμιτς, ούτε ο Άνθιμος… τότε τα Σέρρας ίσως μείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης…

ΥΓ: Δεν είμαι Πελοποννήσιος, είμαι Νεαπολίτης! (Λευτεριά της Νεάπολης από τη νομαρχία του Ψωμιάδη!!!)

Εγώ θέλω να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά και σας θυμίζω αλλά και σας καλώ να δείτε από κοντά έναν αγώνα παγκοσμίου επιπέδου μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνεται 1-6 Σεπτεμβρίου 2008 στην πόλη μας http://www.isde.gr/ ….. και με καλή θέληση μπορεί να δούμε και moto gp στην πίστα μας (γιατί περί πίστας στις Σέρρες έχουμε…..για αλλού μόνο διαβάζουμε)
    Χρήστος______CBF 1000 ABS

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2012, 11:31
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2010, 09:25
  4. 5ος αγώνας ταχύτητας στην Πίστα των Σερρών
    από fzr1000exup στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2