τσίμπησε πάλι![]()
τσίμπησε πάλι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τσίμπησε πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ζειά σε όλους
Κατα ρχήν ευχαριστώ το Δημήτρη για το τρέξιμο που έριξε στην όμορφη πόλη των Αθηνών για να κάνει την μεταβήβαση και την αποστολή του μηχανατσιού.
Θα ήθελα να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό ότι το μχντσ είναι διάολος.ευτυχώς που πήρα το 200άρι και όχι το 300άρι που σκόπευα ν'αγοράσω.Και ότι το πρήξιμο από κάτω μου κράτησε δύο μέρες μετά από μία ολοήμερη βόλτα.Τώρα κατάλαβα τη σημασία της γνωστής έκφρασης που χρησημοποιούμε καθημερινά για τ αφεντικά μας και όχι μόνο. :wacko:
Τα Μπουκάλια Τα 'φερες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TonyMontana
ζειά σε όλους
Κατα ρχήν ευχαριστώ το Δημήτρη για το τρέξιμο που έριξε στην όμορφη πόλη των Αθηνών για να κάνει την μεταβήβαση και την αποστολή του μηχανατσιού.
Θα ήθελα να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό ότι το μχντσ είναι διάολος.ευτυχώς που πήρα το 200άρι και όχι το 300άρι που σκόπευα ν'αγοράσω.Και ότι το πρήξιμο από κάτω μου κράτησε δύο μέρες μετά από μία ολοήμερη βόλτα.Τώρα κατάλαβα τη σημασία της γνωστής έκφρασης που χρησημοποιούμε καθημερινά για τ αφεντικά μας και όχι μόνο. :wacko:
καλωσηρθες τσι εδω κοπέλι!!!!
Ελπιζω να το χαρεις πιότερο απ ότι εγω!
Να σου απολογηθω για κατι ομως...λογω ενος εκτακτου συμβαντος σημερα (εχω και μαρτυρες) που απο την ωρα που σχολασα ακομα δεν εχω παει για υπνο, δεν πηγα να παραλαβω την αδεια! Θα το κανω αυριο, πριν απο ενα δικαστηριο που εχω...ελπιζω να προλαβω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ οκ μονο να μην σε κρατησουν.καντο να φανει ατυχημα(κλεμενο απο ενα ανεκδοτο)![]()
Τα Μπουκάλια Τα 'φερες ?