Και το τραγικο ειναι οτι ημουνα και η πιο κοτα του γκρουπ.
Αντε εγω και αλλος ενας ονοματα δε λεμε![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
call me ...free rider...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
mpoyaxaxaaa...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
tora signomi!
ego na arxiso na fobame?
na pigeno xalara?
ti na kano?
h pinakida moy diskola fenete alla...
re stayro ti einai ayta poy akoyo?
pos mporoyme na prostateytoyme apo ayto to kratos "dikeoy" ?
einai tragiko! elpizo na mhn epanalifthi tetio gegonos se kanenan!
alla sigoyra fteei to elikoptero h htan paramithi ton stroumf gia na se grapsoyn?
epikindini odigidi mporei na grapsei afthereta opote thelei enas mpatsos!
tora signomi!
ego na arxiso na fobame?
na pigeno xalara?
ti na kano?
h pinakida moy diskola fenete alla...
re stayro ti einai ayta poy akoyo?
pos mporoyme na prostateytoyme apo ayto to kratos "dikeoy" ?
einai tragiko! elpizo na mhn epanalifthi tetio gegonos se kanenan!
alla sigoyra fteei to elikoptero h htan paramithi ton stroumf gia na se grapsoyn?
epikindini odigidi mporei na grapsei afthereta opote thelei enas mpatsos!
two beer or not two beer?
oxi re sy thanash , twra to mathame to mathima!
phgaine opws goustareis. graftous olous. th pinakida baltei katw apo th selitsa ston apothikeytiko xwro ths moto sou.
apla otan erthei h wra na se stamathsoun se mploko , plhsiase tous kai jagnika me dyo jerogkazies kanthna !
oute gata oute zhmia.
pianeis kai gia merika xiliometra ta stenakia gia na mh eidopoihthei to epomeno mploko, kai ola hrema.
afou etsi theloune! etsi tha paroune.
den ginetai re file papara astynomike, na mas blepeis na gyrname Kyrioi apo ekdromoula, me ta kranakia mas, me tis mpotoules mas, me ta mpoufanakia mas. na prospername xalara aytokinhta me eligmous kai na mas kynhgas gia epikyndinh odhghsh.
apla h atyxia htan pou stamathse o giwrgos gia na shkwsei to kinhto enw den eixe antilhfthei pws ton akolouthousan!
Απο γυναικα εγινε η ζημια..εστω και αν ηταν απλα μια φιλη..Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
apla h atyxia htan pou stamathse o giwrgos gia na shkwsei to kinhto enw den eixe antilhfthei pws ton akolouthousan!![]()
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
Α επισης μην τρελαινομαστε.. το να βγαλουμε την πινακιδα, εκτος
απο το οτι ειναι μια ΑΚΡΩΣ προκλητικη και ανωριμη ενεργεια, αποτελει και ποινικο αδικημα.
Δεν ειμαστε για τετοια, εγω πιστευω οτι μεσα απο το φορουμ, καθως και απο την καθημερινη τριβη με τη μοτοσυκλετα, στοχος μας ειναι οχι μονο η οδηγικη βελτιωση, αλλα και η βελτιωση τους ηθους και της κοινωνικης συμπεριφορας.
Να μην τα ισοπεδωνουμε και ολα ετσι![]()
-..Not Yet!
Ώστε είμαι πιο μεγάλη κότα από σένα ε?...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Απο γυναικα εγινε η ζημια..εστω και αν ηταν απλα μια φιλη..![]()
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
Α επισης μην τρελαινομαστε.. το να βγαλουμε την πινακιδα, εκτος
απο το οτι ειναι μια ΑΚΡΩΣ προκλητικη και ανωριμη ενεργεια, αποτελει και ποινικο αδικημα.
Δεν ειμαστε για τετοια, εγω πιστευω οτι μεσα απο το φορουμ, καθως και απο την καθημερινη τριβη με τη μοτοσυκλετα, στοχος μας ειναι οχι μονο η οδηγικη βελτιωση, αλλα και η βελτιωση τους ηθους και της κοινωνικης συμπεριφορας.
Να μην τα ισοπεδωνουμε και ολα ετσι![]()
Τώρα θα δεις ρε πώς θα σε ισοπεδώσω την επόμενη φορά που θα περάσουμε από αχλαδόκαμπο....
Θα τα ισοπεδώσω όλα όχι παίζουμε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Μπα κουνιουνται και οι κοτες οι λυρατες; που ξυπνησαν κει θελουν ξαφνικα χιλιαρια δια ειδικην χρησιν ΜΟΥΧΑΧΑ![]()
Οριστε, να τα κατορθωματα σου Σταυρο,..μωρε δωσε θαρρος στον χωριατη......:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Εγω λεω να παμε μια ψιλη και να βαλουμε και το μποτσοελικοπτερο στο παιχνιδι..του χρωσταω μια ρεβανς..
Να δω ποτε θα πετσοκοψει ο μοντερατορας ΚΑΙαυτο το ποστ,σαν ενα αλλο κατι για Επιδαυρο που ελεγε...
-..Not Yet!
nai alla aytin tin fora tha koybalame alithines karampines...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μπα κουνιουνται και οι κοτες οι λυρατες; που ξυπνησαν κει θελουν ξαφνικα χιλιαρια δια ειδικην χρησιν ΜΟΥΧΑΧΑ![]()
Οριστε, να τα κατορθωματα σου Σταυρο,..μωρε δωσε θαρρος στον χωριατη......:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Εγω λεω να παμε μια ψιλη και να βαλουμε και το μποτσοελικοπτερο στο παιχνιδι..του χρωσταω μια ρεβανς..
Να δω ποτε θα πετσοκοψει ο μοντερατορας ΚΑΙαυτο το ποστ,σαν ενα αλλο κατι για Επιδαυρο που ελεγε...
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
lathos ...
pareleipsa na po oti tha prosarmoso sto mhxanaki ena raimental...
opote den prokeitai moy glitosei tipota....
tha exoyme polemo pragmatiko...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
ΜΑΝΙΑΤΗΣ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟΣΚΙΕΡΗ η ΠΡΟΣΥΛΙΑΚΗ?